Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα πρόκρισης για Ατρόμητο στην Τρίπολη

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα πρόκρισης για Ατρόμητο στην Τρίπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2017 17:46
Με γκολ του Βασιλακάκη, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά έκανε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες νίκησαν 1-0 στην Τρίπολη τον Αστέρα, ο οποίος σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να φέρει το σκορ στα ίσια.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με την πρώτη του τελική στο ματς. Με τη συμπλήρωση εννέα λεπτών, ο Βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Τριανταφυλλόπουλου και με μονοκόμματο δεξί σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας είχε φλύαρη κατοχή και στο 21’ χρειάστηκε την επέμβαση του Αθανασιάδη σε κεφαλιά του Βασιλάκη για να μην δεχτεί δεύτερο τέρμα. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο 37’, αποκρούοντας σε κόρνερ την γυριστή κεφαλιά του Χατζηισαΐα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των Αρκάδων ήρθε στο 45’, όταν μετά από κάθετη του Μαντιντά, ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι στον Μίρκοβιτς αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν σημαντικά την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η πρώτη ευκαιρία άνηκε στον Ατρόμητο. Στο 56’ ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, όμως ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του. Ένα λεπτό μετά, ο Ρισβάνης έκανε την κοντινή προβολή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 60’ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα. O Μίρκοβιτς βγήκε μακριά από το τέρμα του για να διώξει σε πλάγιο, αυτό εκτελέστηκε γρήγορα, όμως ο Μανιάς αστόχησε σε κενή εστία. Δύο λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του Ατρόμητου απέκρουσε το πλασέ του Τσουκαλά, ενώ στο 73’ ο Μανιάς έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή, όμως ο Χατζηισαΐας έδιωξε σχεδόν στη γραμμή.

Η πίεση του Αστέρα για το γκολ της ισοφάρισης δεν απέδωσε καρπούς και το 1-0 δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ατρόμητο ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος (55' Ίγκορ), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ισνάλντο (74' Δουβίκας), Μαντίντα (46' Τόνσο), Μανιάς

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης (87' Κυριακίδης), Ουάρντα (90' Ούμπιδες), Ντιγκινί (90'+5' Ούμπιδες)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.