Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Ισπανία

Προϊστορία

23/6/2021 ΣλοβακίαΙσπανία 0 - 5
5/9/2015 ΙσπανίαΣλοβακία 2 - 0
9/10/2014 ΣλοβακίαΙσπανία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 192,902 3.9%
X
€ 278,152 5.6%
2
€ 4,533,698 90.6%
Over
€ 401,555 53.3%
Under
€ 351,542 46.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

177 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Luis Enrique

9  Gerard Moreno Oyarzabal Mikel Αλλαγή 77'

7  Alvaro Morata Torres Ferran Αλλαγή 66'

22 Pablo Sarabia

26 Pedri

5  Sergio Busquets Torres Pau Αλλαγή 71'

8 Koke

18 Jordi Alba

24 Aymeric Laporte

12  Eric Garcia Alcantara Thiago Αλλαγή 71'

2  Cesar Azpilicueta Traore Adama Αλλαγή 77'

23 Unai Simon

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio de La Cartuja
  • Χωρητικότητα: 60000
  • Θεατές: 11204
Με την πλάτη στον τοίχο η Ισπανία

Με την πλάτη στον τοίχο η Ισπανία

Η Ισπανία δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερα στα πρώτα παιχνίδια της και τώρα υποδέχεται στη Σεβίλλη τη Σλοβακία και θέλει μόνο το τρίποντο με τον Λουίς Ενρίκε να αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην 11άδα του.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Μετά τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όπου επικράτησε επί της Πολωνίας, αντιμετώπισε στην 2η αγωνιστική τη Σουηδία και έχασε με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φόρσμπεργκ στο 77. Οι Σουηδοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δίκαια πανηγύρισαν το τρίποντο, ειδικά με την εμφάνιση τους στο δεύτερο ημίχρονο. Η πιο σημαντική ευκαιρία της Σλοβακίας σημειώθηκε στο 50ο λεπτό όταν ένα σουτ του Ντούντα εκτός περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Σλοβακία θα προκριθεί σίγουρα αν νικήσει και θα τερματίσει πρώτη αν δεν κερδίσει η Σουηδία, ενώ ακόμα και με ισοπαλία θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Με ήττα μένει εκτός, αν η Πολωνία επικρατήσει της Σουηδίας, ενώ έχει ελπίδες αν δεν νικήσει η Πολωνία.

«Η Ισπανία εξακολουθεί να είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το Euro 2020. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Μπορώ να πω εκ μέρους μου και της ομάδας ότι θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε. Έχουμε ήδη αμυνθεί εναντίον παικτών παγκόσμιας κλάσης όπως οι Λεβαντόφσκι, Ζιελίνσκι, Φόρσμπεργκ, Ισάκ και Μπεργκ, κάτι που δείχνει την ακρίβεια και την οργάνωσή μας. Αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφαν Τάρκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο αμυντικός Ντένις Βάβρο λόγω κορονοϊού.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μάρτιν Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Μάρεκ Ροντάκ (Φούλαμ), Ντούσαν Κούτσιακ (Λέχια Γκντανσκ)

Αμυντικοί: Πέτερ Πέκαρικ (Χέρτα), Ντένις Βάβρο (Λάτσιο/Ουέσκα), Λούμπομιρ Σάτκα (Λεχ Ποζνάν), Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ), Τόμας Χούμποτσαν (Ομόνοια), Νταβίντ Χάντσκο (Σπάρτα Πράγας), Μάρτιν Κόστσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Μάρτιν Βάλιγεντ (Μαγιόρκα).

Μέσοι:: Γιαν Γκρέγκους (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Βλάντιμιρ Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Οντρέι Ντούντα (Κολωνία), Λάζλο Μπένες (Άουγκσμπουργκ), Τόμας Σούσλοφ (Γκρόνινγκεν), Πάτρικ
Χροσόφσκι (Γκενκ), Μάρεκ Χάμσικ (Νταλιάν/Γκέτεμποργκ), Γιουράι Κούτσκα (Πάρμα), Λούκας Χάρασλιν (Σασουόλο), Ρόμπερτ Μακ (Φερεντσβάρος), Στάνισλαβ Λομπότκα (Νάπολι), Γιάκουμπ Χρομάντα (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Μίχαλ Ντούρις (Ομόνοια), Ρόμπερτ Μπόζενικ (Φέγενορντ), Ιβάν Σραντς (Γιάμπλονετς).

ΙΣΠΑΝΙΑ

Τι και αν παίζει εντός έδρας; Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του EURO 2020 είναι απογοητευτική αφού μετά το 0-0 με τη Σουηδία ήρθε ισόπαλη με 1-1 και με την Πολωνία στη Σεβίλλη και κινδυνεύει να μείνει από πολύ νωρίς εκτός διοργάνωσης. Στο 25ο λεπτό, ο Αλβάρο Μοράτα βρήκε δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στους φούριας ρόχας με τον Σβιντέρφσκι να έχει δοκάρι στο 43’ για την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο. Η Ισπανία είχε την κατοχή, αλλά ο Λεβαντόφσκι στο 54΄ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και δύο λεπτά αργότερα ο Ζεράρ Μορένο αστόχησε σε πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Μοράτα πλάσαρε άουτ. Με νίκη η Ισπανία προκρίνεται χωρίς να την νοιάζουν άλλα αποτελέσματα, ενώ με ισοπαλία θα τερματίσει 3η αν δεν επικρατήσει η Πολωνία.

«Αστειεύεσαι; Σκέφτομαι να ανανεώσω και όχι να παραιτηθώ. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στην 11άδα, αλλά μπορεί να μην υπάρχουν. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Φυσικά μπορούμε να αποτύχουμε, είναι μία από τις δυνατότητες, αλλά ελπίζω πως όχι. Χωρίς αμφιβολία αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που είχα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στα δύο παιχνίδια ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δεν είχαμε την ανταμοιβή ενός γκολ. Με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, θα διευθετήσω το ότι θα προκριθούμε», ήταν τα λεγόμενα του Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Μπουσκέτς επέστρεψε και αναμένεται να αγωνιστεί βασικός, ενώ αναμένονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρόμπερτ Σάντσεθ (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Γκαγιά (Βαλένθια), Ζόρντι Άμπα (Μπαρτσελόνα), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Έρικ Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιέγκο Γιορέντε (Λιντς), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Μάρκος Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φαμπιάν (Νάπολι)

Επιθετικοί: Ντάνι Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μοράτα (Γιουβέντους), Μορένο (Βιγιαρεάλ), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Αντάμα Τραορέ (Γουλβς), Σαράμπια (Παρί Σεν Ζερμέν)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία αντιμετωπίζει στη Σεβίλλη την Σλοβακία και πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο αν θέλει να περάσει στα νοκ άουτ. Ο Λουίς Ενρίκε αναμένεται να ανακατέψει και πάλι την... τράπουλα και να πάρει το τρίποντο που θα στείλει τους φούριας ρόχας στην επόμενη φάση. Πιστεύουμε πως οι Ισπανοί θα έμαθαν από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα ποντάρουμε στο διπλό από ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  2 Ισπανία 3 5 1 2 0 6:1
  3 Σλοβακία 3 3 1 0 2 2:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +7.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +34.87% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες