5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Νορβηγία

5/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 697
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 693 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νορβηγία - Σουηδία στις 12/6/2022

Προϊστορία

12/6/2022 ΝορβηγίαΣουηδία 3 - 2
5/6/2022 ΣουηδίαΝορβηγία 1 - 2
8/9/2019 ΣουηδίαΝορβηγία 1 - 1
26/3/2019 ΝορβηγίαΣουηδία 3 - 3
13/6/2017 ΝορβηγίαΣουηδία 1 - 1
8/6/2015 ΝορβηγίαΣουηδία 0 - 0
14/8/2013 ΣουηδίαΝορβηγία 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 107,680 40.0%
X
€ 92,486 34.4%
2
€ 68,823 25.6%
Over
€ 18,843 30.1%
Under
€ 43,779 69.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

170 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

8

5

Σουτ εκτός εστίας

4

62%

Κατοχή μπάλας

38%

0

Οφσάιντ

0

6

Αποκρούσεις

2

5

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

4

23

Σέντρες

15

4

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

12

1

Ασίστ

1

5

Αντεπιθέσεις

7

19

Πλάγια Άουτ

18

12

Εκτελέσεις Φάουλ

8

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

13

Προσπάθειες Για Γκολ

12

5

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Friends Arena
  • Χωρητικότητα: 50653
  • Θεατές: 42320
Το ντέρμπι της Σκανδιναβίας δεν θα είναι απλή υπόθεση

Το ντέρμπι της Σκανδιναβίας δεν θα είναι απλή υπόθεση

Η Σουηδία και η Νορβηγία συγκρούονται στη Στοκχόλμη σε γειτονικό ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Σλοβενία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εκτός έδρας τη Σερβία.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Λιουμπλιάνα για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Σλοβενία. Έπρεπε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της εντός των τεσσάρων γραμμών και το έκανε φεύγοντας με μία επαγγελματική νίκη (2-0) στις αποσκευές της. Αν και δεν πατούσε καλά στο χορτάρι στο ξεκίνημα πλησίασε στο γκολ στο 9’, με την κεφαλιά του Ίσακ να καταλήγει στο δοκάρι των αντιπάλων. Η άμυνά της αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα και χρειάστηκαν δύο μεγάλες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Όλσεν για να μην παραβιαστεί η εστία της. Στο 36’ κέρδισε πέναλτι σε μία ανύποπτη φάση. Τρία λεπτά αργότερα ο Φόρσμπεργκ το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-1. Το μόνο που χρειαζόταν πλέον να κάνει ήταν να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έκανε με σχετική άνεση στο δεύτερο μέρος κι αναζήτησε ένα δεύτερο τέρμα που θα έκανε πιο απλά τα πράγματα. Άργησε αλλά το βρήκε στο 88’ με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Κουλουσέφκι ο οποίος «έγραψε» το τελικό 0-2.

Η Σουηδία έψαχνε μία καλή αντίδραση στο ξεκίνημα του Nations League, θέλοντας να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου του Κατάρ ο οποίος απογοήτευσε τους πάντες στο εσωτερικό των Σκανδιναβών. Πράγματι οι «κιτρινομπλέ» τα κατάφεραν και θα βάλουν πλώρη για την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο, επιθυμώντας να εξασφαλίσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης. Τα επτά πιο πρόσφατα ματς τους ήταν No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιάνε Άντερσον επισήμανε: «Κάναμε κάποια καλά πράγματα στον αγώνα με τη Σλοβενία αλλά στη συνέχεια ρίξαμε το ρυθμό μας και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύτηκαν. Το σημαντικό είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σ’ ένα καλό επίπεδο και να προσπαθούμε πάντοτε να παίζουμε με τον τρόπο που θέλουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στο προηγούμενο ο αμυντικός Στάρφελτ (Σέλτικ) και δεν θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα, με τον Παπαγιαννόπουλο (ΑΪΚ Στοκχόλμης) να παίρνει τη θέση του στην απσοτολή. Αμφίβολος ο εξτρέμ Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Τα υπόλοιπα προβλήματα δεν είναι καινούρια.

