Bwin
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OpapOnline
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου

Προϊστορία

5/7/2025 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 2 - 0
26/11/2024 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 0
8/3/2023 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 0
14/2/2023 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
13/4/2021 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
7/4/2021 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 3
23/8/2020 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
21/7/2018 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 3 - 1
5/12/2017 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 3 - 1
27/9/2017 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,313,101 57.9%
X
€ 323,474 14.3%
2
€ 632,480 27.9%
Over
€ 203,711 30.7%
Under
€ 459,359 69.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+10.13%-4.00%-5.84%+3.12%+1.61%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

229 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Mercedes-Benz Stadium
  • Χωρητικότητα: 75000
  • Θεατές: 66937
Θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός

Θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου αναμετρούνται στην Ατλάντα για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι για τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ρεάλ - Ντόρτμουντ

* Η Μπάγερν έχει κερδίσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν από τον Απρίλιο του 2021 και μετά, διατηρώντας ανέπαφη εστία. Πιο πρόσφατα κέρδισε με 1-0 τους Παριζιάνους τον Νοέμβριο του 2024 στο Μόναχο με γκολ του Κιμ

* Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 14 φορές και δεν έχει υπάρξει ποτέ ισοπαλία! Συγκεκριμένα η Μπάγερν μετράει 8 νίκες και η Παρί Σεν Ζερμέν 6. Πιο σημαντικό παιχνίδι τους φυσικά ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ το 2020 όπου η Μπάγερν νίκησε με 1-0



Εξασφάλισε δια περιπάτου την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων νικώντας με 4-0 την Ίντερ Μαϊάμι. Η διαφορά δυναμικής ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι και ο αγώνας εξελίχθηκε σε μια δυνατή προπόνηση για τους Παριζιάνους, οι οποίοι πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (6’, 39’ Νέβες, 44’ αυτ., 45+3’ Χακίμι). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ενρίκε έριξε την απόδοση της με τον Ισπανό τεχνικό να προχωρεί σε πέντε αλλαγές πριν το 70’.

Τρεις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός της στη διοργάνωση, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ, αυτό στην ήττα με 1-0 από την Μποταφόγκο στη φάση των ομίλων. Πλέον ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει απότομα καθώς στα προημιτελικά τίθεται αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου ενώ ο νικητής θα παίξει στους «4» με Ρεάλ ή Ντόρτμουντ. Έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης και το σημερινό είναι το πρώτο πολύ μεγάλο τεστ.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε αν θέλει εκδίκηση για την ήττα από την Μπάγερν στον Μόναχο τον Νοέμβριο στο πλαίσιο της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ανέφεραν ορισμένοι παίκτες του σε συνεντεύξεις: «Δε νιώθω ότι θέλω εκδίκηση. Για έναν αγώνα της League Phase; Έχουμε κίνητρο επειδή είναι προημιτελικά μιας νέας διοργάνωσης». Ο ίδιος τόνισε για το ματς: «Φυσικά θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση και την Ευρώπη. Νομίζω θα είναι μια εξαιρετική μάχη. Ξέρουμε πολύ καλά την Μπάγερν και όχι μόνο γιατί παίξαμε μαζί της πέρσι. Ξέρουμε το προφίλ, τους προπονητές και τους παίκτες τους. Μοιάζουμε πολύ ως ομάδες, είμαστε άνετοι με την μπάλα και τη συμπεριφορά χωρίς τη μπάλα Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι με τη μία επίθεση μετά την άλλη. Δεν πιστεύω ότι θα έχουν τον έλεγχο που συνήθως έχουμε στα παιχνίδια μας, θα είναι πιο ανοιχτό παιχνίδι και πιθανότατα πιο διασκεδαστικό. Είναι ένα συναρπαστικό τεστ για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε τη διοργάνωση και έχουμε κίνητρο για αυτό. Είναι κύριος στόχος αλλά επίσης ξέρουμε το επίπεδο τους. Διανύουμε ένα θετικό σερί το τελευταίο διάστημα και θέλουμε να το επεκτείνουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Ο σταρ εξτρέμ Ντεμπελέ (1/0) πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στη διοργάνωση παίζοντας ως αλλαγή κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά ο Λουίς Ενρίκε δε θέλησε να αποκαλύψει αν θα τον χρησιμοποιήσει βασικό κόντρα στην Μπάγερν. Συνεχίζουν εκτός ο βασικός στόπερ Κιμπεμπέ που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, και οι δύο 19χρονοι χαφ, Μοσκάρντο και Μαγιούλου.

Επικράτησε με 4-2 της Φλαμένγκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Πραγματοποίησε εκρηκτικό ξεκίνημα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το πρώτο δεκάλεπτο χάρη σε αυτογκόλ στο 6’ και μακρινό σουτ του Κέιν στο 9’. Η αντίπαλος της αντέδρασε και μείωσε στο 33’, όμως οχτώ λεπτά μετά ο Γκορέτσκα έκανε το 3-1 με σουτ εκτός περιοχής. Η Φλαμένγκο μείωσε εκ νέου με πέναλτι στο 55 , αλλά ο Κέιν «χτύπησε» ξανά στο 73’ κάνοντας το 4-2 με πλασέ εντός περιοχής κι έριξε τη χαριστική βολή στους μαχητικούς Βραζιλιάνους.

Όπως και η Παρί έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα, αυτή με 1-0 από την Μπενφίκα στη φάση των ομίλων σ’ ένα ματς που έπεσε πάνω στην εξαιρετική μέρα του αντίπαλου γκολκίπερ. Προβληματίζει πάντως αρκετά με την αμυντική της ισορροπία, ενδεικτικό ότι κράτησε το μηδέν μόνο με την αδύναμη Όκλαντ Σίτι στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Η δεύτερη θέση στον όμιλο, πίσω από την Μπενφίκα, την έχει φέρει στη δύσκολη πλευρά του ταμπλό αφού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά ενώ αν προκριθεί θα παίξει με Ρεάλ ή Ντόρτμουντ. «Δύο κορυφαίες ομάδες παίζουν η μία εναντίον της άλλης στη μεγάλη σκηνή. Θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό», δήλωσε ο τεχνικός της Κομπανί. Από την πλευρά του ο αρχηγός της Νόιερ είπε: «Σίγουρα δεν θα ανυπομονούν να παίξουν μαζί μας. Χειρίζονται με ασφάλεια την μπάλα, είναι τεχνικά δυνατοί και πολύ physical. Δεν κάνουν διαλείμματα, πατούν ασταμάτητα το γκάζι. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην αποφυγή λαθών. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν αμέσως».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν «φρέσκα» προβλήματα και ενδέχεται να κατεβάσει την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα κόντρα στην Φλαμένγκο. Παραμένει εκτός με τραυματισμό ο στόπερ Κιμ που σκόραρε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην League Phase. Εκτός αποστολής από τη διοργάνωση ο μπακ Ντέιβις, ο στόπερ Ίτο και ο γκολκίπερ Ούλραιχ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τιτανομαχία στην Ατλάντα ανάμεσα σε δύο από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης για την πρόκριση στα ημιτελικά. Οριακό φαβορί η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν πάντως έχει νικήσει τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους χωρίς να δεχτεί γκολ, με πιο πρόσφατο τη νίκη με 1-0 στο Μόναχο τον Νοέμβριο για την League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Προβληματίζουν πάντως ανασταλτικά οι Βαυαροί και αν μια ομάδα μπορεί να τους πληγώσει επιθετικά είναι οι Παριζιάνοι του Ενρίκε. Δεν θα μπλέξω με σημείο και θα κυνηγήσω το όβερ, πρόκειται άλλωστε για δύο αρκετά επιθετικές ομάδες και δύσκολα θα δούμε πολύ κλειστό ματς. Μπορεί να συνδυαστεί με αμφίσκορο για υψηλότερη απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου 2-0: Γαλλικός θρίαμβος και πρόκριση στην τετράδα (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου 2-0: Γαλλικός θρίαμβος και πρόκριση στην τετράδα (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/7/2025 21:06
Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-0 την Μπάγερν Μονάχου στην Ατλάντα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας κι Ευρώπης χάρη στα τέρματα του Ντουέ στο 78' και του Ντεμπελέ στις καθυστερήσεις, τσέκαραν το εισιτήριό τους για τα ημιτελικά και περιμένουν να μάθουν την αντίπαλό τους από το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο του Λουίς Ενρίκε τελείωσε το ματς με εννιά ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών του Πάτσο στο 82' και του Ερναντέζ στο 92', με τον Άγγλο διαιτητή, Άντονι Τέιλορ, να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής και να χαλάει όλο το ματς, καθώς λίγο πριν το φινάλε... ανακάλυψε πέναλτι για τους Βαυαρούς, πριν αλλάξει την απόφασή του μέσω VAR.Το αρνητικό συμβάν του προημιτελικού δεν ήταν άλλο από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζαμάλ Μουσιάλα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και υπάρχουν φόβοι ότι θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Έλειψε μόνο το γκολ, σοκ με τον τραυματισμό Μουσιάλα

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη αξιόλογη φάση καταγράφηκε μόλις στο 3' και ήταν για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Ντουέ πήρε την μπάλα από τον Κβαρατσχέλια και προσπάθησε να σκοράρει έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από την εστία του Νόιερ.



Ο ρυθμός ήταν αρκετά γρήγορος όπως αναμενόταν και στο 6' ήταν οι Βαυαροί εκείνοι που προσπάθησαν να απειλήσουν. Ο Χάρι Κέιν πάτησε την μπάλα για τον Ολίσε όμως το αριστερό πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε εύκολα και σταθερά από τον Ντοναρούμα.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκε στην Μπάγερν Μονάχου η οποία κυριαρχούσε και ήταν πιο απειλητική. Ωστόσο στο 19' η ευκαιρία χάθηκε για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έπειτα από εντυπωσιακή αντεπίθεση, ο Χακίμι έκανε το γύρισμα και ο Κβαρατσχέλια αστόχησε από πλάγια θέση.



Και στο 22' οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν εκείνοι που πλησίασαν στο γκολ, με τον Φαμπιάν Ρουίθ να είναι πολύ άστοχος μέσα από τη μεγάλη περιοχή.



Οι δύο ομάδες έδειχναν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στο 27' ο Ολίσε με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί, λίγο έλειψε να σκοράρει, όμως ο Ντοναρούμα απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 0-0.



Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 32' ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν εκείνη που λίγο έλειψε να προηγηθεί. Ο Κβαρατσχέλια έκανε φανταστική ατομική ενέργεια όμως ο Νόιερ τον σταμάτησε εντυπωσιακά σε δύο περιπτώσεις διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.



Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 38' και ήταν για τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο Κομάν κινήθηκε όμορφα από τα αριστερά και σέντραρε «γλυκά», με τον Κέιν να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντοναρούμα.



Το σύνολο του Βενσάν Κομπανί ήταν καλύτερο και στο 41' η σέντρα-σουτ του Πάβλοβιτς πέρασε απ' όλους και ο Ντοναρούμα δεν αιφνιδιάστηκε και πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη απόκρουση.



Στις καθυστερήσεις του πρώτου σαρανταπενταλέπτου ο προωθημένος Ουπαμεκανό σκόραρε με κεφαλιά όμως ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ και το τέρμα του Γάλλου στόπερ δεν μέτρησε.

Παρά τις πολλές σημαντικές στιγμές, το τελευταίο σφύριγμα του Άγγλου διαιτητή Άντονι Τέιλορ βρήκε τις δύο ομάδες στην ισορροπία χωρίς τέρματα (0-0) κι όλα ήταν «ανοιχτά» για την επανάληψη.

Βέβαια αυτό που επισκίασε τα πάντα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Τζαμάλ Μουσιάλα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον 22χρονο Γερμανό να κατευθύνεται απευθείας στο νοσοκομείο για εξετάσεις.





Θρίαμβος της Παρί παρά τις δύο αποβολές και τις... αστείες αποφάσεις του Τέιλορ

Παρά το «μούδιασμα» που υπήρξε, οι δύο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος. Στο 49' μάλιστα καταγράφηκε και η πρώτη μεγάλη φάση. Ο Κβαρατσχέλια έκανε την πάσα στον Μπαρκολά όμως στο τετ α τετ ο Νόιερ απέκρουσε ξανά εντυπωσιακά.



Ο καταιγιστικός ρυθμός συνεχιζόταν και στο 53' οι Βαυαροί βγήκαν στην κόντρα, όμως το σουτ του Κομάν με το αριστερό, το μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ντοναρούμα.

Αν και το ματς παρέμενε ιδιαίτερα «ανοιχτό», οι κλασικές ευκαιρίες δεν ήταν τόσες πολλές. Στο 65' ο Ολίσε βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε πέφτοντας προλαβαίνοντας τους αντιπάλους, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντοναρούμα.

Στο 74' η Παρί Σεν Ζερμέν πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο γκολ. Ο Νόιερ έκανε αδιανόητη γκάφα καθώς προσπάθησε να διώξει κι έστειλε την μπάλα στον Κβαρατσχέλια. Μάλιστα δεν μπόρεσε να απομακρύνει ούτε με δεύτερη προσπάθεια και ο Ντεμπελέ με προβολή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.



Τελικά στο 78' το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε βρήκε αυτό που δικαιούταν απόλυτα. Ο Χάρι Κέιν έκανε «φτηνό» λάθος και χάλασε μία υποψία αντεπίθεσης για την Μπάγερν. Ο Ζοάο Νέβες έκλεψε και μετά αφού συνδυάστηκε με τον Χακίμι, έδωσε ασίστ στον Ντουέ. Ο τελευταίος με συρτό σουτ νίκησε τον Νόιερ για το 1-0 των πρωταθλητών Γαλλίας κι Ευρώπης.



Τέσσερα λεπτά αργότερα υπήρξε αλλαγή στις αριθμητικές ισορροπίες. Ο Πάτσο πήγε... άτσαλα σε αντίπαλό του κι αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Άντονι Τέιλορ, κάτι που έδωσε ακόμα πιο «άγρια» ομορφιά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.



Στο 87' η Μπάγερν Μονάχου ισοφάρισε, ωστόσο το γκολ του Χάρι Κέιν με κεφαλιά δεν έμελλε να μετρήσει, καθώς ο Άγγλος στράικερ ήταν εκτεθειμένος.



Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα, ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ, απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ερναντέζ για αγκωνιά, χωρίς να φαίνεται κάτι τόσο ξεκάθαρο. Το αποτέλεσμα ήταν ο Λουίς Ενρίκε να βγει εκτός εαυτού και να διαμαρτύρεται έξαλλα, έχοντας τεράστια παράπονα από τις αποφάσεις του Άγγλου ρέφερι ο οποίος φάνηκε να... υποκύπτει στα παράπονα της Μπάγερν που είχαν προηγηθεί στον προημιτελικό.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στο 95' ο Ντεμπελέ είχε δοκάρι στην αντεπίθεση και δευτερόλεπτα αργότερα μετά από φοβερή κίνηση του Χακίμι, ο Γάλλος επιθετικός δεν... συγχώρησε και πέτυχε το 2-0, τελειώνοντας την υπόθεση, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί και τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις.



Μάλιστα αυτές δεν είχαν τελειώσει, καθώς στο 98' ο Τέιλορ «ανακάλυψε» πέναλτι σε προσπάθεια του Μίλερ για κεφαλιά, προκαλώντας απορία με τις αποφάσεις του υπέρ της Μπάγερν. Φυσικά αυτή η σκανδαλώδης απόφαση δεν θα μπορούσε να παραμείνει και μετά από χρήση VAR άλλαξε, με το 2-0 να μην αλλάζει έως το φινάλε και την Παρί να παίρνει μία πραγματική μάγκικη πρόκριση κόντρα σε όλους και σε όλα.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Βιτίνια, Ζοάο Νέβες, Φαμπιάν Ρουίθ (80' Ζαΐρ - Εμερί), Ντουέ (80' Ερναντέζ), Μπαρκολά (70' Ντεμπελέ), Κβαρατσχέλια (84' Μπεράλδο)

Μπάγερν Μονάχου (Βενσάν Κομπανί): Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Τα, Στάνισιτς (34' Μποέ, 88' Γκερέιρο), Κίμιχ, Πάβλοβιτς (80' Γκορέτσκα), Ολίσε, Μουσιάλα (46' Γκνάμπρι), Κομάν (80' Μίλερ), Κέιν

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Stamatis007 με το υψηλότερο yield +32.86% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο empeiros-10, με το υψηλότερο yield +38.71% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Keny_Arkana 30/6/2025 16:37

Η τεράστια αμυντική δυσλειτουργία της Μπάγερν Μονάχου φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι, Άσσος και οβερ 1,5

Indianos 2/7/2025 08:45

Οβερ 1.5 φιλοξενουμενου

loupgeo 2/7/2025 18:26

1X

GEORGIOS79nikol 2/7/2025 21:44

G / G

empeiros-10 3/7/2025 09:10

1-2 σκορ

[+]  empeiros-10 3/7/2025 11:33
Braveheart86 3/7/2025 19:34

1-3 α.σ.

[+]  Enasimeiotinimera 4/7/2025 17:38
Ypoloxagos 4/7/2025 21:28

2

Koreaths 4/7/2025 22:28

Gg over 3.5

Per-Cis 5/7/2025 01:30

Λογικά πάντα

Ασσο γκολ γκολ και οβερ 3.5 και οβερ 1.5 πρώτο ημιχρονο

parmenzi 5/7/2025 08:18

OVER 2.5

Indianos 5/7/2025 09:00

Χ2 διπλή ευκαιρια

OnPoint 5/7/2025 13:03

Under

[+]  STAMOUEL-PAOK 5/7/2025 13:25
Jokes 5/7/2025 14:14

1 ημιχρονο / Χ τελικο

Mamouf 5/7/2025 15:21

Ασσος ξερός λέει η λογική αλλα για κάλυψη παιζουμε πρόκριση παρί

Sadete10 5/7/2025 15:21

τακτικο ματς παμε στο 1-0

Sadete10 5/7/2025 15:21

ντουε

Sadete10 5/7/2025 15:28

@Mamouf @mamouth1

ελεφαντας ακομα δεν υπαρχει;;;

bettinghub 5/7/2025 15:34

G/G

MUSTANG23 5/7/2025 15:44

Δύο επιθετικές ομάδες μάτσ για το γόητρο περισσότερο μάλλον πολλά γκολ 4-6 λέω εγώ ίδωμεν.

prokrisi 5/7/2025 16:14

1.

Tomas777 5/7/2025 17:54

G/G

infectedmanos 5/7/2025 18:24

οβερ 3.5 γκολ συνολικα

tipster666 5/7/2025 19:53

γειά σου Παρί με τα Χ ημίχρονά σου, πάμε για δυνατό ταμείο σήμερα

Koreaths 5/7/2025 20:44

Ωραίος ο φίλος βρήκε το σκορ και τον παίχτη που θα σκοράρει αυτο το βετ να ουμε μπορει να έδινε και 20,00

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OpapOnline
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