2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Ουκρανία

Προϊστορία

29/6/2021 ΣουηδίαΟυκρανία 1 - 2*
11/6/2012 ΟυκρανίαΣουηδία 2 - 1
10/8/2011 ΟυκρανίαΣουηδία 0 - 1
9/2/2011 ΣουηδίαΟυκρανία 1 - 1
1/6/2008 ΣουηδίαΟυκρανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,308,899 56.2%
X
€ 954,649 12.4%
2
€ 2,404,924 31.4%
Over
€ 845,855 39.7%
Under
€ 1,283,252 60.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

253 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hampden Park
  • Χωρητικότητα: 51866
  • Θεατές: 9221
Φαβορί η Σουηδία, δεύτερη ευκαιρία η Ουκρανία

Φαβορί η Σουηδία, δεύτερη ευκαιρία η Ουκρανία

Σουηδία και Ουκρανία έρχονται αντιμέτωπες στην Γλασκώβη στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρώτοι και καλύτεροι πέρασαν οι Σουηδοί από τον όμιλο τους, με μία νίκη πήραν την πρόκριση οι Ουκρανοί.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συναντήσει στα προημιτελικά όποια προκριθεί από το ζευγάρι Αγγλία-Γερμανία.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Αντιμετώπισε την Πολωνία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της αλλά ήθελε και την πρωτιά και κατάφερε να την πάρει στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση 82 δευτερολέπτων. Ο Φόρσμπεργκ πέρασε με υπέροχο τρόπο τον Ζόσβιακ και με σουτ νίκησε τον Σέζνι, πετυχαίνοντας το 2ο ταχύτερο γκολ στην ιστορία των Euro. Στάθηκε τυχερή στο 17’ καθώς το δοκάρι (δις) και η αστοχία του Λεβαντόφσκι κράτησαν ανέπαφη την εστία της, αμυνόταν σωστά και όποτε χρειάστηκε ο Όλσεν ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του.

Στο 59’ μάλιστα εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του Κουλουσέφκσι στην αντεπίθεση, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φόρσμπερκ που με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0. Ήταν έτσι αγκαλιά με την πρώτη θέση, όμως δέχτηκε δύο τέρματα (61’,84’) από τον Λεβαντόφσκι και βρέθηκε έτσι στην 2η θέση του ομίλου. Η αντίπαλος της την πίεζε, η ίδια έψαχνε χώρο στις αντεπιθέσεις και τελικά στο 94’ βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Κλάεσον έπειτα από νέα ενέργεια του Κουλουσέφσκι.

Ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φάση των ομίλων, το γκολ του Κλάεσον στο τέλος την έστειλε πάνω στην Ουκρανία και απέφυγε έτσι την φαινομενικά πιο δύσκολη Κροατία. Σαφώς και συνιστά επιτυχία το γεγονός ότι άφησε στην 2η θέση την Ισπανία, έδειξε μάλιστα πως μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα. Έχει μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά της να φτάσει στους «8» της διοργάνωσης, όπως και το 2004 αν και τότε συμμετείχαν 16 ομάδες στο Euro.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, αντίθετα μπροστά ο Κουλουσέφσκι βρίσκεται σε φόρμα αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καρλς-Γιόχαν Γιόνσον (Κοπεγχάγη), Κρίστοφερ Νόρντφελντ (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Ρόμπιν Όλσεν (Έβερτον)

Αμυντικοί: Εμίλ Κραφθ (Νιουκάστλ), Βίκτορ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκους Ντάνιελσον (Νταλιάν Γιφάνγκ), Μπένγκτσον (Βέιλε), Λούντβιγκ Αουγκούστινσον (Βέρντερ Βρέμης), Πόντους Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Φίλιπ Χελάντερ (Ρέιντζερς), Μίκαελ Λούστιγκ (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Αντρέας Γκράνγκβιστ (Χέλσινμποργκ)

Μέσοι: Εμίλ Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κεν Σέμα (Γουότφορντ), Βίκτορ Κλάεσον (Κράσνονταρ), Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Σεμπάστιαν Λάρσον (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Αλμπίν Έκνταλ (Σαμπντόρια), Κρίστοφερ Όλσον (Κράσνονταρ), Ζαν-Λις Καζούστε (Μίντιλαντ), Ματίας Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Γκούσταβ Σβένσον (Γκουανγκζού)

Επιθετικοί: Μάρκους Μπεργκ (Κράσνονταρ), Αλεξάντερ Ισάκ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ρόμπιν Κουάινσον (Μάιντς), Τζόρνταν Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Αντιμετώπισε την Αυστρία την τελευταία αγωνιστική, ψάχνοντας τουλάχιστον τον έναν βαθμό που θα της έδινε σίγουρα την πρόκριση, αλλά παρά την ήττα της με 1-0 πέρασε στην επόμενη φάση ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό από την αρχή αλλά η ίδια έμεινε πίσω στο σκορ στο 21’ και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόταν αρκετά να δημιουργήσει και είχε μία υποψία ευκαιρίας με τον Γιαρμολένκο στο πρώτο μέρος. Περισσότερο κινδύνευσε να δεχτεί και 2ο γκολ παρά να ισοφαρίσει και χαρακτηριστικό είναι πως είχε την καλύτερη της στιγμή στο 87’, με το σουτ του Γιάρεμτσουκ από πλάγια θέση να καταλήγει άουτ.

Με 3 βαθμούς ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις Φινλανδία και Σλοβακία με τις οποίες ισοβάθμησε στην ειδική βαθμολογία. Είναι η πρώτη φορά που σαν ανεξάρτητο κράτος καταφέρνει να προκριθεί από τους ομίλους και αυτό από μόνο του συνιστά επιτυχία. Η αλήθεια είναι πως με την Αυστρία έπαιξε περισσότερο για την ισοπαλία, δεν ρίσκαρε και φάνηκε να την βολεύει ακόμα και η ήττα με 1-0. Σε γενικότερο πλαίσιο η εικόνα της στον όμιλο είναι καλή, μπορεί να θεωρηθεί και τυχερή που θα βρει στον δρόμο της την Σουηδία και όχι την Ισπανία.

«Κάναμε πολύ μεγάλο δρόμο για να φτάσουμε ως εδώ και πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πλέον. Ό,τι παραπάνω καταφέρουμε τώρα θα είναι μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω να έχω ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια στην καριέρα μου στην συνέχεια», σχολίασε ο κόουτς Σεφτσένκο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Ζούπκοφ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, προπονήθηκε μόνος του και μοιάζει δύσκολο να είναι διαθέσιμος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκεόργκι Μπούστσαν (Ντινάμο Κιέβου), Αντρέι Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ανατόλι Τρούμπιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Αμυντικοί: Έντουαρντ Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ιλία Ζαμπάρνι (Ντινάμο Κιέβου), Σέρχι Κρίβστοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντένις Ποπόφ (Ντινάμο Κιέβου), Ολεξάντρ Τίμτσικ (Ντινάμο Κιέβου), Βιτάλι Μικολένκο (Ντινάμο Κιέβου), Ολεξάντρ Καραβάεφ (Ντινάμο Κιέβου), Μίκολα Ματβιγιένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Μέσοι: Σεργκέι Σίντορτσουκ (Ντινάμο Κιέβου), Ρουσλάν Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Μίκολα Σαπαρένκο (Ντινάμο Κιέβου), Μάρλος (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Εβγκένι Μακαρένκο (Κορτράικ), Ολεξάντρ Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Βίκτορ Τσιγκάνκοφ (Ντινάμο Κιέβου), Τάρας Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Αντρέι Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Ολεξάντρ Ζουμπκόφ (Φερεντσβάρος), Χίορχι Σουντάκοβ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ρομάν Μπεζούς (Γάνδη)

Επιθετικοί: Ρόμαν Γιάρεμτσουκ (Γάνδη), Αρτέμ Μπεσγέντιν (Ντινάμο Κιέβου), Αρτέμ Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σουηδία μοιάζει και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Έχει δείξει σοβαρό πρόσωπο σε όλη την διάρκεια των ομίλων, προσαρμόζει το παιχνίδι της ανάλογα με τον αντίπαλο και δεν είναι μονοδιάστατη. Από την άλλη η Ουκρανία δεν έχει εντυπωσιάσει, είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι της αλλά σε καμία περίπτωση σταθερότητα. Δύσκολα θα ρισκάρει απέναντι στους Σουηδούς και λογικά θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ρυθμό σε χαμηλά επίπεδα. Θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Σουηδία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο saladbet με το υψηλότερο yield +2.12% έπαιξε: 1X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο Onironautis, με το υψηλότερο yield +5.48% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες