3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εκουαδόρ - Χιλή

Προϊστορία

22/11/2023 ΕκουαδόρΧιλή 1 - 0
17/11/2021 ΧιλήΕκουαδόρ 0 - 2
6/9/2021 ΕκουαδόρΧιλή 0 - 0
22/6/2019 ΕκουαδόρΧιλή 1 - 2
6/10/2017 ΧιλήΕκουαδόρ 2 - 1
7/10/2016 ΕκουαδόρΧιλή 3 - 0
12/6/2015 ΧιλήΕκουαδόρ 2 - 0
16/10/2013 ΧιλήΕκουαδόρ 2 - 1
13/10/2012 ΕκουαδόρΧιλή 3 - 1
16/8/2012 ΕκουαδόρΧιλή 3 - 0
15/10/2009 ΧιλήΕκουαδόρ 1 - 0
13/10/2008 ΕκουαδόρΧιλή 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 253,341 82.2%
X
€ 23,683 7.7%
2
€ 31,056 10.1%
Over
€ 4,325 34.1%
Under
€ 8,349 65.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

5

56%

Κατοχή μπάλας

44%

0

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

13

Φάουλ

14

14

Πλάγια Άουτ

14

14

Εκτελέσεις Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 36873
Με υπηρεσιακό στο Κίτο η Χιλή

Με υπηρεσιακό στο Κίτο η Χιλή

Το Εκουαδόρ υποδέχεται την Χιλή στο Κίτο για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026. Με υπηρεσιακό τον Κόρντομπα στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι μετά την νέα απώλεια την Πέμπτη

Τι ισχύει: Οι δέκα ομάδες αναμετρώνται σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, εντός κι εκτός έδρας. Οι πρώτες έξι προκρίνονται στο Μουντιάλ 2026 ενώ η 7η θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με εκπρόσωπο άλλης Ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα παρακάτω: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς και εν συνεχεία βαθμοί, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

* Το παιχνίδι διεξάγεται στο Κίτο, τη δεύτερη πιο ορεινή πρωτεύουσα του κόσμου, σε υψόμετρο 2850 μέτρων.

* Η Χιλή έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 12 παιχνίδια που έχει δώσει στο Εκουαδόρ σε προκριματικά Μουντιάλ (1-6-5), και αυτό τον Φλεβάρη του 1977!

* Οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε δικαστική διαμάχη πριν το Μουντιάλ του Κατάρ για αντικανονική συμμετοχή του Μπάιρον Καστίγιο στα προκριματικά. Η Χιλή αποσκοπούσε τον αποκλεισμό του Εκουαδόρ ώστε να πάρει τη θέση του στο Μουντιάλ αλλά εν τέλει η «Λα Τρι» τιμωρήθηκε με -3 σ’ αυτή την προκριματική φάση.

Την περασμένη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Βενεζουέλας και επέκτεινε το αήττητο σερί του. Παιχνίδι που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να απειλούν με το σταγονόμετρο (0.16-0.17 xGoals). Το ίδιο πάντως είδε το VAR να της ακυρώνει γκολ για οφσάιντ σε μια πάρα πολύ οριακή φάση.

Πολύ καλή η παρουσία του στον όμιλο τρέχοντας αήττητο τεσσάρων αγώνων (2-2-0) μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Αργεντινή (1-0). Βρίσκεται στην 6η θέση με πέντε βαθμούς αφού ξεκίνησε τα προκριματικά με -3 λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Μπάιρον Καστίγιο στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Η αφαίρεση βαθμών προέκυψε μετά από προσφυγής της Χιλής στο CAS, με τους Χιλιανούς να αποσκοπούσαν τον αποκλεισμό του Εκουαδόρ από το Παγκόσμιο Κύπελλο ώστε να πάρουν τη θέση του. Αυτό εν τέλει δεν έγινε και οι σχέσεις των δύο Ομοσπονδιών έχουν ψυχρανθεί. Το σημερινό μάλιστα είναι το πρώτο επίσημο μεταξύ τους παιχνίδι μετά τη δικαστική διαμάχη και έχει ενδιαφέρον πως θα υποδεχτεί τους Χιλιανούς ο κόσμος των γηπεδούχων.

Στοχεύει στη δεύτερη διαδοχική παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται πως στη διοργάνωση του Κατάρ το 2022 αποκλείστηκε από τους ομίλους μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από την Σενεγάλη (1-2) κι ενώ της έκανε η ισοπαλία. Έκτοτε προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες να διαδέχεται τον Γκουστάβο Άλφαρο και να παρουσιάζει μια αρκετά σφιχτή ομάδα που όμως έχει φέρει και αρκετή κριτική για παθητικό στυλ παιχνιδιού.

Εν όψει του σημερινού, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε για την Χιλή: «Έχουν μια ομάδα με καλό χειρισμό της μπάλας. Προσπαθούν να κυριαρχούν στα παιχνίδια τους χτίζοντας επιθέσεις από την άμυνα. Παρά την αλλαγή προπονητή, δεν θα αλλάξουν πολλά σε τόσο μικρό διάστημα. Παίζουμε με έναν απαιτητικό αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλά παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε. Δεν ξέρω τι κατάσταση μπορεί να επικρατεί σ’ αυτούς. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να προκριθούν και θα έρθουν εδώ για να πάρουν βαθμούς. Ίσως υπάρχουν προβλήματα που δεν ξέρω αλλά όταν οι παίκτες πατήσαν στο χορτάρι θα παίξουν για τη χώρα τους και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν».

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού συμπλήρωσε κάρτες ο μπακ Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν) ενώ δεν έχουν κληθεί λόγω τραυματισμών ο βασικός αριστερός μπακ Εστουπινιάν (Μπράιτον) και ο αναπληρωματικός Τσάβες (Ιντεπετιέντε Ντελ Βάλε). Κάρτες συμπλήρωσε και ο μέσος Σιφουέντες (Ρέιντζερς), ενώ δεν κλήθηκε λόγω τραυματισμού ο αρχισκόρερ/φορ Βαλένσια (Ιντερνασιονάλ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Λίγκα ντε Κίτο), Γκαλίντες (Αούκας), Μπουράι (Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλαμπ)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Πρεσιάδο (Σπάρτα Πράγας), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Πάτσο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ουρτάρτο (Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο), Τσαλά (Έμελεκ), Ρεαλπέ (Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο), Κοινόνιες (Λίγκα ντε Κίτο)

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκες), Καϊσέδο (Τσέλσι), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Σορνόσα (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε), Ορτίς (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε), Πάες (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε), Γεμπόα (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Σαμπράνο (Λίγκα ντε Κίτο)

Επιθετικοί: Καμπάνα (Ίντερ Μαϊάμι), Καϊσέδο (Άτλας), Ροντρίγκες (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ), Χούλιο (Λίγκα ντε Κίτο)Την περασμένη αγωνιστική «κόλλησε» στο 0-0 με την Παραγουάη στην έδρα της, παίζοντας με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο και μετά το φινάλε ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Εντουάρντο Μπερίσο από τον πάγκο της. Ματς μεγάλης έντασης, η κάθε ομάδα είχε από μια μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος και στο 44’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Είχε δύο-τρεις καλές στιγμές στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπέροχη της σε γκολ και στο 88’ έχασε με αποβολή τον Μέντες. Παρά την πίεση της στο φινάλε, «κόλλησε» στο μηδέν ενώ χρειάστηκε και μια καλή επέμβαση του γκολκίπερ της σε μακρινό σουτ στις καθυστερήσεις.

Παρέμεινε με μόλις μία νίκη σε πέντε ματς στα προκριματικά (1-2-2) και ο Εντουάρντο Μπερίσο υπέβαλε μετά το ματς την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή. Προσωρινός αντικαταστάτης του ο παλαίμαχος Χιλιανός διεθνής, Νικολάς Κόρντοβα ο οποίος κοουτσάρει την Ολυμπιακή ομάδα της Χιλής και ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού ώσπου να βρεθεί ο νέος προπονητής. Στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ενώ τις τελευταίες ώρες παίζει αυτό του Γκουστάβο Κιντέρος.

«Είναι δίκαιο να αναγνωρίσουμε ότι βρήκαμε μια υγιή ομάδα, με εργατικούς, νέους ανθρώπους, που θέλουν να κάνουν το όνομά τους στην εθνική ομάδα και αυτό για έναν προπονητή είναι θετικό, γιατί σου δίνει ηρεμία στη δουλειά», δήλωσε ο υπηρεσιακός Κόρντοβα, ο οποίος για το ματς με το Εκουαδόρ τόνισε:

«Υπάρχει ο περιβαλλοντικός παράγοντας, εδώ είναι διαφορετικό κλίμα σε σχέση με την Χιλή, συν το ότι ο Εκουαδόρ τα πηγαίνει καλά εδώ και πολύ καιρό. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σ’ ένα γεμάτο γήπεδο που θα θέλει την ομάδα του να πάει μπροστά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, οι συνθήκες στη βαθμολογία δεν είναι ευνοϊκές, μπορεί να έχουμε τους ίδιους βαθμούς με αυτούς όμως ξεκίνησαν με -3. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να παίξουμε σπουδαίο παιχνίδι για να πάρουμε βαθμούς από εδώ. Αποφασίσαμε να κρατήσουμε τον προγραμματισμό του προηγούμενου προπονητικού επιτελείου, δεν τροποποιήσαμε τίποτα. Σαφώς συμπεριλάβαμε και τα δικά μας πράγματα στο σχεδιαστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Το Εκουαδόρ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ κάθετα και έχει πολύ γρήγορους παίκτες. Νομίζω ότι αυτό που ελπίζω περισσότερο είναι ότι ξέρουμε πώς να διαχειριζόμαστε τις στιγμές του παιχνιδιού, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, επειδή το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες και αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη στις λεπτομέρειες, είναι αυτός που παίρνει τους βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο μέσος Νούνιες αλλά αυξήθηκαν οι απουσίες αφού είναι τιμωρημένοι ο πολύπειρος στόπερ Μεντέλ (Βάσκο Ντε Γκάμα) και ο μέσος Μέντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ενώ τραυματίστηκαν ο μπακ-χαφ Φερνάντες (Ιντεπετιέντε Ντελ Βάλε) και ο ταλαντούχος φορ Πισάρο (Κόλο Κόλο). Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών ο ηγετικός μέσος Βιδάλ, ο βασικός χαφ Αράνγκις (Ιντερνασιονάλ), ο στόπερ Κούσεβιτς (Κοριτίμπα), ο μπακ/αμυντικός χαφ Μεχσάτου (Κορτράικ) και ο αμυντικός μέσος Αλαρκόν (Ουρακάν). Κλήθηκε εσπευσμένα ο στόπερ Βιλάγκρα (Ουνιόν Εσπανιόλα) για να δώσει μια έξτρα λύση.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κορτές (Κόλο Κόλο), Ντε Πολ (Κόλο Κόλο), Άριας (Ράσινγκ).

Αμυντικοί: Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Λογιόλα (Ουατσιπάτο), Μαριπάν (Μονακό), Καταλάν (Ταγέρες), Γκαλντάμες (Γοδόι Κρουζ), Σαλδίβια (Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε), Σουάσο (Τουλούζ), Βιλάγκρα (Ουνιόν Εσπανιόλα)

Μέσοι: Μέντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πισάρο (Κόλο Κόλο), Νούνιες (Νόριτς), Πουλγάρ (Φλαμένγκο), Πέρες (Λα Καλέρα), Κανάλες (Μαγκαγιάνες), Ετσεβερία (Ουρακάν).

Επιθετικοί: Μπρέρετον (Βιγιαρεάλ), Γκερέρο (Λα Σερένα), Ντάβιλα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αραβένα (Ουν. Κατόλικα), Οσόριο (Μίντιλαντ), Αλέξις Σάντσες (Ίντερ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δύσκολη υπόθεση για όλες τις φιλοξενούμενες τα εκτός έδρας ματς στο Εκουαδόρ λόγω του υψομέτρου στο Κίτο. Άγνωστο πόσο θα επηρεάσει η αποχώρηση Μπερίσο στην Χιλή η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην προκριματική φάση, ζορίζεται χαρακτηριστικά στο γκολ και πηγαίνει με σημαντικές απουσίες στο σημερινό. Δικαιολογημένα φαβορί το Εκουαδόρ, το οποίο τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων και έχει χτίσει καλή παράδοση στα εντός με την «Ρόχα». Ο άσος βέβαια σ’ αυτός τις τιμές δεν έχει κάποια αξία, με τους γηπεδούχους να βγάζουν χαρακτηριστική δυσκολία στο σκοράρισμα στα δύο τελευταία ενώ η απουσία του αρχισκόρερ Βαλένσια φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο προηγούμενο. Γενικότερα δύο ομάδες με ζόρια στο σκοράρισμα, θα δώσουμε το πρώτο λόγο στο Under το οποίο πάντως είναι και αυτό χαμηλά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  5 Εκουαδόρ 6 8 3 2 1 5:3
  8 Χιλή 6 5 1 2 3 3:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο thodoris7 με το υψηλότερο yield +2.20% έπαιξε: 1
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες