Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Βουλγαρία

18/11/2020 21:45
0 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 11' Long Kevin
  2. 21' Manning Ryan
  3. 29' Cicinho
  4. 45' Ivanov Galin

2ο Ημίχρονο 0 - 0

        Προϊστορία

        18/11/2020 ΙρλανδίαΒουλγαρία 0 - 0
        3/9/2020 ΒουλγαρίαΙρλανδία 1 - 1
        10/9/2019 ΙρλανδίαΒουλγαρία 3 - 1
        6/6/2009 ΒουλγαρίαΙρλανδία 1 - 1
        28/3/2009 ΙρλανδίαΒουλγαρία 1 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 132,681 82.6%
        X
        € 16,569 10.3%
        2
        € 11,388 7.1%
        Over
        € 4,173 22.0%
        Under
        € 14,797 78.0%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        79 ψήφοι:

        Με προβλήματα αμφότερες

        Με προβλήματα αμφότερες

        Ιρλανδία και Βουλγαρία έρχονται αντιμέτωπες στην τελευταία αγωνιστική του Nations League.Χωρίς νίκη αμφότερες μέχρι στιγμής, θα παλέψουν για την παραμονή τους.

        ΙΡΛΑΝΔΙΑ

        Στάθηκε καλά την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ουαλίας ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό και γνώρισε την ήττα με 1-0. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, απείλησε στο 31’ με τον ΜακΚλιν , ωστόσο μία κακή αντίδραση της άμυνας της έδωσε την ευκαιρία στον Μπρουκς να ανοίξει το σκορ στο 67’ .Δεν αντέδρασε στη συνέχεια και περισσότερο κινδύνεψε να δεχτεί και 2ο τέρμα παρά να ισοφαρίσει.

        Για άλλη μία φορά εμφάνισε το πρόβλημα της στο σκοράρισμα κάτι που της έχει στοιχίσει σε αυτήν την διοργάνωση. Άλλωστε παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από 5 αγωνιστικές (0-2-3) έχοντας μάλιστα πετύχει μόλις ένα γκολ. Οι 2 βαθμοί που έχει μαζέψει βέβαια της δίνουν την δυνατότητα να βολεύεται ακόμα και με την ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι. Όλα της τα παιχνίδια στην διοργάνωση έληξαν με under ενώ τα 4 από τα 5 με No Goal.

        «Για να είμαι δίκαιος τα πρωτόκολλα είναι πολύ αυστηρά. Έχουμε δύο θετικά κρούσματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι παίκτες βέβαια βγαίνουν εκεί έξω και θυσιάζουν τους εαυτούς τους αλλά όλοι πρέπει να ζήσουμε με αυτήν την κατάσταση αυτήν την στιγμή», τόνισε ο κόουτς Κένι.

        Αγωνιστικά Νέα: Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο μπακ Ντόχερτι (Τότεναμ) και ο ΜακΚλιν. Τιμωρημένοι οι μέσοι Μολάμπι (Μπράιτον) και Χέντρικ (Νιούκαστλ). Ο μέσος Μπράουν είχε βρεθεί από το πρώτο παιχνίδι θετικός στον κορωνοϊό. Παραμένουν εκτός για διάφορους λόγους ο τερματοφύλακας Ο’ Χάρα οι αμυντικοί Στίβενς , Ντ. Γουίλιαμς και Λένιχαν ο μέσος Μπάιρνι (2/0) και οι επιθετικοί Ρόμπινσον Κόνολι (5/0)

        Η αποστολή της Ιρλανδίας:

        Τερματοφύλακες: Ράντολφ (Γουέστ Χαμ), Τράβερς (Μπόρνμουθ)

        Αμυντικοί: Κόουλμαν (Έβερτον), Ντόχερτι (Τότεναμ), Λονγκ (Μπέρνλι), Ντάφι (Σέλτικ), Ίνκαν (Σέφιλντ ΓΙουνάιτεντ), Ο’ Σι (Γουέστ Μπρομ), Κρίστι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μάνινγκ (Σουόνσι)

        Μέσοι: Χούριχεϊν (Άστον Βίλα), ΜακΚάρθι (Κρίσταλ Πάλας), Άρτερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μπράουν (Πρέστον), Μολάμπι (Μπράιτον), Μπρέιντι (Μπέρνλι), Ο’ Ντάουντα (Μπρίστολ Σίτι)

        Επιθετικοί : Μαγκουάιρ (Πρέστον), Κόλινς (Λούτον), Κέρτις (Πόρτσμουθ), Άιντα (Νόριτς)

        ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

        Αν ήταν πιο προσεκτική στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Φινλανδία ίσως μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος βέβαια δεν έδειξε καλό πρόσωπο και μόλις στο 7’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν αντέδρασε και είδε την αντίπαλο της σε ένα καθοριστικό σημείο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, να πετυχαίνει και 2ο τέρμα. Μπήκε βέβαια αποφασισμένη στην επανάληψη να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο αλλά στο 60’ ο Ιβάνοφ νικήθηκε εντυπωσιακά από τον Χραντέτσκι στην εκτέλεση πέναλτι που επιχείρησε. Οκτώ λεπτά μετά βέβαια κέρδισε εκ νέου πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ίλιεφ αλλά παρά το γεγονός ότι είχε χρόνο μπροστά της δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

        Αυτή μάλιστα ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα της σε επίσημο παιχνίδι και είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Β΄Κατηγορία την έχει δυσκολέψει, δεν βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και δεν θα είναι έκπληξη αν δεν υποβιβαστεί. Βρίσκεται στο -1 από την σημερινή της αντίπαλο και θα χρειαστεί να επιτεθεί από την στιγμή που θέλει μόνο τη νίκη. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια εικόνα.

        «Όλα είναι πιθανά και πάμε στο Δουβλίνο για να κερδίσουμε. Για πολύ καιρό η εθνική αντιμετωπιζόταν με μία αρνητική ματιά. Αυτή είναι η αλήθεια και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε την κριτική. Θέλω να σιγουρευτώ ότι έχουμε υπομονή και μπορούμε να ζωντανέψουμε και πάλι την ομάδα», σχολίασε ο κόουτς Ντεμέρτζιεφ.

        Αγωνιστικά Νέα: Νέα προβλήματα για την Βουλγαρία καθώς βγήκαν θετικοί στον κορωνοίό ο αρχηγός Μπόζικοφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας) και ο κίπερ Βασιλίεφ και ο μπακ Βελκόφσκι (Σερλκ Μπριζ)

        Η αποστολή της Βουλγαρίας:

        Τερματοφύλακες: Καράντζοφ (Άρντα Καρτνζάλι), Λούκοφ (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ)

        Αμυντικοί: Τερζίεφ (Λουντογκόρετς), Ντιμιτρόφ (Χάιντουκ Σπλιτ), Αντόφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σισίνιο (Λουντογκόρετς), Στράχιλ Ποπόφ (ΧάταΪσμπορ), Βίκτορ Ποπόφ (Τσέρνο Μόρε Βάρνα), Ζάνεφ (ΤΣΚΑ Σόφιας), Βελκόφκσι (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ανγκέλοφ (Μπερόε)

        Μέσοι: Ιβάνοφ (ΤΣΚΑ 1948), Μαλίνοφ (Λέουβεν), Τσβέτοφ (Μπερόε), Καραγκάρεν (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Καραμπέλιοφ (Σλάβια Σόφιας), Κράστεφ (Σλάβια Σόφιας), Νεντέλεφ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Κονσταντίνοφ (Άρσεναλ Τούλα), Αλεξάντροφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ουσέιν (ΤΣΣΚΑ Σόφιας).

        Επιθετικοί : Ντέλεφ (Αρντά), Κράεφ (Μίντιλαντ), Ντεσπόντοφ (Λουντογκόρετς), , Ντιμιτάρ Ίλιεφ (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ), Γιόμοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ντιμιτρόφ (Λέφσκι Σόφιας).

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Ιρλανδία είναι το φαβορί της αναμέτρησης και η αλήθεια είναι ότι σαν σύνολο μοιάζει ποιοτικότερο από την αντίπαλο της παρά τις απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής καλή εικόνα και αν υποβιβαστούν δεν θα προκαλέσει εντύπωση σε κανέναν. Ο άσος βέβαια βρίσκεται χαμηλά για ένα τέτοιο παιχνίδι, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ιρλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Under
        • Η ομάδα Βουλγαρία δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1X
        • Η ομάδα Βουλγαρία έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          15 Ιρλανδία 6 3 0 3 3 1:4
          16 Βουλγαρία 6 2 0 2 4 2:7
        4ο ΓΚΡΟΥΠ
          3 Ιρλανδία 6 3 0 3 3 1:4
          4 Βουλγαρία 6 2 0 2 4 2:7
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες