Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με τεσσάρα στην οκτάδα η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με τεσσάρα στην οκτάδα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2017 21:49
Η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και «καθάρισε» από το πρώτο ματς την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Χριστοδουλόπουλος (45’), Μπακασέτας (46’), Γκάλο (65’) και Γιακουμάκης (87’) τα γκολ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο Αγρίνιο και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο στο πρώτο 20λεπτο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παναιτωλικου. Η συνέχεια ήταν διαφορετική, αφού στο 20’ ο Κυριακίδης βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ στο 27’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Έλληνα άσου.

Ο Λάζαρος κατάφερε τελικά να χριστεί σκόρερ στο φινάλε του ημιχρόνου, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κονέ από τον Μάρκος Πάουλο. Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, δηλαδή με γκολ της ΑΕΚ. Στο 46’ ο Λόπες έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπακασέτας με προβολή έκανε το 2-0 υπέρ της «Ένωσης».

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 65’ ο Γκάλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από εκείνο το σημείο οι Αγρινιώτες αύξησαν την πίεση τους και είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσουν. Στο 70’ το σουτ του Μάζουρεκ έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 82’ ο Αργεντινός μπήκε στη περιοχή και σούταρε με τον Μπάρκα να διώχνει σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπακάκης έκοψε στη γραμμή το σουτ του Μοράρ, ο οποίος στη συνέχεια σούταρε πάνω από την εστία του Μπάρκα. Η ΑΕΚ είχε κατεβάσει ρυθμούς ωστόσο βρήκε ένα τέταρτο γκολ στο 87’. Ο Αϊντάρεβιτς έδωσε στον Κλωναρίδη, αυτός έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Γιακουμάκης από κοντά με προβολή, διαμόρφωσε το τελικό 4-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.