Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με πεντάρα στους «8» ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με πεντάρα στους «8» ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2017 21:43
Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε με 5-1 τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα και πέρασε από το πρώτο ματς στους «8» του Κυπέλλου. Μάτος (5’, 57’), Μπίσεσβαρ (70’), Κάμπος (80’) και Σάχοβ (90+4’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Πάνος (15’).

Σε περίπατο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα για τους «16» του Κυπέλλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 5-1 και η ρεβάνς της Τούμπας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκαν με σκοπό να... καθαρίσουν από νωρίς το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 5ο λεπτό. Μετά από κάθετη του Πέλκα, ο Πρίγιοβιτς νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Αποστολίδη, όμως ο Μάτος πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γρήγορο γκολ, όμως Πρίγιοβιτς (11’) και Πέλκας (12’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από θέση βολής. Ο ΑΟΤ έμεινε στο ματς και στο 15’ έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Γκόλιας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πάνος νίκησε στον αέρα τον Δεληγιαννίδη και με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Το γκολ επηρέασε τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι με εξαίρεση μια κεφαλιά του Μάτος (23’) δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις ως το ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Γιαννίτσης πάτησε τον Μπίσεσβαρ μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Φωτιάς δεν έδωσε το πέναλτι, θεωρώντας ότι ο άσος του ΠΑΟΚ έκανε θέατρο.

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία είχαν και οι άνθρωποι του ΑΟΤ και μάλιστα στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 57’, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά (φώναξαν για επιθετικό φάουλ οι γηπεδούχοι) και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά διαιτητής και βοηθός φάνηκε να ακυρώνουν το γκολ, είτε για φάουλ, είτε για οφσάιντ, αλλά μετά έδειξαν σέντρα.

Ο Μάτος θα μπορούσε να ολοκληρώσει το χατ- τρικ στο 65’, ωστόσο δεν κατάφερε να ευστοχήσει με πλασέ από τα δύο μέτρα. Δύο λεπτά μετά ο Ντίνας βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο έκανε κακό κοντρόλ και δεν κατάφερε να εκτελέσει προ του Ρέι.

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς στο 70’. Ο Πρίγιοβιτς τροφοδότησε τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1. Δέκα λεπτά μετά, ο Σαχόφ γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο Κάμπος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο 82’, ο Μυστακίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από οχτώ μήνες, αντικαθιστώντας τον Μπίσεσβαρ που τον φίλησε πριν μπει στο ματς. Μάλιστα, ο άσος του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να συνδυάσει με γκολ την επιστροφή του, καθώς στο 90+2’ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Αποστολίδης απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα (90+4’) ο Σαχόφ σκόραρε από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.