3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Χιλή

3/7/2021 03:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 428
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1042 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βραζιλία - Χιλή στις 25/3/2022

Προϊστορία

25/3/2022 ΒραζιλίαΧιλή 4 - 0
3/9/2021 ΧιλήΒραζιλία 0 - 1
3/7/2021 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 0
11/10/2017 ΒραζιλίαΧιλή 3 - 0
9/10/2015 ΧιλήΒραζιλία 2 - 0
29/3/2015 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 0
28/6/2014 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 1
20/11/2013 ΒραζιλίαΧιλή 2 - 1
25/4/2013 ΒραζιλίαΧιλή 2 - 2
28/6/2010 ΒραζιλίαΧιλή 3 - 0
10/9/2009 ΒραζιλίαΧιλή 4 - 2
8/9/2008 ΧιλήΒραζιλία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,778,690 94.0%
X
€ 73,881 3.9%
2
€ 39,734 2.1%
Over
€ 535,082 71.4%
Under
€ 214,697 28.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 03:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Olimpico Nilton Santos
  • Χωρητικότητα: 46931
Σαφώς καλύτερη και με ψυχολογία η Βραζιλία

Σαφώς καλύτερη και με ψυχολογία η Βραζιλία

Η Βραζιλία υποδέχεται την Χιλή για τα προημιτελικά του Copa America. Σαφέστατο φαβορί η ομάδα του Τίτε απέναντι σε μία Χιλή που θα ήθελε να είχε τερματίσει ψηλότερα στον όμιλο της.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Copa America. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση όποιον προκριθεί από το Περού-Παραγουάη.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αγωνίστηκε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων απέναντι στο Εκουαδόρ έχοντας εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου της, ο Τίτε ξεκούρασε παίκτες και έτσι η σελεσάο ήρθε ισόπαλη με 1-1. Μπορεί στην αρχή να είδε την αντίπαλο της να την απειλεί, στο 20' όμως ο Γκαμπιγκόλ έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ότι δεν κατάφερε ο φορ της το πέτυχε ο στόπερ της στο 37', καθώς ο Έβερτον εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μιλιτάο με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δεν είχε λόγο να πιέσει και να βάλει τα πόδια της στην φωτιά και στην επανάληψη δέχτηκε πίεση από το Εκουαδόρ που έψαχνε αγωνιωδώς βαθμό ή βαθμούς. Τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο 53', ο Βινίσους δεν μπόρεσε από κοντά να της δώσει το προβάδισμα στο 66' και από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε.

Έκανε το καθήκον της, τερμάτισε με 10 βαθμούς στην 1η θέση του ομίλου και αν είχε ανάγκη θα έπαιρνε τη νίκη και απέναντι στο Εκουαδόρ. Θα προτιμούσε να βρει έναν πιο εύκολο αντίπαλο σε αυτήν την φάση, είναι όμως το φαβορί όχι μόνο της αναμέτρησης αλλά και της διοργάνωσης. Είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες όπως ο Νεϊμάρ και να πάει με όλα της τα όπλα απέναντι στην Χιλή. Ως τώρα δείχνει χαρακτήρα, έχει ψυχολογία και μπορούμε να πούμε πως ήταν η καλύτερη ομάδα των ομίλων.

«Σε αυτά τα καθοριστικά παιχνίδια πρέπει να είσαι δυνατός σε τέσσερις παράγοντες. Στην τακτική, στην τεχνική, στο φυσικό και στο συναισθηματικό κομμάτι. Αν πετύχουμε σε αυτά θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη. Είχαμε τρεις νίκες και μία ισοπαλία στον όμιλο, χρησιμοποιήσαμε όλους τους αθλητές και στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ευκαιρίες», τόνισε ο κόουτς Τίτε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μπακ Λόντι είναι τραυματίας και έτσι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), ΜΙλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ορτίς (Μπαραγκαντίνο), Έμερσον (Μπέτις)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΧΙΛΗ

Αντιμετώπισε την Παραγουάη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, έχοντας ελπίδες ακόμα και για την 1η θέση αλλά τελικά γνώρισε την ήττα και κατέληξε 4η! Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ήταν κακή, απείλησε ελάχιστα σε όλο το παιχνίδι και στο 33' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από την αστοχία της αντιπάλου της δεν δέχθηκε και 2ο τέρμα στο τέλους του πρώτου ημιχρόνου και ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Μεδέλ πάνω στον Γκονζάλεζ μέσα στην περιοχή σε μία ανύποπτη φάση, έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της να κάνει το 2-0 στο 58'. Το μόνο που είχε να επιδείξει στο παιχνίδι είναι ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 72΄για χέρι αντιπάλου αν και ο διαιτητής είδε και το βίντεο της φάσης.

Ήταν αήττητη στα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου, έδειξε ακόμα και ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση από την Αργεντινή με την οποία ήρθε ισόπαλη αλλά η ήττα στο τέλος από την Παραγουάη της στοίχισε. Η πρόκριση μπορεί να ήρθε αλλά η 4η θέση σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται επιτυχία. Έπεσε πάνω στην Βραζιλία και ξέρει πως πλέον πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να περάσει στην επόμενη φάση. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και τα 4 παιχνίδια που έδωσε στον όμιλο έληξαν με under.

Αγωνιστικά Νέα: Το καλό για τον κόουτς Λασάρτε είναι ότι επιστρέφει ο Αλέξις Σάντσες και ανεβάζει αυτόματα το επίπεδο της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Αντίθετα η διοργάνωση τελείωσε για τον στόπερ Μαριπάν ο οποίος τραυματίστηκε.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Αρίας (Ράσινγκ), Καστεγιόν (Χουατσιπάτο)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μένα (Ρασίνγκ), Μαριπάν (Μονακό), Ρόκο (Φατίχ Καραγκιουμρούκ), Βέγκας (Μοντερέι), Σιεράλτα (Γουότφορντ), Γκονζάλεζ (Σαντιάγκο Γουόντερερς)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Πούγλκαρ (Φιορεντίνα), Πινάρες (Γκρέμιο), Αρανγκίς (Λεβερκούζεν), Γκαλδάμες (Βελέζ Σάρσφιλντ) Μπαέθα (Τολούκα), Πάμπλο Αρανγκίς (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Γκαλντάμες (Βελέζ Σάρσφιλντ), Αλαρκόν (Ο’ Χίγκινς), Νούνιεζ (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Μόρα (Πόρτλαντ Τίμπερς), Μόντες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Παλάσιος (Ιντερνασιονάλ), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν), Μενέσες (Λεόν), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Αριαγάδα (Κόλο-Κόλο)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία είναι το φαβορί και δικαιολογημένα. Ήταν η καλύτερη ομάδα στους ομίλους, παίζει στην χώρα της και θέλει να φτάσει σε μία 2η συνεχόμενη κατάκτηση. Η Χιλή βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά η εμφάνιση της απέναντι στην Παραγουάη προκάλεσε ερωτηματικά. Με τον άσο θα πηγαίναμε αν ήταν λίγο ψηλότερο, τώρα θα ρισκάρουμε με τη νίκη των Βραζιλιάνων στο ημίχρονο καθώς λογικά θα μπουν πιο επιθετικά.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Χιλή, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.86 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βραζιλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βραζιλία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βραζιλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες