Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Καζακστάν

Προϊστορία

17/10/2023 ΦινλανδίαΚαζακστάν 1 - 2
7/9/2023 ΚαζακστάνΦινλανδία 0 - 1
12/10/2021 ΚαζακστάνΦινλανδία 0 - 2
4/9/2021 ΦινλανδίαΚαζακστάν 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,070,397 88.5%
X
€ 67,124 5.5%
2
€ 72,353 6.0%
Over
€ 42,040 22.5%
Under
€ 145,159 77.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

166 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

0

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

3

11

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Olympiastadion
  • Χωρητικότητα: 40600
  • Θεατές: 30375
Ίσως η τελευταία τους ευκαιρία

Ίσως η τελευταία τους ευκαιρία

Η Φινλανδία έχασε στη Σλοβενία και απομακρύνθηκε από την κορυφή και υποδέχεται το Καζακστάν που έχασε στη Δανία και βλέπει την πρόκριση να απομακρύνεται.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στον όμιλο και φαίνεται πως υπάρχει περίπτωση να χάσει το τρένο της πρόκρισης, αφού το Σάββατο πήγε στη Σλοβενία και έχασε εύκολα με 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Σπόραρ) του Μπένζιαμιν Σέσκο στο 15' και δεκατρία λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Παναθηναίκού έδωσε την ασίστ στον Σέσκο για το 2-0.

Στην επανάληψη, η Φινλανδία τα έπαιξε όλα για όλα και θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά ο Γιαν Όμπλακ είπε όχι στους Πούκι και Χάκανς. Το κερασάκι στην τούρτα για τη Σλοβενία έβαλε ο Γιανζ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κόντρα στο Καζακστάν οι Σκανδιναβοί θα έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη σε ένα κατάμεστο γήπεδο, καθώς ήδη ο κόσμος έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα.

«Ήταν δύσκολο, ήταν αναμενόμενο. Ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, δεν φτάσαμε στο επίπεδό μας. Στην επανάληψη κάναμε αλλαγές, καταφέραμε να δημιουργήσουμε απειλή και λίγες ευκαιρίες για γκολ. Αλλά το σύνολο δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο. Είμαστε απογοητευμένοι. Η κατάσταση είναι πλέον από μόνη της δύσκολη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια, υπάρχει αρκετή πρόκληση. Αλλά η ελπίδα εξακολουθεί να ζει», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάρκου Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο εξτρέμ Άντμαν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Έξετερ), Κέτο (Σάντεφιορντ)

Αμυντικοί: Χόσκονεν (Κρακοβία), Γένσεν (Αμπερντίν), Ιβάνοφ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τένχο (Ελσίνκι), Σόιρι (Ελσίνκι), Τόμας (Οντ), Πέλτολα (Ελσίνκι), Άλχο (Βόλος), Ούρονεν (Σάρλοτ), Πάλας (Ούλου), Ολίλα (Ελσίνκι), Βαϊσάνεν (Όστιν)

Μέσοι: Καμαρά (Λιντς), Τέιλορ (Μαϊάμι), Σίλερ (Τζουργκάρντεν), Καϊρίνεν (Σπάρτα Πράγας), Μαενπάα (Βάρτα Πόζναν), Χάκανς (Βαλερένγκα), Λίνγκμαν (Ελσίνκι).

Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Ποχγιάνπαλο (Βενέτσια), Κάλμαν (Κρακόβια), Φορς (Μίντλεσμπρο)

teamlogo:2417:ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Το όνειρο της να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης αρχίζει και απομακρύνεται, αφού γνώρισε την τρίτη της ήττα στον όμιλο χάνοντας εύκολα στη Δανία με 3-1. Δεν έπαιξε καλά και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε τέρματα των Βιντ (36΄) και Σκοβ Όλσεν (45+2'), ενώ ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε το Καζακστάν ήταν να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 58' με τον Βορογκόφσκι.

Κανείς δεν περίμενε πως θα διεκδικούσε την πρόκριση σε αυτόν τον όμιλο, αλλά ακόμα έχει μαθηματικές ελπίδες και κόντρα στη Φινλανδία θα διεκδικήσει το τρίποντο.

«Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να είναι συνεχώς στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Υπάρχουν ορισμένες πτώσεις. Δεν είμαι λάτρης των προβλέψεων πριν από τους αγώνες. Μας περιμένει ένας σοβαρός αντίπαλος και διακυβεύονται τρεις βαθμοί. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε τρεις βαθμοί», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαγκόμεντ Αντίγεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σάτσκι (Σαχτάρ Κ.), Σαϊζάντα (Ορντάμπασι), Ζαρούτσκι (Αστάνα)

Αμυντικοί: Μάλι (Ορντάμπασι), Γερλάνοβ (Ορντάμπασι), Καϊρόβ (Τομπόλ), Γιαν Βορογκόβσκι (Αστάνα), Μαρότσκιν (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοβ (Αστάνα), Μπιστρόφ (Άχματ Γκρόζνι), Κασίμ (Ακτόμπε), Αλίπ (Ζενίτ), Ταπάλοφ (Κιζιλζάρ), Σκβόρτσοβ (Κίμκι).

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Νταραμπάγεφ (Αστάνα), Ταγκιμπέργκεν (Ορνταμπάσι), Σαμορόντοφ (Ακτόμπε), Ζαϊνουντίνοφ (Μπεσίκτας), Οράζοφ (Κόπερ), Ζαρινμπέτοφ (Τομπόλ), Ζούγεφ (Μπέογκραντ), Τσεσνόκοφ (Τομπόλ).

Επιθετικοί: Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Προκοπένκο (Αστάνα), Σβιρίντοφ (Σαχτέρ Καραγκαντί).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες έχασαν το Σάββατο στα ματς που είχαν με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους και τώρα έχουν, ίσως, την τελευταία τους ευκαιρία για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης. Η Φινλανδία θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της για να πάρει μια πολύτιμη νίκη, ενώ το σκληροτράχηλο Καζακστάν είναι πάντα επικίνδυνο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  3 Φινλανδία 10 18 6 0 4 18:10
  4 Καζακστάν 10 18 6 0 4 16:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Panos2004 με το υψηλότερο yield +8.05% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες