Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ισραήλ ο Κλάους

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ισραήλ ο Κλάους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 01:07
Βαλίτσες για Ισραήλ ετοιμάζει ο Στέφανος Αθανασιάδης, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Μακάμπι Χάιφα για την παραχώρηση του 28χρονου επιθετικού.

Μετά από σχεδόν μία 20ετία στον σύλλογο (βρισκόταν στις ακαδημίες από το '98), ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε τα χέρια με την Μακάμπι Χάιφα και ο 28χρονος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στις 650 χιλ. ευρώ ετησίως.

Οι Ισραηλινοί θα καταβάλλουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, πάνω από το 65%, προκειμένου να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 35%. Πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα πρέπει να δώσει και το τελικό «οκ» o Ιβάν Σαββίδης.

Ο Αθανασιάδης μετράει με 106 γκολ και 36 ασίστ σε 295 αγώνες με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε κανένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Κλάους αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του «Δικεφάλου» στην Ευρώπη, ξεπερνώντας τα 14 γκολ του Σαλπιγγίδη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.