Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ, στο 90+1’ η Τσέλσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ, στο 90+1’ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2017 00:10
Με γκολ στο 90+3’ η Μπρίστολ Σίτι του Λουκ Στιλ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, αφήνοντας εκτός τους «κόκκινους διαβόλους». Με γκολ στις καθυστερήσεις προκρίθηκε και η Τσέλσι, 2-1 την Μπόρνμουθ.

«Βόμβα» στο Λιγκ Καπ Αγγλίας! Η Μπρίστολ Σίτι της 2ης κατηγορίας άφησε εκτός την κάτοχο του τίτλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νικώντας με 2-1 τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Άστον Γκέιτ».

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, παίζοντας με τους Ιμπραΐμοβιτς και Πογκμπά στη βασική ενδεκάδα, είχε δύο δοκάρια με Ζλάταν (10’) και Ράσφορντ (21’) για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος.

Η παθιασμένη Μπρίστολ Σίτι κράτησε το μηδέν και στο 51’ κατάφερε να προηγηθεί με τρομερό διαγώνιο σουτ του Μπράιαν. Η Γιουνάιτεντ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα, με τον Ιμπραΐμοβιτς να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 57’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έψαξαν την ανατροπή, όμως ο πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού, Στιλ πραγματοποίησε τρεις μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Λουκάκου (71’, 74’, 84’). Η Μπρίστολ Σίτι έμεινε στο ματς και στο 90+3’ πήρε την ιστορική νίκη. Ο Τέιλορ έβγαλε θέση βολής τον Σμιθ, αυτός έκανε το κοντρόλ και με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Ρομέρο στέλνοντας τους «ρόβερς» στα ημιτελικά.

Με Μοράτα στο 90+1’ η Τσέλσι


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ, στο 90+1’ η Τσέλσι
Στο άλλο ματς, η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο σ’ ένα ματς με φινάλε θρίλερ.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με εξαιρετική ομαδική συνεργασία. Ο Κένεντι έδωσε με τακουνάκι στον Φάμπρεγκας, αυτός γύρισε στον Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Οι «μπλε» είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπατσουαγί για ένα δεύτερο γκολ, με το 1-0 να μένει ως το ημίχρονο. Στην επανάληψη, η Μπόρνμουθ ανέβασε σημαντικά την απόδοση της και είχε ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσια.

Η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 90’, με τον Γκόσλινγκ να ισοφαρίσει σε 1-1 με σουτ εντός περιοχής. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα πάει στην παράταση, η Τσέλσι σκόραρε μετά τη σέντρα! Οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα μπροστά και σκόραραν με τον Μοράτα, έπειτα από ασίστ-τακουνάκι του Αζάρ. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος και η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προκρίθηκε στα ημιτελικά.





To tweet της Μπρίστολ Σίτι στο γκολ του Σμιθ στο 90+3':



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.