2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Αλβανία

Προϊστορία

10/9/2023 ΑλβανίαΠολωνία 2 - 0
27/3/2023 ΠολωνίαΑλβανία 1 - 0
12/10/2021 ΑλβανίαΠολωνία 0 - 1
2/9/2021 ΠολωνίαΑλβανία 4 - 1
27/5/2008 ΑλβανίαΠολωνία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 230,660 80.5%
X
€ 31,793 11.1%
2
€ 24,137 8.4%
Over
€ 2,663 21.9%
Under
€ 9,490 78.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

99 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warsaw
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 38254
Υπό πίεση ο Σόουζα στην Πολωνία

Υπό πίεση ο Σόουζα στην Πολωνία

Η Πολωνία που προέρχεται από απογοητευτική πορεία στο Euro, υποδέχεται την Αλβανία, η οποία έκανε το καθήκον της απέναντι στις αδύναμες ομάδες του ομίλου και τώρα καλείται να κολυμπήσει στα βαθιά.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Παρότι πήγε με πολλές προσδοκίες στην τελική φάση του Euro, πραγματοποίησε απογοητευτική πορεία και αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων με δύο ήττες από Σλοβακία (1-2) και Σουηδία (2-3) και μια ισοπαλία με την Ισπανία (1-1).

Άσχημη πορεία μέχρι στιγμής και στα προκριματικά του Μουντιάλ, αφού μετά από τρεις αγώνες έχει μόλις μια νίκη και έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία 3-3 με την Ουγγαρία εκτός, ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Ανδόρας (3-0) και στη συνέχεια η ήττα με 2-1 από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», παίζοντας βέβαια χωρίς τον Λεβαντόφσκι.

Υπό έντονη πίεση πλέον ο τεχνικός της, Πάολο Σόουζα, ο οποίος μετράει μόλις μια νίκη σε οχτώ παιχνίδια (1-4-3). Χαρακτήρα must-win έχει το σημερινό, αφού ακολουθεί το εντός έδρας με την Αγγλία (8/9).

Εν όψει του σημερινού, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Ο προπονητής της Αλβανίας είναι φίλος μου. Πρόκειται για πολύ οργανωτικό άνθρωπο και θα είναι δύσκολο για εμάς να διασπάσουμε την άμυνα τους. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα και να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Μαζεύτηκαν απουσίες, αφού νοκ-άουτ τέθηκε ο πολύτιμος δημιουργός μέσος Ζιελίνσκι (Νάπολι), ενώ δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών/κορωνοϊού οι μέσοι Κοζλόφσκι (Πογκόν), Κλιχ (Λιντς), Σιμάνσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πλακετά (Νόριτς) και οι φορ Μίλικ (Μαρσέιγ), Πιόντεκ (Χέρτα), Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόβσκι (Φιορεντίνα)

Αμυντικοί: Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Κετζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Πιατκόβσκι (Σάλτσμπουργκ), Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Πουχάζ (Ουνιόν Βερολίνου)

Μέσοι: Σλιζ (Λέγκια Βαρζοβίας), Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Λινέτι (Τορίνο), Κρικόβιακ (Κράσνονταρ), Μόντερ (Μπράιτον), Ζαλέβσκι (Ρόμα), Φρανκόφσκι (Λανς), Ζόζβιακ (Ντέρμπι), Σιμάνσκι (ΑΕΚ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Μπούκσα (Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον)ΑΛΒΑΝΙΑ

Έχει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, βέβαια αυτές ήρθαν απέναντι στις δύο ασθενέστερες ομάδες του ομίλου, Ανδόρα (1-0 εκτός) και Σαν Μαρίνο (2-0 εκτός). Ενδιάμεσα, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αγγλία.

Μπροστά της έχει πλέον δύο δύσκολα παιχνίδια με Πολωνία (2/9 εκτός) και Ουγγαρία (5/9 εντός) που θα κρίνουν και το τι μέλλον έχει σ’ αυτήν την προκριματική φάση. Δε συμμετείχε στην τελική φάση του Euro αλλά έδωσε δύο φιλικά τον Ιούνιο, μένοντας στο 0-0 με την Ουαλία, προτού ηττηθεί δίκαια με 3-1 από την Τσεχία.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Ρέχα δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η Πολωνία έχει πολύ καλή παράδοση στην έδρα της, έχει 7 χρόνια να γνωρίσει ήττα. Εμείς αναπτυσσόμαστε, έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τελευταία και έχουμε μια συμπαγής ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί αρκετή συγκέντρωση. Θα πρέπει να πιέζουμε ψηλά ώστε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Πολωνία. Δεν επιτρέπονται λάθη, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να μην αφήσουμε χώρους και να τους χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες αμυντικοί Ντερμάκου (Πάρμα), Λενιάνι (Γκρασχόπερς), Βέσελι (Σαλερνιτάνα) και Μερσινάι (Λοκομοτίβα), όπως και ο μπακ Μπάλιου (Ράγιο Βαγιεκάνο). Εκτός επίσης ο μέσος Τζάκα (Βασιλεία) και ο φορ Βριόνι (Βάτενς).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Τορίνο), Στρακόσα (Λάτσιο), Σελμανί (Μπόλουσπορ)

Αμυντικοί: Χισάι (Λάτσιο), Ντζιμσίτι (Αταλάντα), Ισμαίλι (Έμπολι), Τράσι (Κάντσια), Κουμπούλα (Ρόμα), Ντόκα (Γκόριτσα), Μιχάι (ΠΑΟΚ), Χοξαλάρι (Τίρανα), Τσέπελε (Ανόβερο), Μιτάι (ΑΕΚ)

Μέσοι: Ρόσι (Μπόλουσπορ), Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Μπάρε (Εσπανιόλ), Ραμαντάνι (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Γκιάσουλα (Ντάρμσταντ), Λάτσι (Αζάξιο), Τσεκίτσι (Κόνιασπορ), Τσοκάι (Λοκομοτίβα)

Επιθετικοί: Μπαλάι (Νίζνι), Τσικαλέσι (Κόνιασπορ), Μάναι (Σπέτσια), Ουζούνι (Φερεντσβάρος), Μπρόχα (Σαουθάμπτον), Μουτσί (Λέγκια Βαρσοβίας)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία καλείται να αφήσει πίσω της την κακή πορεία στο Euro και να πάρει τη νίκη στο σημερινό, διαφορετικά θα χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Υπό πίεση ο Σόουζα, ο οποίος στο σημερινό έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες, αλλά υπολογίζει στον Λεβαντόφσκι. Με απουσίες στα μετόπισθεν η Αλβανία, η οποία θα παίξει αμυντικά με στόχο να πάρει κάτι από το ματς. Από τα παιχνίδι που πρέπει να πάρει η Πολωνία και αναμένεται να τα δώσει όλα μπροστά στο κόσμο της. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει, αλλά ο άσος στο 1.55 είναι κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Ενδεικτικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  2 Πολωνία 10 20 6 2 2 30:11
  3 Αλβανία 10 18 6 0 4 12:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.50% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες