Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Λείπει ο Εμπαπέ, «καθαρίζει» ο Φαλκάο για την Μονακό!

Σαμπιονά: Λείπει ο Εμπαπέ, «καθαρίζει» ο Φαλκάο για την Μονακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2017 23:50
Με τον Ραδαμέλ Φαλκάο να σκοράρει για τρίτη σερί αγωνιστική, η Μονακό πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μετς και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα. Έσπασε το ρεκόρ του πρωταθλήματος με 15 σερί νίκες η ομάδα του Ζαρντίμ!

Ο «φευγάτος» Εμπαμπέ δεν αγωνίστηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι με την Μονακό, ωστόσο οι Μονεγάσκοι βρήκαν ξανά την λύση από τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Με το 4ο εφετινό γκολ του Κολομβιανού στο Σαμπιονά, οι πρωταθλητές πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Μετς και έκαναν το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, αυτή ήταν η 15η σερί νίκη στο Σαμπιονά για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ!

Η ομάδα του Πριγκιπάτου τα βρήκε δύσκολα στο πρώτο μέρος απέναντι στην Μετς . Ένα αδύναμο σουτ του Φαλκάο (30’) και μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Λόπες ήταν οι μοναδικές καλές φάσεις για τους φιλοξενούμενους. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 35’, με τον Ζέμερσον να κόβει σωτήρια την προσπάθεια του Ρου, ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των πρωταθλητών.

Η Μονακό ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη ωστόσο απειλούσε μόνο από στημένες φάσεις. Στο 59’ η κεφαλιά του Φαλκάο , ύστερα από εκτέλεση φάουλ, κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 71’ ο Ντιντιγιό απέκρουσε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Γκλικ.

Το γκολ για τους Μονεγάσκους ήρθε εφτά λεπτά αργότερα (78’), ύστερα από αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων. Ο Γκεζάλ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Φαλκάο, αυτός ξέφυγε εύκολα από τους αμυντικούς και τον Ντιντιγιό και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.