5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Ιρλανδία

8/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 823
0 - 0*
Τελείωσε

Προϊστορία

8/10/2020 ΣλοβακίαΙρλανδία 0 - 0
29/3/2016 ΙρλανδίαΣλοβακία 2 - 2
2/9/2011 ΙρλανδίαΣλοβακία 0 - 0
12/10/2010 ΣλοβακίαΙρλανδία 1 - 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Football Stadium
  • Χωρητικότητα: 22500
Αμφίρροπη μονομαχία στη Μπρατισλάβα

Αμφίρροπη μονομαχία στη Μπρατισλάβα

Η Σλοβακία υποδέχεται στην Μπρατισλάβα την Ιρλανδία για τα ημιτελικά του Nations League. Στόχος και των δύο το εισιτήριο για τον τελικό και φυσικά η πρόκριση στους ομίλους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

* Νοκ άουτ ημιτελικός των πλέι οφ για το Euro. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή από το ζευγάρι Βοσνία – Βόρεια Ιρλανδία.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Σε έναν όμιλο απέναντι σε Κροατία, Ουαλία, Ουγγαρία και Αζεμρμπαϊτζάν θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τελικά όμως κατέληξε στην 3η θέση. Με απολογισμό 4-1-3 συγκέντρωσε 13 βαθμούς, έναν λιγότερο από την 2η Ουαλία.

Στην προηγούμενη διοργάνωση του Nations League ήρθε τελευταία στον όμιλο της με τις Ουκρανία και Τσεχία παρόλα αυτά δεν υποβιβάστηκε λόγω της αναδιάρθρωσης στην οποία προχώρησε η UEFA. Μάλιστα η τύχη της τα έφερε έτσι και μπορεί να διεκδικεί σήμερα ένα εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ.

Στη νέα διοργάνωση ωστόσο η αρχή της δεν ήταν η καλύτερη καθώς μετά από δύο παιχνίδια μετράει μόλις έναν βαθμό. Αρχικά ηττήθηκε από την Τσεχία εντός έδρας με (1-3) και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Ισραήλ ψάχνοντας το πρώτο της τρίποντο. Προηγήθηκε με γκολ του Ντούρις στο 14', στη συνέχεια όμως οπισθοχώρησε και δέχτηκε τελικά την ισοφάριση στο 91'.

Έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση αλλά θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να φτάσει στον τελικό.

«Θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για το αποτέλεσμα. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι δεν παίζουμε ενάντια σε κάποιο αουτσάιντερ και δεν έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα», σχολίασε ο κόουτς Χάπαλ.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο σημαντικότατες απουσίες αντιμετωπίζει ο κόουτς Χάπαλ καθώς ο στόπερ Σκρίνιαρ (Ίντερ) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ ο μέσος Λομπότκα δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει από την Νάπολι. Εκτός και ο βασικός τερματοφύλακας Ντουμπράβκα και ο φορ Ντούρις.

Η αποστολή της Σλοβακίας:

Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέχια Γκνανσκ), Ροντάκ (Φούλαμ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Γκιομπέρ (Περούτζια) Βάβρο (Λάτσιο), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Πάουσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μαζάν (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κόσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Βαλιεντ (Μαγιόρκα)

Μέσοι: Χάμσικ (Ντάλιαν) Κούτσκα (Πάρμα), Ντούντα (Κολωνία), Χροσόφσκι (Γκενκ), Μακ (Φερεντεσβάρος Μπέρο (Φίτεσε), Γκρεγκούς (Μινεσότα) Μπέρο (Φίτεσε), Μίχαλικ (Λέχια Γκντανσκ), Σάμπο (Φατίχ Καραγκούμρουκ), Χροσόβσκι (Γκενκ), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ)

Επιθετικοί: Μπόζενικ (Φέγενορντ), Σχρανζ (Γιάμπλονετς), Σαφράνκο (Σέπσι Σφάντου)

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών για το Euro υποδέχτηκε στο Δουβλίνο την Δανία, ψάχνοντας μόνο τη νίκη που θα της έδινε την πρόκριση. Τελικά ήρθε ισόπαλη με 1-1 και έτσι έμεινε εκτός διοργάνωσης. Στο προηγούμενο Nations League μάλιστα τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της, δεν υποβιβάστηκε όμως καμία ομάδα στην από κάτω κατηγορία εξαιτίας της αναδιάρθρωσης της διοργάνωσης. Ωστόσο στάθηκε τυχερή και βρίσκεται σήμερα στην Μπρατισλάβα για τα play offs του Nations League από την στιγμή που οι 7 από τις 11 ομάδες του γκρουπ της πήραν την πρόκριση από τα προκριματικά.

Με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Στίβεν Κένι ο οποίος βρισκόταν μέχρι πρότινος στην στην εθνική Ιρλανδίας U21 είχε μέτριο ξεκίνημα στο νέο Nations League. Αρχικά έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Βουλγαρίας με κεφαλιά του Ντάφυ στο 93', στη συνέχεια όμως γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Φινλανδία. Μέτρια η εικόνα της αλλά θα μπορούσε να πάρει και πάλι τον βαθμό.

Ο κόουτς Κένι ψάχνει την πρώτη νίκη στον πάγκο της ομάδας και τώρα είναι ένα καθοριστικό σημείο για να την πάρει. Δυσκολεύεται είναι η αλήθεια στο σκοράρισμα σαν σύνολο, χαρακτηριστικό ότι οι τελευταίες 15 αναμετρήσεις της έληξαν με under.

«Σεβόμαστε την Σλοβακία είναι μία καλή ομάδα και παίζει στην έδρα της, όμως δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε καλό υλικό και ανυπομονούμε για το παιχνίδι», σχολίασε ο κόουτς Κένι.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του αρχηγού Κόουλμαν (Έβερτον), εκτός έμεινε και ο μέσος Άρτερ (Μπόρνμουθ)

Η αποστολή της Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: Ράντολφ (Μίντλεσμπρο), Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τρέιβερς (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: Ντάφι (Σέλτικ), Κλαρκ (Νιούκαστλ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουν.), Ντόχερτι (Τότεναμ), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουν.), Κρίστι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουίλιαμς (Μπλάκμπερν)

Μέσοι: ΜακΛιν (Στόουκ), Χέντρικ (Νιουκαστλ), Μπρέιντι (Μπέρνλι), Μακ Κάρθι (Κρίσταλ Πάλας), Ο’Ντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Χιούρικεϊν (Άστον Βίλα), Μπράουν (Πρέστον), Μόλουμπι ( Μπράιτον), Μπράουν (Πρέστον ), Κιούλεν (Άντερλεχτ)

Επιθετικοί: Λονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΓκόλντιργκ (Σέφιλντ Γιουν.), Ρόμπινσον (Γουεστ Μπρομ), Κόνολι (Μπράιτον), Ίνταχ (Νόριτς)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν έδειξαν καλό πρόσωπο στο νέο Nations League όμως εδώ το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο. Δεν προκύπτει πάντως κάποιο προβάδισμα στις δύο ομάδες, ακόμα και αν οι Σλοβάκοι έχουν κάποιες απουσίες. Θα ήθελα να δω πως θα πάει στο live το παιχνίδι, αρχικά όμως η ισοπαλία φαίνεται πιθανή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ιρλανδία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ιρλανδία
Ελβετία
0 - 1
23/3/2024
Ιρλανδία
Βέλγιο
0 - 0
21/11/2023
Ιρλανδία
Νέα Ζηλανδία
1 - 1
18/11/2023
Ολλανδία
Ιρλανδία
1 - 0
16/10/2023
Γιβραλτάρ
Ιρλανδία
0 - 4
13/10/2023
Ιρλανδία
Ελλάδα
0 - 2
10/9/2023
Ιρλανδία
Ολλανδία
1 - 2
7/9/2023
Γαλλία
Ιρλανδία
2 - 0
19/6/2023
Ιρλανδία
Γιβραλτάρ
3 - 0
16/6/2023
Ελλάδα
Ιρλανδία
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες