4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Φινλανδία

11/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 235
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 686 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φινλανδία - Ρουμανία στις 23/9/2022

Προϊστορία

23/9/2022 ΦινλανδίαΡουμανία 1 - 1
11/6/2022 ΡουμανίαΦινλανδία 1 - 0
5/6/2018 ΡουμανίαΦινλανδία 2 - 0
8/10/2015 ΡουμανίαΦινλανδία 1 - 1
14/10/2014 ΦινλανδίαΡουμανία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 103,377 50.4%
X
€ 41,731 20.3%
2
€ 60,126 29.3%
Over
€ 12,797 23.6%
Under
€ 41,518 76.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

9

40%

Κατοχή μπάλας

60%

1

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

3

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

5

22

Σέντρες

17

4

Αλλαγές

4

16

Φάουλ

12

1

Ασίστ

0

6

Αντεπιθέσεις

1

13

Πλάγια Άουτ

16

13

Εκτελέσεις Φάουλ

17

12

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

19

Προσπάθειες Για Γκολ

15

5

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadionul Rapid-Giulesti
  • Χωρητικότητα: 14047
  • Θεατές: 11503
Απογοητεύει η Ρουμανία

Απογοητεύει η Ρουμανία

Η Ρουμανία υποδέχεται τη Φινλανδία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Με δύο ήττες έχουν ξεκινήσει οι γηπεδούχοι, αήττητοι οι φιλοξενούμενοι.

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη Ζέντισα απέναντι στη Βοσνία δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ και στο τέλος μάλιστα γνώρισε την ήττα με 1-0. Μόλις στο 19’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Πούσκας για να ανοίξει το σκορ και στο 37’ είχε άλλη μία μεγάλη διπλή στιγμή αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Από μία σέντρα-σουτ στο 45’ είχε και δοκάρι, το σκηνικό στην επανάληψη ήταν παρόμοιο όμως η αντίπαλος της πήρε το προβάδισμα στο 68’. Από στημένες φάσεις έψαξε την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Μπορεί να είχε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα της διοργάνωσης όμως έχει απογοητεύσει με τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Ο Ιορντανέσκου δεν έχει αρχίσει καλά τη θητεία του στον πάγκο της ομάδας και οι αρχικές βλέψεις για την πρώτη θέση του ομίλου έχουν απομακρυνθεί. Μάλιστα δέχεται έντονη κριτική από τα ΜΜΕ της χώρας του η οποία μετά από κάθε παιχνίδι αυξάνεται. Η αναμέτρηση με τη Φινλανδία είναι καθοριστική αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο αλλά και από την άλλη για να μην μείνει πίσω και γίνει φαβορί για την τελευταία θέση.

«Σίγουρα θα ήθελα μία καλύτερη αρχή αλλά αυτή η δουλειά απαιτεί ισορροπία και ωριμότητα. Ξέρω ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Η αυτοπεποίθηση μου παραμένει δυνατή. Όλη η κατάσταση μπορεί να αλλάξει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, επηρεάζεται η χημεία της ομάδας», σχολίασε ο κόουτς Ιορντανέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προλαβαίνει ούτε τώρα ο μέσος Κριστέα που είναι τραυματίας.

Η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Νίτα (Σπάρτα Πράγας), Ταρνοβάνου (Στεάουα), Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντα), Μόλντοβαν (Ραπίντ)

Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Μπάνκου (Ουνιβερσιτατέα), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Φέχερβαρ), Μπούρκα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα), Κρίστεα (Στεάουα), Γκίτα (Κρακόβια), Στεφανέσκου (Σέπσι)

Μέσοι: Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Ρ. Μάριν (Κάλιαρι), Κιτσαλντάου (Γαλατασαράι), Μιτρίτσα (ΠΑΟΚ), Μιχαίλα (Αταλάντα), Σορέσκου (Ρακόβ), Κρέτσου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Μ. Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα), Ποπέσκου (Στεάουα), Πάουν (Σέπτσι)

Επιθετικοί: Πούσκας (Πίζα), Αλιμπέκ (Ατρόμητος), Ιβάν (Ουνιβερσιτατέα), Τανάσε (Στεάουα)

Με πρωταγωνιστή τον Πογιάνπαλο ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα επικράτησε με 2-0 του Μαυροβουνίου στο Ελσίνκι την Τετάρτη και έτσι ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Ο επιθετικός της Ρίζεσπος άνοιξε το σκορ στο 31’ έπειτα από ομαδική συνεργασία και ασίστ του Πούκι και επτά λεπτά μετά με μία ωραία προβολή στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από εκεί και έπειτα διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα της, δεν απείλησε ιδιαίτερα αλλά ούτε κινδύνεψε και έφτασε σχετικά εύκολα στην πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Έπειτα από την καλή εμφάνιση αλλά την ισοπαλία με τη Βοσνία, ήρθαν οι τρεις βαθμοί απέναντι στο Μαυροβούνιο και έτσι βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου έστω και στην ισοβαθμία. Δείχνει ό,τι μπορεί να φτάσει ψηλότερα και να πάρει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και με τον Κανέρβα στον πάγκο της έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.

«Είναι υπέροχο να κερδίζεις στην έδρα σου μπροστά σε αυτό το κοινό το οποίο μας έδινε ώθηση. Είχαμε τον έλεγχο και στην αρχή ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κόντρα στο Μαυροβούνιο επειδή αμυνόταν με πειθαρχία και με πέντε παίκτες πίσω», σχολίασε μετά το παιχνίδι ο κόουτς Κανέρβα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι επιθετικοί Φορς και Λαπαλάινεν.

Η αποστολή της Φινλανδίας:

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Γιορόνεν (Μπρέσια), Έρικσον (Νταντί Γιουν.)

Αμυντικοί: Ούρονεν (Μπρεστ), Λαμ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σ. Βαλσάνεν (Κοσένζα), Γκρανλουντ (Σταλ Μιέλεκ), Ο’ Σόνεσι (Καρλσρούη), Άλχο (Βόλος), Λ. Βαλσάνεν (Έλφσμποργκ), Ιβάνοβ (Βάρτα Πόζναν), Τένχο (Ελσίνκι), Γιένσεν (Ρόντα)

Μέσοι: Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Λουντ (Μινεσότα Γιουν.), Καμαρά (Ρέιντζερς), Βαλακάρι (Ίντερ Μαιάμι), Νισίλα (Πάφος), Νισκάνεν (Νταντί Γιουν.), Λινγκμαν (Χέλσινγκμπορκ), Σοϊσάλο (Ρίγα)

Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Ποχνιάνπαλο (Ρίζεσπορ), Φορς (Χαλ), Κάλμαν (Ίντερ Τούρκου), Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρουμανία μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες ψάχνει τη νίκη στην έδρα της για να φτιάξει την ψυχολογία της και να μπορέσει να διεκδικήσει έπειτα την πρώτη θέση. Ο ίδιος ο προπονητής της έθεσε τέτοιο στόχο αλλά μέχρι στιγμής δεν τον πλησιάζει καν. Από την άλλη η Φινλανδία έχει δείξει καλό πρόσωπο, θέλει να μείνει στην κορυφή αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Φαίνεται αρκετά προσεκτική στο αμυντικό της κομμάτι, δεν θεωρούμε ότι θα ρισκάρει αλλά το under είναι χαμηλά. Βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ και γι’ αυτό θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία το Χ2.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φινλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Φινλανδία 6 8 2 2 2 8:6
  4 Ρουμανία 6 7 2 1 3 6:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες