3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου

23/8/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 101
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1355 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν στις 8/3/2023

Προϊστορία

8/3/2023 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 0
14/2/2023 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
13/4/2021 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
7/4/2021 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 3
23/8/2020 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
21/7/2018 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 3 - 1
5/12/2017 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 3 - 1
27/9/2017 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,669,313 20.1%
X
€ 733,477 8.8%
2
€ 5,889,288 71.0%
Over
€ 241,823 78.5%
Under
€ 66,373 21.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

1475 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio da Luz
  • Χωρητικότητα: 65647
Ιστορική ευκαιρία για την Παρί, να γράψει ιστορία η Μπάγερν

Ιστορική ευκαιρία για την Παρί, να γράψει ιστορία η Μπάγερν

Η πρωτάρα σε τελικούς Παρί Σεν Ζερμέν και η σαφώς πιο έμπειρη και ίσως καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή την στιγμή, Μπάγερν Μονάχου έρχονται αντιμέτωπες στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Τελικός του Champions League. Σε ουδέτερο γήπεδο. Αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα από τις δύο επικρατήσει θα ολοκληρώσει το τρεμπλ καθώς αμφότερες έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο στις χώρες τους.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μπορεί να ζορίστηκε αρκετά στον προημιτελικό απέναντι στην Αταλάντα, στον ημιτελικό όμως με την Λειψία φρόντισε να δείξει από νωρίς την ανωτερότητα της, επιβλήθηκε άνετα με 3-0 και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση για τον τελικό. Οι επιστροφές των Εμπαμπέ και Ντι Μαρία στην ενδεκάδα την ανέβασαν επίπεδο και μόλις στο 6’ ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Γκουλάτσι και σημάδεψε το δοκάρι. Επτά λεπτά μετά όμως ο Ντι Μαρία εκτέλεσε υπέροχα ένα φάουλ, ο Μαρκίνιος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ για τους Παριζιάνους. Μπορεί να απειλήθηκε στην συνέχεια, είχε όμως την υπεροχή και λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 35’ όταν ο Νεϊμάρ με μία έξυπνη εκτέλεση φάουλ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Λειψίας, για να έρθει όμως στο 42’ να δώσει μία φανταστική ασίστ με τακουνάκι στον Ντι Μαρία ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 2-0.

Πήγε με ένα σημαντικό προβάδισμα στα αποδυτήρια και στο 57’ φρόντισε να κλειδώσει τη νίκη καθώς ο Μπερνάτ μετά από μία ακόμη ασίστ του Ντι Μαρία έγραψε το 3-0 με κεφαλιά. Έλεγχε πλήρως το παιχνίδι στη συνέχεια, δεν ανέβασε ιδιαίτερα ρυθμό και έφτασε σε μία δίκαιη επικράτηση.

Είδε επιτέλους τους κόπους τόσων ετών να επιβραβεύονται κατά το ήμισυ καθώς κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην εσωτερικό της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός αλλά κανείς δεν θυμάται απλά την συμμετοχή αν αυτή δεν συνοδευτεί και από την κατάκτηση του τροπαίου. Μετράει ένα αήττητο σερί 9 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις (8-1-0) απέναντι της όμως θα βρει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης μετά την διακοπή.

Επιθετικά μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα, αμυντικά όμως θα συναντήσει προβλήματα απέναντι στην τρομακτική φέτος επίθεση της Μπάγερν Μονάχου.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα μου ακόμα και στα αγγλικά. Από απόλυτα εξαντλημένος ως απόλυτα χαρούμενος. Έχουμε έναν τελικό να παίξουμε και θέλουμε σίγουρα να τον κερδίσουμε. Δεν κάνουμε ιδιαίτερα πράγματα, το παιχνίδι είναι από μόνο του σπουδαίο οπότε δεν χρειάζεται να το "φορτώνουμε" παραπάνω», επισήμανε ο κόουτς Τούχελ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός τερματοφύλακας Νάβας (21/0) είναι αμφίβολος, ο Σέρχιο Ρίκο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση πάντως στον ημιτελικό. Ο Βεράτι αγωνίστηκε κάποια λεπτά στον ημιτελικό, μοιάζει δύσκολο όμως να ξεκινήσει βασικός. Παίζεται η συμμετοχή του μπακ Κουρζάβα (14/1).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Μετά την διαστημική της εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, συνάντησε μεγαλύτερο εμπόδιο απέναντι στην Λυών στον ημιτελικό, η ποιότητα της όμως της επέτρεψε να πάρει μία νίκη με το καθαρό 3-0. Είδε την αντίπαλο της βέβαια να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ ο Νόιερ έκρυψε την εστία σε τετ α τετ του Ντεπάι με τον επιθετικό της Λυών να πλασάρει άουτ. Στο 17’ μάλιστα σώθηκε από το δοκάρι για να έρθει στην αμέσως επόμενη φάση ο Γκνάμπρι με υπέροχη ενέργεια να ανοίξει το σκορ για τους Βαυαρούς. Από εκεί και έπειτα οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, πάλι με τον Γκνάμπρι ο οποίος στο 33’ πήρε το ριμπάουντ από την προσπάθεια του Λεβαντόφσκι και "έγραψε" εύκολα το 2-0. Ο Νόιερ στο 58’ κράτησε απαραβίαστη την εστία του σταματώντας τον Εκαμπί σε τετ α τετ για να έρθει ο Λεβαντόφσκι στο 88’ να κλειδώσει την νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας το 54ο του τέρμα την φετινή σεζόν.

Έφτασε ως το τέλος της διοργάνωσης όντας αυτή τη στιγμή η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Μετράει 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην διοργάνωση και φιλοδοξεί να γίνει η μοναδική ομάδα που θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου σημειώνοντας μόνο νίκες. Προκαλεί τρόμο μέχρι στιγμής.... έχοντας πετύχει 42 γκολ, κυνηγάει την επίδοση της Μπαρτσελόνα η οποία την σεζόν 1999-00 είχε σταματήσει στα 45 παίζοντας όμως 16 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταία φορά που ηττήθηκε σε διοργάνωση ήταν στις 7 Δεκεμβρίου του 2019 και έκτοτε τρέχει ένα τρομερό αήττητο σερί 25 αγώνων, έχοντας σημειώσει μόλις μία ισοπαλία. Το σύνολο του Χάνσι Φλικ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και με βάση την εικόνα της όχι άδικα. Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως δεν είναι Λυών, αν της δώσει τόσο χώρο ίσως το πληρώσει.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση και να φτάσουμε στο 100% σε όλα τα επίπεδα. Μόνο αν το καταφέρουμε αυτό θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Έχουν δεχτεί μόλις 5 γκολ σε όλη την διοργάνωση, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα οπότε η αμυντική τους γραμμή δουλεύει το ίδιο καλά με την επιθετική. Έχουμε ένα σχέδιο και ελπίζουμε ότι θα δουλέψει», επισήμανε ο κόουτς Φλικ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο δεξιός μπακ Παβάρ (32/4) είναι έτοιμος, είναι πιθανό όμως να προτιμηθεί ο Κίμιχ για το δεξί άκρο της άμυνας. Πρόβλημα προέκυψε με τον στόπερ Μπόατενγκ (24/0) αλλά πιθανότατα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπάγερν φαντάζει ως μία καλοκουρδισμένη μηχανή, έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα και θέλει να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο την φετινή χρονιά. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν γνωρίζει ότι έχει μπροστά της μία ιστορική ευκαιρία να κατακτήσει την πολυπόθητη κούπα για πρώτη φορά. Με βάση την εικόνα τους μέχρι στιγμής η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των Βαυαρών, η ποιότητα των δύο ομάδων όμως ξεχειλίζει . Όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής στο Final 8 της Λισαβόνας έχουν λήξει με Over, δεν βλέπω σε τι μπορεί να διαφέρει ο τελικός ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Θα πάμε με το 4-6 γκολ, στηριζόμενοι στις επιθετικές τους αρετές

FACTS

  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.38 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο Nad, με το υψηλότερο yield +0.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.29% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες