4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παραγουάη - Βολιβία

18/11/2020 01:00
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1270 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παραγουάη - Βολιβία στις 18/10/2023

Προϊστορία

18/10/2023 ΠαραγουάηΒολιβία 1 - 0
14/10/2021 ΒολιβίαΠαραγουάη 4 - 0
15/6/2021 ΠαραγουάηΒολιβία 3 - 1
18/11/2020 ΠαραγουάηΒολιβία 2 - 2
15/11/2016 ΒολιβίαΠαραγουάη 1 - 0
18/11/2015 ΠαραγουάηΒολιβία 2 - 1
7/9/2013 ΠαραγουάηΒολιβία 4 - 0
9/6/2012 ΒολιβίαΠαραγουάη 3 - 1
8/6/2011 ΠαραγουάηΒολιβία 0 - 0
5/6/2011 ΒολιβίαΠαραγουάη 0 - 2
6/9/2009 ΠαραγουάηΒολιβία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 309,075 83.4%
X
€ 32,594 8.8%
2
€ 28,923 7.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

66 ψήφοι:

Εξαρτάται από την «Αλμπιρόχα»

Εξαρτάται από την «Αλμπιρόχα»

Η Παραγουάη θα κοντραριστεί με τη Βολιβία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Αργεντινή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο «σπίτι» τους από το Εκουαδόρ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αργεντινή, ωστόσο μπόρεσε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να αποσπάσει ισοπαλία 1-1, μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση. Χωρίς να έχει απειληθεί ιδιαίτερα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 21’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομέρο. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, όμως μπόρεσαν να ισοφαρίσουν είκοσι λεπτά αργότερα με καρφωτή κεφαλιά του Γκονζάλες. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η «αλμπισελέστε» έγινε πιο πιεστική και στο 53’ σκόραρε με τον Μέσι. Το γκολ δεν μέτρησε ποτέ όμως, καθώς το VAR «ανακάλυψε» φάουλ υπέρ της αρκετά νωρίτερα κι έτσι ακυρώθηκε. Είχε μία καλή ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα όμως δεν τα κατάφερε, ενώ στο 73’, η εκτέλεση φάουλ του Μέσι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Άντεξε σχετικά άνετα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μαζί με την προηγούμενη αντίπαλό της αλλά και τη Βραζιλία, η Παραγουάη αποτελεί την τρίτη αήττητη ομάδα έως τώρα σε αυτήν την προκριματική φάση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς μέχρι στιγμής μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη και βρίσκεται μόνη της στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν τερματίσει εκεί θα παίξει μπαράζ πρόκρισης. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Under, ενώ δύο από τα τρία ήταν No Goal.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Εντουάρντο Μπερίσο υποστήριξε: «Απ’ όλους εμάς στο Ασουνσιόν θέλω να στείλω τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στον Παλάσιος ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει για καιρό εκτός. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε στο παιχνίδι με τη Βολιβία και θα πρέπει να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα για να τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο μέσος Αλμιρόν (29/2). Γνωστοί οι υπόλοιποι «πονοκέφαλοι». Απέχουν ο γκολκίπερ Φερνάντες (17/0), ο αμυντικός Ριβέρο (9/0) και ο μέσος Κούμπας (3/0). Και οι τρεις ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Η αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Νασιονάλ), Αγκιλάρ (Ολίμπια), Μαρτίνες (Σέρο Πορτένιο)

Αμυντικοί: Γκόμες (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπαλμπουένα (Γουέστ Χαμ), Αρσαμέντια (Σέρο Πορτένιο), Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ), Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Αλντερέτε (Χέρτα Βερολίνου), Εσπινόλα (Σέρο Πορτένιο)

Μέσοι: Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Ρόχας (Ολίμπια), Σάντσες (Αμέρικα), Μ. Ρόχας (Ρασίνγκ Κλουμπ), Βιγιασάντι (Σέρο Πορτένιο), Μορέλ (Γκουαρανί), Χιμένες (Σικάγο Φάιρ), Καρντόσο (Σέρο Πορτένιο)

Επιθετικοί : Πέρεζ (Αλ-Αχλί), Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Λεσκάνο (Χουάρεζ), Σανάμπρια (Μπέτις), Μπομπαντίγια (Γκουαρανί), Γκαμάρα (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Σαμούδιο (Ρίζεσπορ), Φερέιρα (Λιμπερτάδ)



ΒΟΛΙΒΙΑ

Έψαχνε το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στο Εκουαδόρ εντός έδρας, όμως δεν τα κατάφερε ούτε σε αυτήν την περίπτωση και ηττήθηκε (2-3), παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, ωστόσο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πρώτη καλή στιγμή της και να ανοίξει το σκορ στο 37’ με ωραίο γκολ του Άρσε. Με προβάδισμα 1-0 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης όμως είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Καϊσέδο και στο 55’ να φτάνουν στην ανατροπή με τέρμα του Μένα. Διατήρησε την ψυχραιμία της κι έφερε ξανά το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μάρτινς, πέντε λεπτά μετά. Όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα, όμως τελικά στο 88’ ο Γκρουέζο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι και την έριξε στο καναβάτσο.

Το μεγάλο πρόβλημα της Βολιβίας δεν είναι άλλο από την κάκιστη αμυντική της συμπεριφορά. Δεν είναι τυχαίο που έχει δεχθεί ήδη 10 τέρματα μετά από μόλις τρία ενενηντάλεπτα. Αν δεν βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι δύσκολα θα ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας. Δεν έχει πάρει ακόμα κάποιον πόντο και μοιράζεται την τελευταία θέση με τη Βενεζουέλα. Και τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Over, ενώ τα δύο πιο πρόσφατα ήταν κι αμφίσκορα.

Αυτές τις μέρες διεξήχθησαν οι εκλογές στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και ο Φερνάντο Κόστα αποτελεί τον καινούριο πρόεδρο. Μάλιστα ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της «Βέρντε» στην Παραγουάη, ενώ με δηλώσεις του εξέφρασε τη στήριξή του προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή Σέζαρ Φαρίας, παρά το αρνητικό ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας σε αυτήν την προκριματική φάση.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν τα προβλήματα. Εκτός ο γκολκίπερ Παντίγια (3/0) ο οποίος έχει προσβληθεί από τον Covid-19, ενώ δεν θα αγωνιστεί και ο Εστουπινάν (3/0) που «κουβαλάει» έναν τραυματισμό.

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Όλγουεϊς Ρέντι), Ιγουάρο (Μπολιβάρ), Ρόκα (Νασιονάλ Ποτόσι)

Αμυντικοί: Βαλβέρδε (Δε Στρόνγκεστ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Καράσκο (Μπλούμινγκ), Άνιες (Δε Στρόνγκεστ), Σαμπάλα (Παλμέιρας), Τόρες (Δε Στρόνγκεστ), Χ. Σαγρέδο (Μπλούμινγκ), Ζουστινιάνο (Ρόαγιαλ Παρί), Ντεμιγκέλ (Δε Στρόνγκεστ)

Μέσοι: Τσουματσέρο (Πουέμπλα), Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ), Αράμπε (Δε Στρόνγκεστ), Τσεσπέδες (Σερβέτ), Καρντόσο (Δε Στρόνγκεστ), Κάστρο (Δε Στρόνγκεστ), Μπουσταμάντε (Ναούτικο), Κουεγιάρ (Σπαλ), Σάντσες (Μπλούμινγκ), Κάμπος (Δε Στρόνγκεστ), Γκονζάλες (Δε Στρόνγκεστ)

Επιθετικοί : Μάρτινς (Κρουζέιρο), Μιράντα (Ρόαγιαλ Παρί), Ορόσκο (Μπλούμινγκ), Σαουσέδο (Ρόαγιαλ Παρί), Μενάτσο (Μπλούμινγκ), Σάλντιας (Παλμαφλόρ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παραγουάη έχει κατορθώσει να παραμείνει αήττητη έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της προκριματικής φάσης κι ονειρεύεται να μείνει ψηλά στη βαθμολογία μέχρι το τέλος. Άλλωστε έδειξε την ποιότητα που διαθέτει αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία από την Αργεντινή. Στον αντίποδα η Βολιβία αποτελεί πιθανότατα την πιο αδύναμη ομάδα και δεν προκαλούν σε κανέναν εντύπωση οι τρεις ήττες που έχει υποστεί μέχρι τώρα. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της σκόραρε και θα πάρουμε το ρίσκο επιλέγοντας το αμφίσκορο, καθώς η τιμή του είναι άκρως ελκυστική.

FACTS

  • Η ομάδα Βολιβία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βολιβία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες