Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα με τους νέους η Μπάγερν!

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα με τους νέους η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 00:55
Με τους νεοαποκτηθέντες Ζούλε και Τολισό να βρίσκουν δίχτυα, η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Λεβερκούζεν στο Μόναχο και ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Για 6η σερί χρονιά, η Μπάγερν ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 3-1 της Λεβερκούζεν στην «Άλιανζ Αρίνα».

Οι πρωταθλητές μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 4’ είχαν την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Τολισό όμως ο Λένο απέκρουσε. Το 1-0 ήρθε πέντε λεπτά μετά (9’), όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρούντι, ο Σούλε πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη πάλα στα δίχτυα.

Γκολ στο ντεμπούτο του σημείωσε και ο Τολισό, με τον Γάλλο να «γράφει» το 2-0 στο 18’ με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από νέα αδράνεια στην άμυνα της Λεβερκούζεν. Λίγα λεπτά νωρίτερα (12’) ο Ούλραϊχ είχε σώσει την Μπάγερν από την ισοφάριση, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Μπελαραμπί.

Οι Βαυαροί είχαν πολλά ανασταλτικά προβλήματα και στο 21’ ο Ούλράϊχ έβγαλε με το πόδι το κοντινό πλασέ του Φόλαντ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τολισό «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε –ύστερα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία- κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 52’ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επωφελήθηκε από τη χρήση του βίντεο (για πρώτη φορά στην Μπουντεσλίγκα) και κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Αράνγκις στον Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να το μετουσιώνει σε γκολ, «γράφοντας» το 3-0.

Από εκείνο το σημείο η Λεβρκούζεν ανέβασε την απόδοση της, «αγγίζοντας» το γκολ στο 57’. Ο Ούλραϊχ έβγαλε το τακουνάκι του Μπραντ και στην επαναφορά ο Κίμιχ απομάκρυνε στη γραμμή το σουτ του Κορ. Οι «ασπιρίνες» κατάφεραν να μειώσουν στο 65’ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Μεχμέντι, ωστόσο το 3-1 έμεινε ως το φινάλε και η Μπάγερν ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.