8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Ρουμανία

Προϊστορία

23/9/2022 ΦινλανδίαΡουμανία 1 - 1
11/6/2022 ΡουμανίαΦινλανδία 1 - 0
5/6/2018 ΡουμανίαΦινλανδία 2 - 0
8/10/2015 ΡουμανίαΦινλανδία 1 - 1
14/10/2014 ΦινλανδίαΡουμανία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 128,925 62.0%
X
€ 38,855 18.7%
2
€ 40,310 19.4%
Over
€ 6,655 19.8%
Under
€ 26,928 80.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

170 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

6

3

Σουτ εκτός εστίας

4

47%

Κατοχή μπάλας

53%

0

Οφσάιντ

2

5

Αποκρούσεις

0

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

14

Σέντρες

18

5

Αλλαγές

5

7

Φάουλ

10

1

Ασίστ

1

6

Αντεπιθέσεις

10

18

Πλάγια Άουτ

15

12

Εκτελέσεις Φάουλ

7

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

7

Προσπάθειες Για Γκολ

16

3

«Κομμένα» Σουτ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Olympiastadion
  • Χωρητικότητα: 40600
  • Θεατές: 20130
Περίεργες κλήσεις στη Ρουμανία

Περίεργες κλήσεις στη Ρουμανία

Η Φινλανδία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, φιλοξενώντας τη Ρουμανία που έχει μια νίκη στο Nations League και αυτή κόντρα στους Σκανδιναβούς.

Μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά στον όμιλο με μια ισοπαλία και μια νίκη, αλλά έκτοτε μετρά δύο σερί ήττες με πιο πρόσφατη στη Ζένιτσα με 3-2 από τη Βοσνία. Η Φινλανδία πέρσι τερμάτισε δεύτερη στη League B και παρέμεινε εκεί, αλλά φέτος αντιμετωπίζει την πιθανότητα υποβιβασμού. Οι Σκανδιναβοί βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τη Ρουμανία που σημαίνει πως παίζουν για δύο αποτελέσματα, ενώ ακολουθεί το ματς με το Μαυροβούνιο στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Αντιμετωπίζουμε ένα ιστορικό παιχνίδι. Πράγματι, δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ποτέ πριν, αλλά τώρα έχουμε καλή ομάδα. Η Ρουμανία έχει επίσης καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε την πρώτη θέση σε αυτόν τον όμιλο. Δυστυχώς έχουμε τραυματίες, γι' αυτό υπάρχουν πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι, πολλοί νέοι παίκτες σε αυτή την ομάδα. Έχουμε αναθεωρήσει μαζί τους όλα όσα πρέπει να κάνουν, έχουμε μιλήσει με κάθε παίκτη προσωπικά, οπότε ελπίζουμε ότι όλα θα είναι όπως έχουμε προετοιμαστεί. Η ομάδα της Ρουμανίας είναι γεμάτη με πολύτιμους παίκτες, παίκτες που μπορούν να παρουσιάσουν κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Το ξέρουμε αυτό και είμαστε έτοιμοι. » τόνισε ο προπονητής Μάρκου Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Πολλές οι αλλαγές στις κλήσεις αφού έμειναν εκτός ο τερματοφύλακας Γιόρονεν, οι αμυντικοί Σάουλι Βάισανεν, Ο’Σόνεσι και ο μέσος Λουντ. Για πρώτη φορά κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα ο τερματοφύλακας Σινίσαλο, οι αμυντικοί Χόσκονεν, Τόμας και ο μέσος Άντμαν.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Μπέρτον), Έρικσον (Νταντί Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Άλχο (Βόλος), Ουρόνεν (Μπρεστ), Λίο Βάισανεν (Έλφσμποργκ), Ιβάνοφ (Βάρντα Πόζναν), Τένχο (Ελσίνκι), Χόσκονεν (Ελσίνκι), Τόμας (Κουόπιο), Γένσεν (Γκόρνικ),

Μέσοι: Καμαρά (Ρέιντζερς), Βάλακαρι (Πάφος), Νίσκανεν (Νταντί Γιουνάιτεντ), Λίνγκμαν (Ελσίνκι), Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Σόιρι (Ελσίνκι), Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Κάιρινεν (Λίλεστρομ), Άντμαν (Νόρτζελαντ), Σόισαλο (Ρίγα),

Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Ποχγιάνπαλο (Βενέτσια), Χόστικα (Ελσίνκι), Φορς (Μίντλεσμπρο), Κάλμαν (Κρακόβια), Δεν μπορεί να πει κανείς πως η παρουσία της στον όμιλο είναι ικανοποιητική, αφού στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί έχει γνωρίσει τρεις ήττες και έχει επικρατήσει μόνο επί της σημερινής της αντιπάλου, Φινλανδίας με 1-0. Έχει να αγωνιστεί σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1998 και φέτος δεν θα βρίσκεται στο Κατάρ με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρωθεί στη διοργάνωση του Nations League. Πάντως, με ήττα στη Φινλανδία θα βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό στη League C.

«Η εθνική ομάδα πρέπει να αρχίσει να δείχνει καλή και να αλλάξει την εικόνα και τις εντυπώσεις που άφησε τον Ιούνιο! Περιμένω κόντρα στη Φινλανδία πως θα θυσιασθούμε για το αποτέλεσμα. Για μένα η ιστορία και τα στατιστικά έχουν τον ρόλο τους, αλλά ξέρουμε ότι όταν μπαίνεις στο γήπεδο τίποτα δεν σου εγγυάται ένα θετικό αποτέλεσμα. Κατά την άποψή μου, τον Ιούνιο η προσωπική απογοήτευση ήταν μεγάλη, αλλά η αυτοπεποίθηση και οι προσδοκίες παραμένουν εξίσου υψηλές και έχω επιχειρήματα: καταρχάς, είμαι σίγουρος ότι τον Ιούνιο δεν δείξαμε τις μέγιστες δυνατότητές μας» τόνισε ο προπονητής Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Μπούρτσα, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο τραυματισμός του στόπερ Κίρικες. Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός τερματοφύλακας Νίτσα και στην αποστολή βρίσκονται τρεις γκολκίπερ που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με το εθνόσημο. Εντύπωση έκανε η μη κλήση του επιθετικού Κεσέρου, των στόπερ Κριστέα, Γκίτα, αλλά και των μεσοεπιθετικών Μιτρίτσα, Μαξίμ και Ποπέσκου.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ράντου (Κρεμονέζε), Ταρνοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Νεντελτσεάρου (Παλέρμο), Μπούρτσα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ), Μπάντσου (Κραϊόβα), Μανέα (Κλουζ), Ρους (Πίζα), Ράτσιου (Ουέσκα), Μιτρέα (Κραϊόβα)

Μέσοι: Στάντσιου (Γουχάν), Μάριν (Έμπολι), Κομάν (Στεάουα Βουκουρεστίου), Κορντέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Τσικαλντάου (Ιτιχάλντ Κάλμπα), Σορέτσκου (Ράκοφ), Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα), Παούν (Σέπσι), Μαν (Πάρμα), Μπαλούτα (Φαρούλ Κονσταντά), Μπολόκα (Φροζινόνε)

Επιθετικοί: Τανάσε (Στεάουα), Πούσκας (Τζένοα), Άλιμπεκ (Φαρούλ Κονσταντά), Ντράγκους (Σταντάρ Λιέγης)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φινλανδία έχει ως μεγάλο στόχο να μην υποβιβαστεί και φαίνεται αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση και πιο ενωμένη από την Ρουμανία. Ο προπονητής Έντουαρντ Ιορντανέσκου έκανε κλήσεις που συζητιούνται, αφού άφησε εκτός μεγάλα αστέρια και βασικά στελέχη των τελευταίων ετών. Θα πάμε με τον άσο, αφού το κλίμα στους φιλοξενούμενους είναι λίγο περίεργο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Φινλανδία 6 8 2 2 2 8:6
  4 Ρουμανία 6 7 2 1 3 6:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες