2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Ιταλία

11/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 100
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1043 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τουρκία - Ιταλία στις 29/3/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 3

    1. 53' Demiral Merih (αυτογκόλ)
    2. 66' Immobile Ciro
    3. 79' Insigne Lorenzo
    4. 88' Soyuncu Caglar
    5. 90' Dervisoglu Halil

        Προϊστορία

        29/3/2022 ΤουρκίαΙταλία 2 - 3
        11/6/2021 ΤουρκίαΙταλία 0 - 3

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 585,373 5.0%
        X
        € 868,925 7.4%
        2
        € 10,307,021 87.6%
        Over
        € 522,756 33.0%
        Under
        € 1,061,742 67.0%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Παρασκευή, 22:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        288 ψήφοι:

        Ειδήσεις

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stadio Olimpico
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 70634
        Με τον κόσμο στον πλευρό της η Ιταλία απέναντι στην επικίνδυνη Τουρκία

        Με τον κόσμο στον πλευρό της η Ιταλία απέναντι στην επικίνδυνη Τουρκία

        Η Τουρκία "υποδέχεται" στο «Ολίμπικο» της Ρώμης την Ιταλία στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του Euro 2020. Ανεβασμένη και με ψυχολογία η Σκουάντρα Ατζούρα», έτοιμοι για την έκπληξη οι γείτονες.

        * Περίπου 16.000 θεατές στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης.

        ΤΟΥΡΚΙΑ

        Έδωσε τρεις φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σημείωσε δύο νίκες επί των Αζερμπαϊτζάν (2-1) και Μολβαδίας (2-0) ενώ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην Γουινέα.

        Στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Μολδαβία εκεί όπου ο Γκιουνές παράταξε λογικά την ενδεκάδα που θα δούμε και σήμερα, δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος να βρει εύκολα διαδρόμους στην αντίπαλη εστία αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Την λύση έδωσε ο Μπουράκ Γιλμάζ στο 58’ ο οποίος μετά από καταπληκτική ασίστ με τακουνάκι του Τσαλχάνογλου, έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ουντέρ έφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και με ωραία προσωπική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και σφράγισε τη νίκη της.

        Με την αύρα από την καλό της ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά και με παίκτες όπως ο Γιλμάζ και ο Τσαλχάνογλου που προέρχονται από πολύ καλές σεζόν, η Τουρκία ρίχνεται στην μάχη του Euro με όνειρα για μία πορεία εφάμιλλη με αυτή του 2008. Το παιχνίδι με την Ιταλία είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς πιο ποιοτικό και ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

        «Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Ιταλία είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Πρώτα από όλα παίζει εντός έδρας και επίσης έχει μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Τα 4 Παγκόσμια Κύπελλα το αποδεικνύουν. Εμείς θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Πιστεύω πως αν κάνουμε μία καλή αρχή μετά θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες. Παίζουμε χωρίς να υπολογίζουμε κάτι. Θα είναι συναρπαστικό», τόνισε ο κόουτς Γκιουνές.

        Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης η αποστολή και ο Γκιουνές θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

        Πιθανή ενδεκάδα: Τσακίρ-Τσελίκ,Ντεμιράλ,Σογιουντσού,Μεράς- Γιουκουσλού,Τουφάν, Καραμάν, Τσαλχάνογλου, Γιαζιτσί (Ουντέρ)-Μπουράκ Γιλμάζ.

        ΙΤΑΛΙΑ

        Μπορεί το φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Σαν Μαρίνο να ήταν περισσότερο σαν μία καλή προπόνηση για το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι (νίκη με 7-0), απέναντι στην Τσεχία όμως έδειξε για ποιο λόγο θεωρείται ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

        Η «Σκουάντρα Ατζούρα» απέναντι σε έναν αντίπαλο που συμμετέχει επίσης στο Euro έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και πήρε τη νίκη με 4-0. Πίεζε αρκετά την αντίπαλο της, προσπαθούσε να αναπτυχθεί γρήγορα και άνοιξε το σκορ με τον Ιμόμπιλε στο 23’. Τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μπαρέλα με έναν τυχερό τρόπο έκανε το 2-0 για να έρθει σε μία αντεπίθεση στο 66’ ο Ινσίνιε με ωραίο πλασέ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπεράρντι στο 73’, με τον επιθετικό της Σασσουόλο να εκμεταλλεύεται την όμορφη ασίστ στου Ινσίνιε και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

        Μπαίνει στην διοργάνωση μετρώντας ένα αήττητο σερί 27 παιχνιδιών. Τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 10 Οκτωβρίου του 2018 από την Πορτογαλία στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Nations League. Ο Μαντσίνι έχει χτίσει ένα δεμένο σύνολο που παρά την καλή αμυντική του λειτουργία δείχνει διάθεση και στο επιθετικό κομμάτι. Το ταλέντο υπάρχει στο ρόστερ, τα τρία παιχνίδια του ομίλου της θα το δώσει στην Ρώμη και φυσικά είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

        «Είναι ευχάριστο που επιστρέφουμε στην Ρώμη και θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Αντιμετωπίζουμε την Τουρκία, μία τεχνική ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχουμε δουλέψει καλά αυτά τα χρόνια και έχουμε δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, έχω αυτοπεποίθηση» , τόνισε ο κόουτς Μαντσίνι.

        Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον μέσο της Ρόμα, Πελεγκρίνι ο οποίος τραυματίστηκε και δεν θα δώσει το παρών στην διοργάνωση. Η ιταλική ομοσπονδία ζήτησε άδεια για να κάνει μία αλλαγή καθώς το ρόστερ είχε ήδη δηλωθεί, αυτή έγινε δεκτή και έτσι ο Γκαετάνο Καστροβίλι ενσωματώθηκε στην αποστολή. Ο Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) δεν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα και θα προφυλαχθεί με στόχο να προλάβει το 2ο παιχνίδι απέναντι στην Ελβετία.

        Πιθανή ενδεκάδα: Ντοναρούμα-Φλορέντσι,Μπονούτσι,Κιελίνι,Σπινατσόλα-Ζορζίνιο,Μπαρέλα,Λοκατέλι-Μπεράρντι,Ιμόμπιλε,Ινσίνιε

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

        Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν),Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

        Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Γκαετάνο Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι).

        Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους),Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Ιταλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, θα μπει δυνατά στο παιχνίδι έχοντας από πίσω της και περίπου 13.000 φιλάθλους της και θέλει από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό της. Από την άλλη η Τουρκία έχει ανεβασμένη ψυχολογία, έχει δείξει πως απέναντι σε ομάδες θεωρητικά ανώτερες καταθέτει το δικό της σχέδιο και σίγουρα δεν θα φοβηθεί τους "οικοδεσπότες". Θα πάμε όμως με την δύναμη της έδρας και με τη νίκη της Ιταλίας στο ημίχρονο.

        FACTS

        • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 2 με απόδοση 1.43 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Ιταλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Euro
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Euro: 1ος όμιλος
          1 Ιταλία 3 9 3 0 0 7:0
          4 Τουρκία 3 0 0 0 3 1:8
        Εμφάνιση όλων
        Αναμετρήσεις Ομάδων
        29/3/2022
        Τουρκία
        Ιταλία
        2 - 3
        11/6/2021
        Τουρκία
        Ιταλία
        0 - 3

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.59% έπαιξε: X
        • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες