Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ξεκίνημα με τριάρα η Γιουβέντους

Σέριε Α: Ξεκίνημα με τριάρα η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 21:15
Η Γιουβέντους κέρδισε με 3-0 την Κάλιαρι στο Τορίνο και ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Μάντζουκιτς (12’), Ντιμπάλα (45+1’) και Ιγκουαΐν (66’) οι σκόρερ, έπιασε πέναλτι ο Μπουφόν.

Με το… δεξί ξεκίνησε η Γιουβέντους την πορεία της για τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο, επικρατώντας με 3-0 της Κάλιαρι στο Τορίνο.

Η «Γηραιά Κυρία» χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να ανοίξει το σκορ, «γράφοντας» το 1-0 με όμορφο τελείωμα του Μάντζουκιτς, ύστερα από σέντρα του Λιχστάινερ. Η Κάλιαρι δεν πτοήθηκε και στο 34’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιέγκο Φαρίας, όμως ο Μπουφόν κράτησε το μηδέν.

Ο 39χρονος Ιταλός τερματοφύλακας ήταν καθοριστικός, αφού πέντε λεπτά αργότερα (39’) έπιασε και πέναλτι του Φαρίας, το οποίο καταλογίστηκε μετά από χρήση βίντεο. Η Γιουβέντους κράτησε το μηδέν και στο φινάλε του ημιχρόνου (45+1’) πέτυχε δεύτερο γκολ με κοντινό πλασέ του Ντιμπάλα (φώναξαν για χέρι στο κοντρόλ οι φιλοξενούμενοι).

Στην επανάληψη, η «Γηραιά Κυρία» έριξε ρυθμούς, ωστόσο στο 67’ πέτυχε και τρίτο γκολ με διαγώνιο σουτ του Ιγκουαΐν για το τελικό 3-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.