Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Βουλγαρία

Προϊστορία

23/3/2025 ΙρλανδίαΒουλγαρία 2 - 1
20/3/2025 ΒουλγαρίαΙρλανδία 1 - 2
18/11/2020 ΙρλανδίαΒουλγαρία 0 - 0
3/9/2020 ΒουλγαρίαΙρλανδία 1 - 1
10/9/2019 ΙρλανδίαΒουλγαρία 3 - 1
6/6/2009 ΒουλγαρίαΙρλανδία 1 - 1
28/3/2009 ΙρλανδίαΒουλγαρία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 129,032 76.3%
X
€ 17,042 10.1%
2
€ 23,050 13.6%
Over
€ 3,897 42.4%
Under
€ 5,298 57.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

148 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

3

48%

Κατοχή μπάλας

52%

2

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

2

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

5

21

Σέντρες

14

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

12

2

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

1

14

Πλάγια Άουτ

16

12

Εκτελέσεις Φάουλ

14

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

13

Προσπάθειες Για Γκολ

7

4

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aviva Stadium
  • Χωρητικότητα: 51700
  • Θεατές: 40156
  • Διαιτητής: Halil Meler (Τουρκία) - 46χρ.
Οι Ιρλανδοί έχουν πια το «πάνω χέρι»

Οι Ιρλανδοί έχουν πια το «πάνω χέρι»

Η Ιρλανδία υποδέχεται στο Δουβλίνο τη Βουλγαρία στα πλαίσια των επαναληπτικών αγώνων μπαράζ του Nations League, με την ομάδα του Χάλγκριμσον να έχει το αβαντάζ από το «διπλό» στο Πλόβντιβ πριν από λίγες μέρες.

Α’ Ματς: Βουλγαρία – Ιρλανδία 1-2

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού του Nations League. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αγωνιστεί στην Β’ Κατηγορία του Nations League, ενώ ο ηττημένος στη Γ’.


Έπαιξε έξυπνα στον πρώτο αγώνα του Πλόβντιβ την περασμένη Πέμπτη, αποχωρώντας από τη Βουλγαρία με νίκη 2-1. Δεν της βγήκε πάντως στην αρχή το παιχνίδι όπως το είχε σχεδιάσει, αφού έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις αδράνειες και τα λάθη των αντιπάλων της, φτάνοντας χωρίς κόπο στην ανατροπή πριν λήξει το ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Αζάζ (21’) και Ντόχερτι (42’). Έκανε δε, ορθή διαχείριση του προβαδίσματός της στην επανάληψη, αν και έδωσε τη μπάλα στους γηπεδούχους, δεν απειλήθηκε όμως ποτέ, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Έτσι, η Ιρλανδία έκανε το καθήκον της στον πρώτο αγώνα, και με τη ρεβάνς στο γήπεδό της σήμερα δύσκολα μπορεί να πέσει «θύμα» έκπληξης, αφού ούτως ή άλλως υπερέχει από άποψη υλικού από την αντίπαλό της. Φυσιολογικά θα μπει δυνατά απόψε για να βρει κάποιο γκολ και να λήξει πρόωρα τη «σεμνή τελετή», παίρνοντας και ώθηση από τον κόσμο της, με την παραμονή της στη Β’ Κατηγορία να μην φαίνεται να μπορεί να αμφισβητηθεί από τους Βούλγαρους, οι οποίοι ναι μεν έδειξαν διάθεση, αλλά τους λείπει η ποιότητα. Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι Ιρλανδοί μετρούν δύο σερί Over, ενώ δεν υπάρχει ισοπαλία στα τελευταία τους 17 επίσημα παιχνίδια.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα ή τιμωρίες από το πρώτο παιχνίδι.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπαζούνου (Σταντάρ Λιέγης), Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τράβερς (Μίντλεσμπρο)

Αμυντικοί: Μπρέιντι (Πρέστον), Ντόχερτι (Γουλβς), Ο' Σι (Ίπσουιτς), Κόλινς (Μπρέντφορντ), Μάνινγκ (Σαουθάμπτον), Ο' Μπράιαν (Έβερτον), Αμπανκούα (Γουότφορντ), Νταν (ΚΠΡ)

Μέσοι: Κάλεν (Μπέρνλι), Νάιτ (Μπρίστολ Σίτι), Σάικς (Μπρίστολ Σίτι), Αζάζ (Μίντλεσμπρο), Μόραν (Στόουκ Σίτι), Τέιλορ (Ίπσουιτς)

Επιθετικοί: Ίντα (Σέλτικ), Πάροτ (Αλκμάαρ), Φέργκιουσον (Γουέστ Χαμ), Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ), Άρμστρονγκ (Μπρίστολ Σίτι), Βάτα (Γουότφορντ)
Έκανε την προσπάθειά της στο ματς του Πλόβντιβ ώστε να διεκδικήσει έστω ένα ισχνό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε την ισοπαλία, σε έναν αγώνα που «πλήρωσε» τις αδυναμίες της ανασταλτικής της λειτουργίας. Ξεχώρισε πάντως το εκπληκτικό γκολ με το οποίο προηγήθηκε στο παιχνίδι, το οποίο ήταν αποτέλεσμα μιας φανταστικής ομαδικής προσπάθειας, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πολύ προβλέψιμη επιθετικά, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να δημιουργήσει «ρήγμα» στα αντίπαλα καρέ.

Πλέον, όπως είναι λογικό, η Βουλγαρία βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο», παίζοντας με μειονέκτημα σε μια ζόρικη έδρα, όπου θα χρειαστεί πραγματική υπέρβαση προκειμένου να ελπίζει στον προβιβασμό της στη Β’ Κατηγορία του Nations League, από τη στιγμή ειδικά που δεν υπερτερεί σε ποιοτικό επίπεδο της αντιπάλου της.

Δεν έχει ξεχαστεί άλλωστε ακόμη η πεντάρα που «έφαγε» τον περασμένο Οκτώβριο από τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, όπου είχε εμφανίσει αμυντικές αδυναμίες εξίσου απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα υποδεέστερη αυτής του Χάλγκριμσον, και ζήτημα για την ίδια ώστε να έχει ελπίδες, είναι να αντέξει στην πίεση που φυσιολογικά θα δεχθεί στο πρώτο κομμάτι του επαναληπτικού. Όσον αφορά το στοιχηματικό σκέλος, μετρά πέντε Under στους τελευταίους της επτά αγώνες, «τρέχοντας» από την άλλη σερί με δύο αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Τέθηκαν νοκ άουτ ο κίπερ Μίτοφ (Αμπερντίν) και οι στόπερ Ποπόφ (Τσέρνο Μόρε) και Α. Πετκόφ (Σλασκ Βρότσλαβ), ενώ τιμωρημένος είναι και ο κεντρικός αμυντικός Ατανάσοφ (Τσέρνο Μόρε). Αντίθετα, κλήθηκε ο πορτιέρο Ντιουλγκέροφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ίλιεφ (Τσέρνο Μόρε), Σεϊτάνοφ (Σεπτέμβρι Σόφια), Ντιουλγκέροφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας)

Αμυντικοί: Άντοφ (Κρεμονέζε), Νεντιάλκοφ (Λουντογκόρετς), Πετρόφ (Φέχερβαρ), Νίρνμπεργκερ (Χέρενφεν), Μίνκοφ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Ατανάσοφ (Τσέρνο Μόρε)

Μέσοι: Μιλάνοφ (Ντιναμό Βουκουρεστίου), Κράστεφ (Τσβόλε), Γκρούεφ (Λιντς), Ίλ. Ίλιεφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Μ. Πετκόφ (Λέφσκι Σόφιας), Κράεφ (Κάζα Πία), Παναγιότοφ (Τσέρνο Μόρε), Σόποφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Στογιάνοφ (Σλάβια Σόφιας)

Επιθετικοί: Ντεσπόντοφ (ΠΑΟΚ), Μπ. Κράεφ (Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς), Κιρίλοφ (ΤΣΣΚΑ 1948), Λ. Πετκόφ (Έλβερσπεργκ), Ιβανόφ (Αρντά), Νικόλοφ (Σλάβια Σόφιας)

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δύσκολα θα μπορέσει η Βουλγαρία να τα βγάλει πέρα απέναντι στην Ιρλανδία σε αυτή τη ρεβάνς, με την ομάδα του Χάλγκριμσον να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο, παίζοντας στο γήπεδό της και με «προίκα» το 2-1 του πρώτου αγώνα. Με ένα γρήγορο γκολ δε, θα νιώσει πιο άνετα για να «καθαρίσει» την υπόθεση «παραμονή» στην κατηγορία, και θα καταλήξουμε στον «άσο», θεωρώντας ότι έστω και οριακά θα επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Jokes με το υψηλότερο yield +13.89% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +0.78% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

DjEggman 22/3/2025 09:14

1

Ypoloxagos 22/3/2025 21:33

Γκολ γκολ

VoidR3aver 23/3/2025 14:19

under

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες