Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Χεσέ «σκότωσε» την Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Χεσέ «σκότωσε» την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 21:24
Με τον Χεσέ (47’) να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Στόουκ κέρδισε με 1-0 την Άρσεναλ στο «Μπριτάνια» και υποχρέωσε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ του Λακαζέτ οι «κανονιέρηδες».

Για 8η σερί χρονιά, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κάνει το «2 στα 2» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με 1-0 από την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και έμειναν στους τρεις βαθμούς από τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Λέστερ.

Οι «κανονιέρηδες» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής που είχαν ποτέ σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ (77.3%), ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγουν έστω με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα των «πότερς». Σ’ αυτό ευθύνονταν σε μεγάλο βαθμό ο Μπάτλαντ, με τον γκολκίπερ της Στόουκ να σταματά τις προσπάθειες των Γουέλμπεκ (21’) και Ράμσεϊ (30’) στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ παρουσίασε σε ακόμα ένα παιχνίδι αμυντικά προβλήματα και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) η Στόουκ πήρε το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Χεσέ. Ο Ισπανός υπέγραψε πριν λίγες ημέρες στους «πότερς» ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν άργησε να ανοίξει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Χεσέ «σκότωσε» την Άρσεναλ
Από εκείνο το σημείο, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονότερμα για την Άρσεναλ η οποία πίεζε ασφυχτικά για να φέρει το σκορ στα ίσια. Στο 57’ ο Μπάτλαντ έδιωξε με διπλή προσπάθεια το πλασέ του Μπεγερίν, ενώ στο 59’ η κοντινή κεφαλιά του Γουέλμπεκ κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ράμσεϊ έπιασε την κοντινή προβολή, όμως και πάλι ο Μπάτλαντ αντέδρασε εξαιρετικά.

Η απάντηση της Στόουκ στις ευκαιρίες της Άρσεναλ ήρθε στο 61’ όταν μετά από αντεπίθεση, ο Μπεραχίνο έπιασε την σκαστή κεφαλιά, με τον Τσεχ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 70’ το πλασέ εκτός περιοχής του Οζίλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Λακαζέτ κατάφερε να σκοράρει από κοντά, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από το ριπλέι της αγγλικής τηλεόρασης φάνηκε ότι το δεξί πόδι του Γάλλου φορ ήταν για… χιλιοστά πιο μπροστά από τον Πίετερς, κάτι που βέβαια ο επόπτης ήταν μάλλον αδύνατον να δει…

Οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις είχαν μεγάλη ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Ζιρού, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Αρσεναλ γνώρισε ήττα στο πρώτο εκτός έδρας της σεζόν για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια! Η γκρίνια των οπαδών προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ φούντωσε από νωρίς τη φετινή σεζόν…

Το γκολ του Χεσέ:




Το γκολ οφσάιντ του Λακαζέτ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.