Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα με Γκέτσε η Ντόρτμουντ, με το δεξί το Αμβούργο

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα με Γκέτσε η Ντόρτμουντ, με το δεξί το Αμβούργο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 18:52
Με το δεξί ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ, στην επιστροφή του Γκέτσε στην ενεργό δράση. Νίκη για Αμβούργο με αρχηγό τον Παπαδόπουλο.

Η Ντόρτμουντ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα. Ο Πίτερ Μποζ, στο ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα, έδωσε φανέλα βασικού στον Μάριο Γκέστε, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο ταλαιπωρήθηκε από μυοπάθεια, μία ιδιαίτερη ασθένεια που έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα του.

Οι Βεστφαλοί, που είχαν αρχηγό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό με όμορφο σουτ του Πούλισιτς, με τον Γκέτσε μάλιστα να χρεώνεται την ασίστ. Πέντε λεπτά μετά ο Μπάρτρα έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Μπουντεσλίγκα, ενώ στο 60’ ο Ομπαμεγιάνγκ έριξε τη χαριστική βολή στην Βόλφσμπουργκ, που δεν κατάφερε να αντιδράσει. Εκτός αποστολής για τους «λύκους» έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Νίκη με Κυριάκο το Αμβούργο, «καθάρισε» με Λέκι η Χέρτα

Στα άλλα παιχνίδια, το Αμβούργο, που είχε αρχηγό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ στην έδρα του και ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν στο πρωτάθλημα, αφού στο Κύπελλο αποκλείστηκε από ομάδα της 3ης κατηγορίας (όπως και η αντίπαλος της). Ο Νικολάι Μίλερ (8’) σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους «δεινόσαυρους», οι οποίοι ήταν σταθεροί αμυντικά και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Η Χόφενχάιμ, με γκολ του Κράμαριτς στο 84’, κέρδισε με 1-0 την Βέρντερ Βρέμης και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, το Ανόβερο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μάιντς (73’ Χάρνικ) και συνδύασε με νίκη την επιστροφή του στην Μπουντεσλίγκα.

Αντίθετα, η νεοφώτιστη Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Χέρτα, η οποία πήρε τη νίκη χάρη στα δύο γκολ του Λέκι (46’, 62’) στο ντεμπούτο του με τους πρωτευουσιάνους. Στα αξιοσημείωτα πως ο Αυστραλός δεν είχε κανένα γκολ την περασμένη σεζόν με την Ίνγκολσταντ, ενώ τα περισσότερα τέρματα που έχει σημειώσει σε μια σεζόν στην Μπουντεσλίγκα είναι μόλις τρία!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.