2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου

13/4/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 708
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1121 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν στις 8/3/2023

Προϊστορία

8/3/2023 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 0
14/2/2023 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
13/4/2021 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
7/4/2021 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 3
23/8/2020 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 0 - 1
21/7/2018 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 3 - 1
5/12/2017 Μπάγερν ΜονάχουΠαρί Σεν Ζερμέν 3 - 1
27/9/2017 Παρί Σεν ΖερμένΜπάγερν Μονάχου 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 789,327 17.3%
X
€ 389,751 8.5%
2
€ 3,385,692 74.2%
Over
€ 564,592 81.2%
Under
€ 130,902 18.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

538 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parc des Princes
  • Χωρητικότητα: 48712
Εξαρτάται από την Παρί, δεν τα παρατάει ποτέ η Μπάγερν

Εξαρτάται από την Παρί, δεν τα παρατάει ποτέ η Μπάγερν

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» του Στρασβούργου, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Ουνιόν Βερολίνου.

Α’ Αγώνας: Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν 2-3

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με το πρώτο παιχνίδι, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά εκείνη που θα περάσει από το ζευγάρι της Ντόρτμουντ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια αυτή τη στιγμή κι έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός συνέχειας την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ και ομάδα από την οποία ηττήθηκε στον περσινό τελικό. Ξέρει βεβαίως ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στο «Παρκ ντε Πρενς». Στον πρώτο αγώνα μπόρεσε να την αιφνιδιάσει και να σκοράρει δύο γκολ με τον Εμπαπέ στο 3’ χάρη σε υπέροχη αντεπίθεση, αλλά και με τον Μαρκίνιος στο 28’. Ο πρώην παίκτη της Τσούπο-Μοτίνγκ μείωσε στο 37’ και ο Κέιλορ Νάβας εξελίχθηκε σε μορφή του αγώνα. Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ είχε «κατεβάσει ρολά» και πραγματοποιούσε τη μία μεγάλη επέμβαση μετά την άλλη. Στο 60’ όμως νικήθηκε από τον Τόμας Μίλερ ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα. Εκεί έδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και «χτύπησε» στην αντεπίθεση με τον Εμπαπέ για το 2-3. Υπερασπίστηκε με δυσκολία το υπέρ της αποτέλεσμα και πλέον πρέπει να τελειώσει τη δουλειά.

Τα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν συνήθως πολλά τέρματα, ενώ δεν είναι τυχαίο για την αγωνιστική της συμπεριφορά, το γεγονός ότι επτά από τα εννιά φετινά της ματς ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα, ενώ τα έξι από αυτά ήταν και Over. Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στο Στρασβούργο για το εκτός έδρας με την τοπική ομάδα. Δεν είχε περιθώρια για «γκέλα» και την απέφυγε πανεύκολα νικώντας 4-1. Μέσα σ’ όλα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά και με το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από τη Λιλ, έξι «στροφές» πριν το τέλος. Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα θα παίξει και νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με την Ανζέ εντός έδρας. «Βαρύ» το πρόγραμμα αλλά πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε: «Για μένα τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Έχω τεράστιο σεβασμό για εκείνους. Όμως την ίδια στιγμή έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να σκεφτούμε πως θα νικήσουμε σε αυτό το ματς».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει μάθει να ζει με τη μακροχρόνια απουσία του αριστερού μπακ Μπερνάτ (3/0). Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας στράικερ Ικάρντι (15/5), ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβουν ο αριστερός μπακ Κουρζαβά (17/1) και ο επίσης αμυντικός Ντιαλό (19/0). Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του αρχηγού Μαρκίνιος (21/1) που είχε χτυπήσει στο πρώτο ματς, ενώ ξεπέρασαν την περιπέτεια με την πανδημία ο δεξιός μπακ Φλορέντσι (18/2) και ο κεντρικός μέσος Βεράτι (18/0).



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Η απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποδεικνύει περίτρανα ότι χωρίς τον Πολωνό «κανονιέρη, πρόκειται για ακόμα μία από τις πολύ καλές ομάδες της Ευρώπης, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί το φόβητρο που όλοι τρομάζουν όταν το συναντούν. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Διότι οι Βαυαροί έφτιαξαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως δίχως τον απόλυτο σκόρερ τους και τον άνθρωπο που μετατρέπει σχεδόν κάθε φάση σε γκολ, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από τους αντιπάλους τους στον περσινό τελικό της διοργάνωσης με 3-2. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό, όμως η άμυνά της απέδειξε ξανά ότι έχει πολλά κενά και δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη. Θεωρήθηκε αδικημένη από το αποτέλεσμα, όμως στην πραγματικότητα οι αντίπαλοί της ήταν πιο ικανοί σε όλες τις θέσεις. Από τον τερματοφύλακα, μέχρι τους επιθετικούς. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τα επτά από τα εννιά φετινά της ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ήταν Over κι αμφίσκορα.

Η Μπάγερν Μονάχου φάνηκε και πριν τρία εικοσιτετράωρα ότι δεν εμπνέει σιγουριά. Ήταν το φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου, όμως παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Έπαιξε με αρκετές αλλαγές για να προφυλαχθούν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές ενόψει της κομβικής ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Άνοιξε το σκορ με τον νεαρό Μουσιάλα στο 68’, όμως στο 86’ η άμυνα την πρόδωσε ξανά και ο Ίνγκβαρτσεν διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να κινδυνεύει, απέχοντας πέντε πόντους από τη 2η Λειψία.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί. Πρέπει να τα καταφέρουμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Θα είναι ένα δύσκολο έργο, όμως αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία παίζουμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προκαλέσουμε μία μικρή αναστάτωση στην Παρί. Φυσικά θα χαρούμε αν το καταφέρουμε αυτό» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Χάνσι Φλικ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο τεράστιος «πονοκέφαλος» παραμένει αυτός του στράικερ Λεβαντόφσκι (23/0), ενώ κομβική είναι επίσης η απουσία του εξτρέμ Γκνάμπρι (23/9). Σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος επιστρέφουν ο αριστερός μπακ Ντέιβις (17/1), ο επίσης μπακ Ερνάντες (18/0) και ο μέσος Γκορέτσκα (21/5). Δεν προλαβαίνει ο αμυντικός Ζίλε (19/1). Σταθερά στα «πιτς» εδώ και καιρό ο αμυντικός χαφ Ρόκα (2/0), ο κεντρικός χαφ Τολισό (14/1) και ο εξτρέμ Ντόουγκλας Κόστα (11/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα, την έχει βάλει αναμφίβολα σε θέση «οδηγού» για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας άτυπης εκδίκησης για τον χαμένο τελικό της περσινής διοργάνωσης από την Μπάγερν Μονάχου. Πριν μία εβδομάδα στη Βαυαρία φάνηκε ότι οι δύο ομάδες δεν μπορούν να μην παίξουν επιθετικά. Θεωρείται βέβαιο ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα βγουν στο γήπεδο με σκοπό να σκοράρουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι κι εκείνοι θα πρέπει να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων τους, αν θέλουν το εισιτήριο για τους «4». Ρεαλιστική επιλογή τα 4-6 γκολ και θα την προτιμήσουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.26 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: Over
  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες