2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Ανδόρα

Προϊστορία

12/11/2021 ΑνδόραΠολωνία 1 - 4
28/3/2021 ΠολωνίαΑνδόρα 3 - 0
2/6/2012 ΠολωνίαΑνδόρα 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 284,154 97.8%
X
€ 2,029 0.7%
2
€ 4,290 1.5%
Over
€ 13,674 92.3%
Under
€ 1,138 7.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

111 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Polish Army
  • Χωρητικότητα: 31103
Εύκολο έργο για τους «ερυθρόλευκους»

Εύκολο έργο για τους «ερυθρόλευκους»

Η Πολωνία θα κοντραριστεί με την Ανδόρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην Ουγγαρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Αλβανία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ κλήθηκε να δοκιμαστεί στην έδρα της Ουγγαρίας. Μετά από συγκλονιστική «μάχη» αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3, στο πιο θεαματικό παιχνίδι της πρώτης «στροφής». Μπήκε νωθρά στο ματς και το «πλήρωσε» στο 6’ με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Σάλαϊ. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53’, ο Τσάλαϊ πέτυχε το 2-0 και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Μέσα σ’ ένα δίλεπτο όμως ισοφάρισε. Ο Πιάτεκ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά την είσοδό του στον αγώνα μείωσε στο 60’ σε 2-1 και στο 61’ ο Γιόζβιακ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το μομέντουμ ήταν με το μέρος της όμως στο 78’ ο Όρμπαν την ανάγκασε ξανά να κυνηγάει. Σε αυτήν την περίπτωση όμως «μίλησε» ο Λεβαντόφσκι ο οποίος με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο 83’.

Η Πολωνία παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν έχει χρόνο για δοκιμές. Ο μοναδικός της στόχος σε αυτόν τον προκριματικό γύρο είναι να τερματίσει τουλάχιστον στη 2η θέση πίσω από την Αγγλία. Κρυφή επιθυμία βέβαια ήταν και παραμένει να κάνει την έκπληξη και να προσπεράσει το μεγάλο φαβορί του 9ου ομίλου. Κάτι τέτοιο πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μετά το εύκολο παιχνίδι με την Ανδόρα πάντως, θα πάει στο «Γουέμπλεί».

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε εντός έδρας παιχνίδι και υποστήριξε: «Κατά τη γνώμη μου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρέπει να υπάρχει VAR. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια, όμως δείξαμε ότι διαθέτουμε μία εξαιρετική νοοτροπία. Αξίζαμε τη νίκη στον αγώνα με την Ουγγαρία. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα. Χρειάζεται να κάνουμε καλύτερα ορισμένα πράγματα».

Αγωνιστικά Νέα: Προσβλήθηκε από τον Covid-19 ο τρίτος γκολκίπερ Σκορούπσκι (4/0) κι αποκλείστηκε από την αποστολή. Κλήθηκε στη θέση του ο Νιεμτσίνσκι (0/0).

Η αποστολή της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Στσέζνι (Γιουβέντους), Νιεμτσίνσκι (Κρακόβια)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπερεστσίνσκι (Σαμπντόρια), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Ρέκα (Κροτόνε), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Πιατκόφσκι (Ράκοβ Τσεστόχοβα)

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), Γιότσβιακ (Ντέρμπι), Μόντερ (Μπράιτον), Πλατσέτα (Νόριτς), Αουγκουστίνιακ (Ουράλ Εκατερίνμπουργκ), Κόβαλτσικ (Πογκόν), Κοζλόφσκι (Πογκόν), Σλιζ (Λέγκια Βαρσοβίας)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μίλικ (Μαρσέιγ), Πιάτεκ (Χέρτα Βερολίνου), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)



ΑΝΔΟΡΑ

Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αλβανία και ο στόχος της ήταν να τη δυσκολέψει κι αν μπορούσε να έπαιρνε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (0-1). Φάνηκε από τα πρώτα λεπτά η πρόθεσή της να παίξει αμυντικά και να μην δώσει δικαιώματα στους αντιπάλους της. Κινδύνευσε δύο φορές στο πρώτο ημίωρο και φαινόταν ικανή να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία της. Αυτό δεν συνέβη όμως διότι στο 41’ ο Λενιάνι με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Πλέον έπρεπε να επιτεθεί κι αυτό δεν αποτελούσε ποτέ το δυνατό της σημείο. Θέλησε να γίνει απειλητική από το 65’ μέχρι το 75’ αλλά δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση. Απειλήθηκε άλλες δύο φορές μέχρι το τέλος, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Οι ήττες έχουν γίνει εδώ και χρόνια μία κακή συνήθεια για την Ανδόρα η οποία πάντως ελπίζει ότι θα χαμογελάσει σε αυτήν την προκριματική φάση. Άλλωστε στο 9ο γκρουπ στο οποίο συμμετέχει πέρα από την Αγγλία που αποτελεί το μεγαθήριο, αλλά και τις ισχυρές Πολωνία, Ουγγαρία, υπάρχει και το Σαν Μαρίνο και είναι βέβαιο ότι στα ματς με το συγκεκριμένο αντίπαλο θα κυνηγήσει το «τρίποντο».

«Στον αγώνα με την Αλβανία πιστεύω ότι θέσαμε τα θεμέλια. Πρέπει να αναπτυχθούμε και να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όπως το κάναμε σε αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον μας. Έχουμε αλλάξει σύστημα και δουλεύουμε πολύ έντονα. Αυτό μας βοήθησε να σταθούμε καλύτερα στο γήπεδο. Μας επέτρεψε να παλέψουμε για ολόκληρο τον αγώνα και θέλουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Κόλντο Άλβαρες.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε μετά τον πρώτο αγώνα ο χαφ Κλεμέντε (0/0).

Η αποστολή της Ανδόρας:

Τερματοφύλακες: Γκόμες (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Σίσκο (Ενγκορντάνι), Άλβαρες (Βιγιαρεάλ Γ’)

Αμυντικοί: Αλαβέντρα (Μαφουμέτ), Μαρκ Γκαρσία (Μοντανέσα), Μόισες Σαν Νίκολας (Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες), Έμιλι Γκαρσία (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Άντρι Ροντρίγκες (Αθλέτικ Ντ' Εσκάλδες), Κ. Γκαρσία (Αλκορκόν)

Μέσοι: Μπερνάτ (UΣάντα Κολόμα), Σερβός (Κολοράντο Σπρινγκς), Γκόμεθ (Ενγκορντάνι), Μορένο (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Ρέμπες (FC Σάντα Κολόμα), Βιέιρα (Ατλέτικο Μονθόν), Μπλάνκο (Σάντα Κολόμα), Κλεμέντε (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Μαρτίνες (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Πουγιόλ (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες), Ρούμπιο (Ίντερ Ντ' Εσκάλδες)

Επιθετικοί: Αλάες (Διαγόρας), Μαρτίνες (FC Σάντα Κολόμα), Σάντσες (Ενγκορντάνι), Φερνάντες (Φορμεντέρα), Σαν Νίκολας (Αθλέτικ Ντ' Εσκάλδες)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το ξεκίνημα της Πολωνίας στα προκριματικά του Μουντιάλ δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Δεν μπόρεσε να νικήσει στην Ουγγαρία, όμως τώρα θέλει να κερδίσει με μεγάλο σκορ την αδύναμη Ανδόρα. Η τελευταία εμφανίστηκε ανταγωνιστική κόντρα στην Αλβανία, αλλά δεν απέφυγε ακόμα μία ήττα. Με δεδομένο ότι το πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες είναι η διαφορά τερμάτων, όλες οι ομάδες προσπαθούν να σκοράρουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αναμένουμε ξέσπασμα από την ομάδα του Πάουλο Σόουζα και θα ρισκάρουμε με τα 7+ γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  2 Πολωνία 10 20 6 2 2 30:11
  5 Ανδόρα 10 6 2 0 8 8:24
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: 1
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.61% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες