1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Αρμενία

Προϊστορία

27/9/2022 ΙρλανδίαΑρμενία 3 - 2
4/6/2022 ΑρμενίαΙρλανδία 1 - 0
11/10/2011 ΙρλανδίαΑρμενία 2 - 1
3/9/2010 ΑρμενίαΙρλανδία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 305,228 86.5%
X
€ 29,244 8.3%
2
€ 18,526 5.2%
Over
€ 14,593 60.6%
Under
€ 9,492 39.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

126 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

1

61%

Κατοχή μπάλας

39%

1

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

2

8

Κόρνερ

1

16

Σέντρες

2

4

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

9

2

Ασίστ

1

1

Αντεπιθέσεις

0

15

Πλάγια Άουτ

20

9

Εκτελέσεις Φάουλ

12

1

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

18

Προσπάθειες Για Γκολ

4

5

«Κομμένα» Σουτ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aviva Stadium
  • Χωρητικότητα: 51700
  • Θεατές: 41719
Η παραμονή σε πρώτο πλάνο, σε δύσκολη θέση ο Καπαρός

Η παραμονή σε πρώτο πλάνο, σε δύσκολη θέση ο Καπαρός

Η Ιρλανδία υποδέχεται στο Δουβλίνο την Αρμενία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League με φόντο την παραμονή των δύο ομάδων στον όμιλο.

Στάθηκε καλά στη Γλασκώβη απέναντι στη Σκωτία το Σάββατο όμως παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ, αποχώρησε ηττημένη με 2-1. Από μία στημένη φάση στο 18’ πήρε το προβάδισμα με ένα ωραίο γυριστό του Ίγκαν μέσα από την περιοχή και κράτησε σχετικά εύκολα το 1-0 έως το τέλος του ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως δέχτηκε την ισοφάριση και στο 56’ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση ο Πάροτ έχασε τεράστια ευκαιρία για να την βάλει και πάλι σε θέση οδηγού. Στο 80’ ωστόσο ο Μπράουν υπέπεσε σε πέναλτι κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή και έτσι είδε την αντίπαλο της να κάνει την ανατροπή.

Για καλή της τύχη η Αρμενία ηττήθηκε από την Ουκρανία και έτσι η ίδια έμεινε στην 3η θέση και στο +1 από την αντίπαλο της. Αρκεί λοιπόν μία ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι για να παραμείνει στην κατηγορία, διαφορετικά με ήττα θα υποβιβαστεί. Η αλήθεια είναι πως τον Ιούνιο έδειξε καλό πρόσωπο και η νίκη της επί της Σκωτίας είναι αυτή που ουσιαστικά κάνει τη διαφορά για την ώρα. Ουσιαστικά αν κλείσει με νίκη ή ισοπαλία μπορεί να νιώθει ικανοποιημένη με την όλη πορεία της, δεν είχε τα φόντα για κάτι παραπάνω.

«Ένα από τα πράγματα που θέλουμε να πετύχουμε είναι να κερδίσουμε την Αρμενία. Αν δει κανείς το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι είναι μία εμφατική νίκη με 3-0 επί της Σκωτίας. Δεν τα είχαμε καταφέρει απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα για καιρό. Θέλουμε να επαναλάβουμε μία τέτοια εμφάνιση», επισήμανε ο κόουτς Κέννυ.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο αμυντικός Ομομπαντιμέλε (Νόριτς)

Τερματοφύλακες: Τράβερς (Μπόρνμουθ), Μπαζούνου (Σαουθάμπτον), Ο’ Λίαρι (Μπρίστολ Σίτι)

Αμυντικοί: ΜακΚλιν (Γουίγκαν), Κόλεμαν (Έβερτον), Ντάφι (Φούλαμ) , Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) , Ο’ Σέι (Γουέστ Μπρομ), Κόλινς (Γουλβς), Μπρέιντι (Πρέστον), Σκέιλς (Αμπερντίν)

Μέσοι: Χέντρικ (Ρέντινγκ), Χούριχεϊν (Ντέρμπι), Μπράνι (Πρέστον), Κούλεν (Μπέρνλι), Μολούμπι (Γουέστ Μπρομ), Νάιτ (Ντέρμπι), Ο’ Ντόουντα (Κάρντιφ)

Επιθετικοί: Πάροτ (Πρέστον), Χόγκαν (Μπέρμιγχαμ), Ογκμπένε (Ρόδεραμ) Ομπαφέμι (Σουόνσι), Ρόμπινσον (Κάρντιφ)

Η αποστολή:

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουκρανία και γνώρισε την ήττα με το βαρύ 5-0. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’, δεν είχε κάποια αντίδραση στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη κατέρρευσε. Στο 57’ είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά από τη στιγμή που στο 69’ έγινε το 3-0 κατάλαβε πως δεν θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Μέσα σε τρία λεπτά μάλιστα (81’-84’) δέχτηκε άλλα δύο γκολ για να έρθει έτσι μία εμφατική ήττα.

Απογοήτευσε με την εμφάνιση της, υπέστη την 4η σερί της ήττα αλλά ακόμα παραμένει ζωντανή όσον αφορά τη μάχη της παραμονής της. Θα χρειαστεί βέβαια να φύγει με το διπλό σήμερα από το Δουβλίνο για να μην επιστρέψει στη Γ Κατηγορία. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η Β Κατηγορία είναι ένα κλικ πάνω από την ποιότητα του ρόστερ της, ωστόσο μπορεί να κάνει την έκπληξη. Το κλίμα ωστόσο στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο καθώς οι δημοσιογράφοι «μποϊκοτάρανε» τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Ουκρανία, απαιτώντας την παραίτηση του Καπαρός. Μοιάζει πλέον απίθανο να συνεχίσει o Ισπανός τεχνικός στον πάγκο της.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του ηγέτη Μικιταριάν (Ίντερ). Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Σπερτσιάν (Σπέτσια).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γιούρτσενκο (Πιούνικ), Μπούτσνεβ (Πιούνικ), Μπελγκαριάν (Ουράρτου)

Αμυντικοί: Χαρογιάν (Ανόρθωση), Χαμπαρτζουμιάν (Ανόρθωση), Τσάλισερ (Σίλκεμποργκ), Αραράτ (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Μκογιάν (Αραράτ), Μαργκαριάν (Ουράρτου), Χακομπιάν (Αραράτ), Μκρτσιάν (Αραράτ)

Μέσοι: Μπαϊραμιάν (Ροστόφ), Σπερτσιάν (Κρασνοντάρ), Μπαμπαγιάν (Ράντερς), Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μπιτσακτσιάν (Πογκόν Στέτζσιν), Σελαραγιάν (Κολόμπους Κρου), Σαγκογιάν (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ντασιάν (Πιούνικ), Χαρουτιουνιάν (Πιούνικ), Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ)

Επιθετικοί: Μουραντιάν (Αραράτ), Μκρτσιάν (Ουράρτου), Γκαλτσιάν (Αραράτ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι παραμονής στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία να είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Έχει καλύτερη ομάδα σαν σύνολο και από τη στιγμή που το κλίμα στην Αρμενία δεν είναι καλό τότε ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Βέβαια σε τέτοιες τιμές δεν υπάρχει λόγος για να ασχοληθούμε μαζί του. Από τη στιγμή μάλιστα που οι γηπεδούχοι βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία, τότε δύσκολα θα ρισκάρουν. Θα πάμε με το under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Ιρλανδία 6 7 2 1 3 8:7
  4 Αρμενία 6 3 1 0 5 4:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες