Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 με νέα τεσσάρα η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 με νέα τεσσάρα η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2017 16:18
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 4-0 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Μπαιγί (45’), Λουκάκου (80’), Πογκμπά (82’) και Μαρσιάλ (84’) οι σκόρερ.

Μετά την τεσσάρα στην Γουέστ Χαμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ και την Σουόνσι, παίρνοντας εμφατική εκτός έδρας νίκη με 4-0 στο «Λίμπερτι». Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους» στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο όταν αποφάσισαν να βγουν μπροστά, το πλήρωσαν με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά.

Το κενό που άφησε η πώληση του Σίγκουρντσον αλλά και η απουσία του τραυματία Γιορέντε ήταν εμφανή στην Σουόνσι, η οποία πάντως «άγγιξε» το γκολ στο 3ο λεπτό, έχοντας δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Αγιού. Η Γιουνάιτεντ απάντησε στα… δοκάρια στο 9’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Τζόουνς πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε την απόλυτη υπεροχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Σουόνσι. Ενδεικτικό ότι η επόμενη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε από λάθος των «κύκνων». Στο 36’, ο Μόουσον έδωσε… ασίστ στον Ράσφορντ, όμως ο Άγγλος άσος έκανε άσχημο τελείωμα απέναντι από τον Φαμπιάνσκι.

Όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα τελείωνε στο 0-0, ωστόσο η Γιουνάιτεντ κατάφερε να προηγηθεί στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πογκμπά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, οι αμυντικοί της Σουόνσι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Μπαιγί με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να έχει την κατοχή στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να δημιουργεί επικίνδυνη ευκαιρία. Από ένα σημείο η Σουόνσι αποφάσισε να βγει από το καβούκι της, ωστόσο δεν είχε την ποιότητα για να απειλήσει. Ο Αγιού ήταν καλά κλεισμένος, ενώ ο 19χρονος Άμπραχαμ μπήκε απότομα στα… βαθιά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν περισσότερους κενούς χώρους και με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Στο 80’ ο Μχιταριάν έβγαλε στον αφύλαχτο Λουκάκου και ο Βέλγος «έγραψε» από κοντά το 2-0, φτάνοντας τα τρία γκολ σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Δύο λεπτά αργότερα (82’), ο Μχιταριάν έδωσε νέο πάρε-βάλε στον Πογκμπά και ο Γάλλος με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο 84’ ο Μαρσιάλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ύστερα από νέα αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.