Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νέα απώλεια για τον Άρη

Football League: Νέα απώλεια για τον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2017 18:17
Ο Άρης «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο και γνώρισε δεύτερη σερί απώλεια.

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Άρης. Μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ, οι «κίτρινοι» «κόλλησαν» στο μηδέν και απέναντι στον Παναιγιάλειο, ο οποίος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Ο Άρης πίεσε περισσότερο στο δεύτερο μέρος και στο 66’ είχε δοκάρι με τον Πλατέλλα για να ανοίξει το σκορ.

Ο Παναιγιάλειος κράτησε το μηδέν και στις καθυστερήσεις είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 90+1’ ο Βαλεριάνος έκοψε στη γραμμή το πλασέ του Σταματή, ενώ στο 90+4' ο Αρναρέλης από θέση τετ α τετ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Τσάπαλος, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (78' Ντέμο), Καζναφέρης (69' Κριστέτο), Γκούφας, Μπρους, Σταματής, Σκαρτσίλας (72' Αρναρέλλης).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Τζανακάκης, Μουμίν (80' Καπνίδης), Παυλίδης (88' Πασάς), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (46' Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.