6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Πορτογαλία

8/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 144
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 233 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πορτογαλία - Σλοβακία στις 13/10/2023

Προϊστορία

13/10/2023 ΠορτογαλίαΣλοβακία 3 - 2
8/9/2023 ΣλοβακίαΠορτογαλία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 61,791 6.1%
X
€ 75,199 7.4%
2
€ 879,014 86.5%
Over
€ 24,610 41.6%
Under
€ 34,526 58.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

8

4

Σουτ εκτός εστίας

5

44%

Κατοχή μπάλας

56%

4

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

11

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Football Stadium
  • Χωρητικότητα: 22500
  • Θεατές: 21375
Μάχη κορυφής στην Μπρατισλάβα

Μάχη κορυφής στην Μπρατισλάβα

Οι δύο πρωτοπόρες και αήττητες του 10ου ομίλου, Σλοβακία και Πορτογαλία αναμετρούνται στην Μπρατισλάβα σ’ ένα παιχνίδι όπου ο νικητής θα βρεθεί σχεδόν με τα δύο πόδια στην τελική φάση του Euro.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έπαιξε με τη φωτιά στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στο Λιχτενστάιν αλλά εν τέλει πήρε το «διπλό» (1-0). Ζορίστηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου της, η οποία είχε δοκάρι στο 25’ για να προηγηθεί. Εν τέλει βρήκε το γκολ με τον Βάβρο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στην επανάληψη επέλεξε να κάνει διαχείρισή αντί να ψάξει με ζέση δεύτερο τέρμα. Αυτό πήγε να το πληρώσει στο 76’ μετά από αντεπίθεση αλλά ο Ντουμπράβκα με μεγάλη επέμβαση κράτησε το μηδέν για τους Σλοβάκους.

Έχει 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Πορτογαλία αλλά και στο +3 από το 3ο Λουξεμβούργο, την μοναδική ομάδα που της έχει στερήσει ως τώρα βαθμούς (0-0 στην Μπρατισλάβα). Έχει χτίσει διαφορά ασφαλείας (+7) από Βοσνία και Ισλανδία, οι οποίες έχουν παρουσιαστεί κατώτερες των περιστάσεων στην προκριματική φάση και με ενδεχόμενο 2x2 στα ματς του Σεπτεμβρίου θα βρεθεί «αγκαλιά» με την πρόκριση.

Στο σημερινό υποδέχεται τους πρωτοπόρους Πορτογάλους και με νίκη θα τους προσπεράσει στην κορυφή, ενώ ακολουθεί το βατό εντός έδρας με το Λιχτενστάιν (11/9). Αξιοσημείωτο ότι έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ ως τώρα στα προκριματικά, στην εκτός έδρας νίκη με την Ισλανδία (2-1).

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Καλσόνα έπλεξε το εγκώμιο της Πορτογαλίας, η οποία έχει σκοράρει 14 φορές στα προκριματικά: «Είναι ξεκάθαρο ότι μία ομάδα που έχει σκοράρει τόσα γκολ διαθέτει υψηλή ποιότητα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν μόνο άριστη επίθεση. Είναι ποιοτικοί σε όλες τις θέσεις. Ξέρουμε ότι είναι δυνατοί αλλά για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να τους παίξουμε ένας εναντίον ενός, πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Ξεκινάμε από το 0-0 και ο στόχος μας είναι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου μπορούν να παίξουμε με ψηλή ένταση και να προκαλέσουν προβλήματα στην Πορτογαλία. Δε συγκεντρωνόμαστε μόνο στον Ρονάλντο. Έχουν τεράστια δύναμη στα τελευταία 30 μέρα του γηπέδου, κυριολεκτικά βασανίζουν τους αντιπάλους τους εκεί. Πρέπει να τους κρατήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται από την περιοχή μας».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει προβλήματα. Πρώτες κλήσεις για τον μπακ Κμετ (Τρεντσίν) και τον μεσοεπιθετικό Κάντακ (Λουκέρνη). Ο θρυλικός άσος της, Μάρεκ Χάμσικ αποσύρθηκε από την Εθνική μετά τα ματς του Ιουνίου αλλά παραμένει στην ομάδα αναλαμβάνοντας ρόλο τιμ μάνατζερ.

Η αποστολή της Σλοβακίας:


Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Βίντζεβ Λοτζ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Τόμιτς (Σλάβια Πράγας), Κμετ (Τρεντσίν), Βαλιέντ (Μαγιόρκα), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκιόμπερ (Σαλερνιτάνα), Χάνκο (Φέγενορντ), Ντε Μάρκο (Χάτα)

Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ντούντα (Βερόνα), Μπένες (Αμβούργο), Κάντακ (Λουκέρνη), Μπερό (Μπόχουμ), Τζίρκα (Πλζεν)

Επιθετικοί: Μακ (Σίδνεϊ), Ντούρις (Ζίλινα), Σρανς (Σλάβια Πράγας), Σούσλοβ (Βερόνα), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερες), Ζρέλιακ (Βάρτα Πόζναν), Πολιέβκα (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα), Μποζένικ (Μποαβίστα).Με τον Ρονάλντο να σκοράρει στο 89’ στην 200η συμμετοχή του με το εθνόσημο, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ισλανδίας και έκανε το 4x4 στον όμιλο. Κακό παιχνίδι από τους Ίβηρες που εγκλωβίστηκαν από την καλά οργανωμένη άμυνα των Ισλανδών και απείλησαν ελάχιστα στο ματς, έχοντας ως κορυφαία στιγμή την κεφαλιά του Ρονάλντο στο 49’ μετά από κόρνερ. Κινδύνευσαν σε 2-3 φάσεις από δυνατά σουτ των Ισλανδών ενώ δεν έδειχναν ότι μπορούσε να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 81’. Ωστόσο στα δύσκολα μίλησε ξανά ο Ρονάλντο ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 89’ λυτρώνοντας την ομάδα του. Έφτασε έτσι ήδη τα πέντε γκολ σε τέσσερα ματς στην προκριματική φάση.

Πραγματοποιεί αψεγάδιαστη προκριματική φάση μέχρι στιγμής, έχοντας 4x4 νίκες με 14-0 τέρματα. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με Λιχτενστάιν (4-0 εντός), Λουξεμβούργο (6-0 εκτός) και Βοσνία (3-0 εντός). Βρίσκεται στο +2 από την 2η Σλοβακία και στο +5 από το 3ο Λουξεμβούργο. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα ματς του Σεπτεμβρίου και αν κάνει το 2x2 θα «κλειδώσει» και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση.

Έγινε μεγάλη συζήτηση στην Πορτογαλία το γεγονός πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κάλεσε μόλις τέσσερις παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα (Ντιόγκο Κόστα, Α. Σίλβα, Ινάσιο, Ρ. Όρτα), μόνο έναν περισσότερο από αυτούς που ήρθαν από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας (Ρονάλντο, Οτάβιο, Νέβες). «Όσο ήμουν στο Βέλγιο δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σχετικά με παίκτες που παίζουν εκτός Ευρώπης. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες καταστάσεις του ποδοσφαίρου χωρίς να δραματοποιούμε τα γεγονότα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που αναφέρθηκε και στη σημερινή αντίπαλο της ομάδας του:

«Θεωρώ ότι η Σλοβακία είναι μία πολύ καλό-δουλεμένη ομάδα. Ο κ. Φραντσέσκο Καλσόνα έχει ξεκάθαρη ιδέα του παιχνιδιού, έχουν δείξει ότι είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα για να δημιουργήσεις ευκαιρίες εναντίον της. Έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ και έχουν πολλή ένταση χωρίς τη μπάλα. Είναι μία ομάδα που αναπτύσσεται και έχει όλες τις συνθήκες να προκριθεί στην τελική φάση».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκε ο χαφ Νέβες (Αλ Χιλάλ) ενώ δε συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση ούτε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Σα (Γουλβς) λόγω ενοχλήσεων. Μπήκαν στην αποστολή οι δύο νεοαποκτηθέντες της Μπαρτσελόνα, ο επιθετικός χαφ Ζοάο Φέλιξ και ο μπακ Ζοάο Κανσέλο παρότι δεν έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους φέτος. Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου δε κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο βετεράνος στόπερ Πέπε (Πόρτο), ο μπακ Γκερέιρο (Μπάγερν) και ο χαφ Ρενάτο Σάντσες (Ρόμα). Συζητήθηκε η απουσία του εξτρέμ Μπρούμα (Μπράγκα) αλλά και του φορ Παουλίνιο (Σπόρτινγκ) ο οποίος έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 4 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. «Μου αρέσει το ξεκίνημα του Παουλίνιο αλλά τώρα έχουμε τους Κριστιάνο και Γκονσάλο Ράμος, είναι δύσκολο να βρεις ευκαιρία» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνεθ.

Η αποστολή της Πορτογαλίας:


Τερματοφύλακες: Ν. Κόστα (Πόρτο), Σα (Γουλβς), Πατρίσιο (Ρόμα)

Αμυντικοί: Κανσέλο (Μπαρτσελόνα), Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σεμέδο (Γουλβς), Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Α. Σίλβα (Μπενφίκα), Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Τ. Γκόμες (Γουλβς)

Μέσοι: Παλίνια (Φούλαμ), Νέβες (Αλ Χιλάλ), Μ. Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Οτάβιο (Αλ Νασρ), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν), Μ. Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Ρ. Όρτα (Μπράγκα), Λεό (Μίλαν), Φέλιξ (Ατλέτικο), Ρονάλντο (Αλ Νασρ), Π. Νέτο (Γουλβς), Γ. Ράμος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Ζότα (Λίβερπουλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μάχη κορυφής στον 10ο όμιλο μεταξύ δύο ομάδων που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν τα δύο εισιτήρια για την τελική φάση. Η Πορτογαλία έχει το απόλυτο 4x4 χωρίς να δεχτεί γκολ, από την άλλη η Σλοβακία είναι αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ στον όμιλο. Σαφώς φαβορί οι Ίβηρες αλλά δεν υπάρχει αξία στο «διπλό» σ’ αυτές τις τιμές. Δύσκολα θα ξεφύγει πολύ το σκορ, θα πάω με το 2-3 γκολ που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  1 Πορτογαλία 10 30 10 0 0 36:2
  2 Σλοβακία 10 22 7 1 2 17:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.02% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες