10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Σλοβακία

Προϊστορία

13/10/2023 ΠορτογαλίαΣλοβακία 3 - 2
8/9/2023 ΣλοβακίαΠορτογαλία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 793,136 91.0%
X
€ 50,960 5.8%
2
€ 27,858 3.2%
Over
€ 32,136 72.6%
Under
€ 12,103 27.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

246 ψήφοι:

12

Σουτ στην εστία

3

8

Σουτ εκτός εστίας

4

62%

Κατοχή μπάλας

38%

3

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

2

10

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Dragao
  • Χωρητικότητα: 52002
  • Θεατές: 46601
Προκρίνεται και μαθηματικά η Πορτογαλία

Προκρίνεται και μαθηματικά η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Σλοβακία για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Να «σφραγίσουν» την πρόκριση θέλουν οι γηπεδούχοι, να μην μπλέξουν σε περιπέτειες οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μπορεί να μην είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι με το Λουκεμβούργο την προηγούμενη αγωνιστική καθώς ο φορ της Αλ Νασρ συμπλήρωσε κάρτες, ωστόσο πέτυχε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ιστορίας της καθώς συνέτριψε τον αντίπαλο της με 9-0. Από το ξεκίνημα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, προηγήθηκε με τον Ινάσιο στο 12’ για να έρθουν άλλα δύο γκολ από τον Ράμος στο 18’ και το 34’.

Ο Ινάσιο στις καθυστερήσεις έκανε το 4-0 και στο δεύτερο μέρος οι Ίβηρες δεν έριξαν ρυθμό. Ο Ζότα πέτυχε και πέμπτο γκολ στο 57’, ο Μαρτίνεθ πέρασε στο παιχνίδι τους Φέλιξ και Χόρτα οι οποίο πρόσθεσαν τα ονόματα τους στον πίνακα των σκόρερ (67’, 88’) ενώ ενδιάμεσα οι Ζότα και Φερνάντες βρήκαν επίσης δίχτυα.

Είναι εντυπωσιακή η πορεία της στα προκριματικά έως τώρα καθώς μετράει 6 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια της, έχει σκοράρει 24 φορές και δεν έχει δεχτεί γκολ. Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης ούτε και αμφισβήτησης της αλλά με νίκη σήμερα και μη νίκη του Λουξεμβούργου θα είναι και μαθηματικά στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Μαρτίνεθ για την ώρα έχει δικαιώσει στο έπακρο τις προσδοκίες και ας δέχεται κριτική για το γεγονός πως δεν καλεί πολλούς παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ρ. Όρτα (Μπράγκα) αλλά και ο μπακ Γκερέιρο (Μπάγερν Μονάχου).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ν. Κόστα (Πόρτο), Σα (Γουλβς), Πατρίσιο (Ρόμα)

Αμυντικοί: Κανσέλο (Μπαρτσελόνα), Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σεμέδο (Γουλβς), Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Α. Σίλβα (Μπενφίκα), Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Τ. Γκόμες (Γουλβς)

Μέσοι: Παλίνια (Φούλαμ), Ρ. Νέβες (Αλ Χιλάλ), Μ. Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Οτάβιο (Αλ Νασρ), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν), Μ. Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ζ. Νέβες (Μπενφίκα)

Επιθετικοί: Λεάο (Μίλαν), Φέλιξ (Ατλέτικο), Ρονάλντο (Αλ Νασρ), Π. Νέτο (Γουλβς), Γ. Ράμος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Ζότα (Λίβερπουλ)

Δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στο Λιχτενστάιν την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε μία εύκολη νίκη (3-0), «καθαρίζοντας» το παιχνίδι στα πρώτα έξι λεπτά! Πριν καν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα ο Χάντσκο με πλασέ μέσα από την περιοχή της έδωσε το προβάδισμα, για να έρθει ο Ντούντα στο 3’ να εκμεταλλευτεί το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και να κάνει το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα ο Μακ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα καθώς στη συνέχεια η ίδια είχε τον απόλυτο έλεγχο αλλά έριξε ρυθμό, τηρώντας μάλλον το fair play.

Επέστρεψε έτσι με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες, απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από το 3ο Λουξεμβούργο και κρατάει πλέον την τύχη για την πρόκριση στα χέρια της. Θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Πόρτο, είναι όμως εμφανώς το αουτσάιντερ. Άλλωστε ξέρει και η ίδια πως το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στο Λουξεμβούργο έχει χαρακτήρα «τελικού», σήμερα θεωρώ θα παρουσιάσει ένα αρκετά «σφιχτό» πρόσωπο απέναντι στην πιο επιθετική έως τώρα ομάδα όλων των προκριματικών.

Αγωνιστικά Νέα:Τραυματίας ο φορ Ζρέλιακ (Βάρτα Πόζναν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Βίντζεβ Λοτζ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Τόμιτς (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κμετ (Τρεντσίν), Βαλιέντ (Μαγιόρκα), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκιόμπερ (Σαλερνιτάνα), Χάνκο (Φέγενορντ), Ντε Μάρκο (Χάτα)

Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ντούντα (Βερόνα), Μπένες (Αμβούργο), Κάντακ (Λουκέρνη), Μπερό (Μπόχουμ), Σούσλοβ (Βερόνα), Χροσόφσκι (Γκενκ)

Επιθετικοί: Μακ (Σίδνεϊ), Ντούρις (Ζίλινα), Σρανς (Σλάβια Πράγας), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερες),Πολιέβκα (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα), Μποζένικ (Μποαβίστα).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πορτογαλία συνεχίζει απτόητη την πορεία της, στην ουσία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της και σήμερα μπορεί να το κάνει και μαθηματικά. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του ομίλου και θέλει να το δείξει και σήμερα. Η Σλοβακία από την άλλη δύσκολα θα ρισκάρει σήμερα, θα κυνηγήσει την έκπληξη αλλά δεν θεωρώ πως θα τα καταφέρει. Θα πάω με τον άσο στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  1 Πορτογαλία 10 30 10 0 0 36:2
  2 Σλοβακία 10 22 7 1 2 17:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο betx με το υψηλότερο yield +0.65% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal
  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +4.72% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες