Τρεις σερί ήττες η Γρανάδα
Η Γρανάδα έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και υποδέχεται για την 7η αγωνιστική της LaLiga τη Μπέτις που δεν μπορεί να βρει σταθερότητα.
ΓΡΑΝΑΔΑΕτσι, η Γρανάδα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και πέντε μέσα στις έξι πρώτες αγωνιστικές.
«Ο μόνος που φταίει για τις αλλαγές και το χάσιμο του παιχνιδιού είμαι εγώ. Οι αλλαγές, η απόφασή μου στις αλλαγές ήταν φρικτά κακή. Η κριτική είναι πάντα ο προπονητής. Έχουμε δεχτεί ελάχιστα και σε αυτό το κομμάτι η ομάδα ήταν πολύ καλή. Είχαμε τις επιλογές μας, αν και όχι με ξεκάθαρες ευκαιρίες. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μοιάζει κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Το θετικό είναι η εντολή που είχαμε και συνεχίζουμε να επιμένουμε.», είπε ο προπονητής Πάκο Λόπεθ.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι οι στόπερ Μιγκέλ Ρούμπιο (4/1), Βαγιέχο (1/0).
ΜΠΕΤΙΣΑξιοσημείωτο είναι πως μακριά από την Ανδαλουσία, η Μπέτις δέχεται πολλά γκολ έχοντας μαζέψει εννιά φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της στις δυο τελευταίες επισκέψεις της.
«Έχουμε ένα αίσθημα δυσαρέσκειας, φυσικά. Αφήνοντας δύο βαθμούς στο σπίτι κόντρα στην Κάντιθ δεν μπορείς να μείνεις ευχαριστημένος. Δυστυχώς περνάμε ένα αρνητικό σερί όσον αφορά τη μετατροπή των ευκαιριών που δημιουργούμε, σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει πολλές. Είχαμε ένα πισωγύρισμα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κυριαρχήσαμε, κάναμε ό,τι έπρεπε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αν και οι βαθμοί ξέφυγαν. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες. Η επιθετική απόδοση είναι σωστή, τώρα πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο κόουτς Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Αγωνιστικά Νέα: Νέα σημαντικά προβλήματα ο επιθετικός Γουίλιαν Ζοσέ (6/3), ο εξτρέμ Λουίζ Ενρίκε (3/0) και ο στόπερ Μπαρτρά (2/0). Επιστρέφει ο τερματοφύλακας Ρούι Σίλβα (5/0) και ο σημαντικός χαφ Ουίλιαμ Καρβάλιο. Ούτε τώρα ο μπακ Σαμπαλί (3/0), ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ.
Εκτίμηση
Η Γρανάδα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και πέντε μέσα στις έξι πρώτες αγωνιστικές, έχοντας πολλά αμυντικά προβλήματα. Απέναντι της θα βρει τη Μπέτις που δεν έχει σταθερότητα, με τις δύο ομάδες γενικά να μην έχουν βρει τα πατήματα του. Θα ποντάρουμε στο Χ στο ημίχρονο.
Γουλβς
Φούλαμ
Έβερτον
Σάντερλαντ
Λιντς
Μπράιτον
Μπρέντφορντ
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Νιούκαστλ
Γουέστ Χαμ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Μπελγράνο
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Στουρμ Γκρατς
Ραπίντ Βιέννης
Αούστρια Βιέννης
Λασκ Λίντσερ
Κλαμπ Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ
Μαλίν
Ατλέτικο Παραναένσε
Φλαμένγκο
Σαπεκοένσε
Ρέμο
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Βιτόρια Μπαΐα
Μποταφόγκο
Κορίνθιανς
Μπαΐα
Γκρέμιο
Σάντος
Κοριτίμπα
Στρασβούργο
Μονακό
Παρί
Παρί Σεν Ζερμέν
Νις
Μετς
Ναντ
Τουλούζ
Μπρεστ
Ανζέ
Μαρσέιγ
Ρεν
Λυών
Λανς
Λοριάν
Χάβρη
Λιλ
Οσέρ
Ντιναμό Δρέσδης
Χόλσταϊν Κίελ
Ντάρμσταντ
Πάντερμπορν
Μαγδεμβούργο
Καϊζερσλάουτερν
Γκρόιτερ Φιρτ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Σάλκε
Μπραουνσβάιγκ
Καρλσρούη
Μπόχουμ
Έλβερσμπεργκ
Πρόισεν Μούνστερ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Χέρτα Βερολίνου
Αννόβερο
Νυρεμβέργη
Σοντερίσκε
Νόρτζελαντ
Μίντιλαντ
Μπρόντμπι
Άαρχους
Βίμποργκ
Φρεντερίτσια
Σίλκεμποργκ
Οντένσε
Βέιλε
Κοπεγχάγη
Ράντερς
Σεντ Γκάλεν
Τουν
Λουγκάνο
Βασιλεία
Γιούνγκ Μπόις
Σιόν
ΑΕΚ
Ολυμπιακός
Άρης
Λεβαδειακός
ΟΦΗ
Βόλος ΝΠΣ
Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ
Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός
Νάσβιλ
Λος Άντζελες
Ίντερ Μαϊάμι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Κολοράντο Ράπιντς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ντάλας
Σιάτλ Σάουντερς
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Σαν Ντιέγκο
Σινσινάτι
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Θέλτα
Σασσουόλο
Λέτσε
Αϊντχόφεν
Τβέντε
Άλκμααρ
Μπρέντα
Ναϊμέγκεν
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Ουτρέχτη
Φορτούνα Σιτάρντ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Εξέλσιορ
Τσβόλε
Φέγενορντ
Φόλενταμ
Τελστάρ
Χέρακλες
Χρόνινγκεν
Χέρενφεν
Άγιαξ
Λίβινγκστον
Κιλμάρνοκ
Νταντί
Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Μιάλμπι
Χάκεν
Βαστέρας ΦΚ
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χάμαρμπι
Μάλμε
Μπρομαποϊκάρνα
Κάλμαρ
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Φάλκενμπεργκ
Έστερ
Λιουνγκσκίλε
Έστερσουντ
Σάντβικενς ΙΦ
Ρεάλ Μαδρίτης
Ατλέτικο Μαδρίτης
Τζιρόνα
Μπαρτσελόνα
Αλαβές
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Χετάφε
Βιγιαρεάλ
Μαγιόρκα
Λας Πάλμας
Κάντιθ
Σεβίλλη
Οσασούνα
Ράγιο Βαγιεκάνο
Αλμερία