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Λίντε (Γκρόιτερ Φιρτ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Κραφτ (Νιουκάστλ), Στάρφελτ (Σέλτικ), Γκούντμουντσον (Λιλ), Μιλόσεβιτς (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Έκνταλ (Τζουργκάρντεν), Κούρτουλους (Χάμαρμπι), Άντερσον (Μίντιλαντ), Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Παπαγιαννόπουλος (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Μέσοι: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κ. Όλσον (Άντερλεχτ), Κάρλσον (Άλκμααρ), Κάρλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Κατζούστ (Ρεμς)

Επιθετικοί: Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Αλ Ετιφάκ), Χργκότα (Γκρόιτερ Φιρτ), Γιόκερες (Κόβεντρι), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τη βάση της, καθώς την περασμένη Πέμπτη υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να μετρήσει τις δυνάμεις της στην έδρα της ποιοτικής Σερβίας. Ανέτρεψε τα προγνωστικά και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» (0-1). Θέλησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα κι απείλησε πρώτη στο 18’ με τον Χάαλαντ να σπαταλά σημαντική ευκαιρία. Στην ουσία όμως ήταν η προειδοποιητική βολή, μια και οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και διατήρησε τον έλεγχο χωρίς να ανησυχήσει. Στην επανάληψη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δέχτηκε αφόρητη πίεση από τους γηπεδούχους. Ευτύχησε να έχει σε σπουδαία βραδιά τον πορτιέρο Νίλαντ ο οποίος κατέβασε «ρολά». Η σπουδαιότερη επέμβασή του καταγράφηκε στο 56’ όταν νίκησε τον Γιόβιτς σε ανεπανάληπτη ευκαιρία. Άντεξε μέχρι το τέλος και το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε σαν μελωδία στα αυτιά των παικτών της.

Με αυτόν τον τρόπο η Νορβηγία απέδειξε περίτρανα για ακόμα μία φορά ότι βελτιώνεται συνεχώς και διαθέτει αρκετά καλές πιθανότητες να μπει ξανά στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, θυμίζοντας την εξαιρετική ομάδα που διέθετε λίγο πριν την αλλαγή της χιλιετίας. Φαίνεται ότι «χτίζει» για το μέλλον και θα παλέψει για διάκριση στο Nations League, έχοντας σπαταλήσει μία καλή ευκαιρία για επιστροφή σε Μουντιάλ μετά το μακρινό 1998. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς των «λιονταριών» ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση εκτός έδρας απέναντι στη Σερβία. Κυριαρχήσαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η Σερβία είναι φανταστική ομάδα και περιμέναμε ότι θα μας πιέσει πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυνθήκαμε ηρωικά και δεν πιστεύω ότι είναι εντελώς άδικο που πήραμε τη νίκη. Τώρα έχουμε ακόμα μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας απέναντι στη Σουηδία» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Στάλε Σολμπάκεν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί φρέσκα προβλήματα.

Η αποστολή της Νορβηγίας:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Ρέντινγκ), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Ρεν), Στράντμπεργκ (Σαλερνιτάνα), Χάνσε-Όλσεν (Γάνδη), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Ράιερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Μπιόρκαν (Χέρτα), Λόντε (Σάλκε), Όστιγκαρντ (Μπράιτον), Μόε (Μπόντο Γκλιμτ)

Μέσοι: Ελγιουνούσι (Σαουθάμπτον), Όντεγααρντ (Άρσεναλ), Νταλί (Νυρεμβέργη), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Νόρμαν (Νόριτς), Μπεργκ (Λανς), Χάουγκε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Αούρσνες (Φέγενορντ), Γιόνσεν (Βενέτσια)

Επιθετικοί: Κινγκ (Γουότφορντ), Σόρλοθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Μπερίσα (Βίκινγκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με την ψυχολογία στα ύψη πάνε αμφότερες στο ντέρμπι της Σκανδιναβίας. Η Σουηδία πέρασε νικηφόρα από τη Σλοβενία και πλέον θα προσπαθήσει να εδραιωθεί από νωρίς στην κορυφή της βαθμολογίας, επιθυμώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο Nations league, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Από την άλλη οι Νορβηγοί έδειξαν τα «δόντια» τους παίρνοντας ένα μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Σερβίας. Ικανοποιητική η τιμή του αμφίσκορου και θα το ποντάρουμε θεωρώντας ότι οι δύο επιθέσεις θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Νορβηγία 6 10 3 1 2 7:7
  4 Σουηδία 6 4 1 1 4 7:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.79% έπαιξε: 2
  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.19% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες