7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παραγουάη - Βολιβία

Προϊστορία

18/10/2023 ΠαραγουάηΒολιβία 1 - 0
14/10/2021 ΒολιβίαΠαραγουάη 4 - 0
15/6/2021 ΠαραγουάηΒολιβία 3 - 1
18/11/2020 ΠαραγουάηΒολιβία 2 - 2
15/11/2016 ΒολιβίαΠαραγουάη 1 - 0
18/11/2015 ΠαραγουάηΒολιβία 2 - 1
7/9/2013 ΠαραγουάηΒολιβία 4 - 0
9/6/2012 ΒολιβίαΠαραγουάη 3 - 1
8/6/2011 ΠαραγουάηΒολιβία 0 - 0
5/6/2011 ΒολιβίαΠαραγουάη 0 - 2
6/9/2009 ΠαραγουάηΒολιβία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 365,728 87.9%
X
€ 29,565 7.1%
2
€ 20,987 5.0%
Over
€ 23,081 39.5%
Under
€ 35,409 60.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

76 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

0

3

Σουτ εκτός εστίας

1

63%

Κατοχή μπάλας

37%

3

Οφσάιντ

0

0

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

1

11

Φάουλ

12

31

Πλάγια Άουτ

25

12

Εκτελέσεις Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 30681
Για την πρώτη νίκη η Παραγουάη

Για την πρώτη νίκη η Παραγουάη


Η Παραγουάη υποδέχεται τη Βολιβία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026. Χωρίς νίκη ακόμα αμφότερες.

Τι ισχύει: Οι δέκα ομάδες αναμετρώνται σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, εντός κι εκτός έδρας. Οι πρώτες έξι προκρίνονται στο Μουντιάλ 2026 ενώ η 7η θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με εκπρόσωπο άλλης Ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα παρακάτω: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς και εν συνεχεία βαθμοί, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

Ήξερε πως είχε δύσκολο έργο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αργεντινή την προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και γνώρισε την ήττα με 1-0. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ από μία στατική φάση και στην ουσία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γίνει απειλητική. Αντίθετα είδε την αντίπαλο της να φτιάχνει αρκετές ευκαιρίες αλλά να μην πετυχαίνει άλλο γκολ ενώ είχε και δοκάρι.

Βέβαια το γεγονός που «σημάδεψε» την αναμέτρηση ήταν η λεκτική αψιμαχία που είχαν ο Μέσι με τον Σανάμπρια, με τον Παραγουανό να φαίνεται να φτύνει τον «Πούλγκα». Ο Αργεντίνος επισήμανε πως δεν θέλει να δώσει παραπάνω διάσταση στο θέμα γιατί θα κάνει γνωστό τον αντίπαλο του, με τον Σανάμπρια να τονίζει πως δέχεται μέχρι και απειλές για τη ζωή του και πως ποτέ δεν προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό η Παραγουάη στο ντεμπούτο του Γκαρνέρο στον πάγκο της, δεν έδειξε καλό πρόσωπο ήταν νωχελική και δεν έφτιαξε ευκαιρίες. Προφανώς αντιμετώπιζε έναν ανώτερο αντίπαλο αλλά και η παρουσία της έως τώρα στα προκριματικά δεν είναι η επιθυμητή. Δεν έχει κερδίσει μετά από τρεις αγωνιστικές, δεν έχει βρει καν τον δρόμο προς τα δίχτυα και γι’ αυτό το λόγο ήρθε και η αλλαγή προπονητή. Η νίκη απέναντι στη Βολιβία βέβαια μοιάζει μονόδρομος προκειμένου να μην χάσει από νωρός την επαφή με την πρώτη εξάδα.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του μεσοεπιθετικού Παρέδες (Πόρτλαντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σαντιάγκο Ρόχας (Τίγκρε), Χουάν Εσπίνολα (Ολίμπια), Κάρλος Κορονέλ (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς).

Αμυντικοί: Γκουστάβο Γκόμες (Παλμέιρας), Τζούνιορ Αλόνσο (Κράσνονταρ), Φαμπιάν Μπαλμπουένα (Ντιναμό Μόσχας), Ρόμπερτ Ρόχας (Τίγκρε), Σαντιάγκο Αρσαμέντια (Σέρο Πορτένιο), Ομάρ Αλντερέτε (Χετάφε), Αλμπέρτο Εσπινόλα (Κολόν), Ματέο Γκαμάρα (Ολίμπια), Ματίας Εσπινόσα (Λιμπερτάδ), Ιβάν Ραμίρες (Λιμπερτάδ)

Μέσοι: Μιγκέλ Αλμιρόν (Νιουκάστλ), Ρίτσαρντ Σάντσες (Κλαμπ Αμέρικα), Ματίας Βιγιασάντι (Γκρέμιο), Αλεχάνδρο Ρομέρο Γκαμάρα (Αλ Αΐν), Ματίας Ρόχας (Κορίνθιανς), Γκαστόν Χιμένες (Σικάγο Φάιερ),Ματίας Γκαλάρσα (Ταγέρες), Μπράιαν Οχέδα (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Νταμιάν Μπομπαντίγια (Σέρο Πορτένιο), Άλβαρο Καμπουσάνο (Λιμπερτάδ).

Επιθετικοί: Αντόνιο Σανάμπρια (Τορίνο), Γκαμπριέλ Άβαλος (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Άνταμ Μπαρέιρο (Σαν Λορέντζο), Ραμόν Σόσα (Ταγιέρες), Έκτορ Βιγιάλμπα (Λιμπερτάδ).

Έφτασε κοντά στο να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Εκουαδόρ αλλά δέχτηκε το γκολ στο τέλος (2-1) και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Έδειξε καλό πρόσωπο αλλά σε ένα σχετικά μοιρασμένο πρώτο μέρος δέχτηκε το γκολ στο 45’ σε μία αντεπίθεση της αντιπάλου της. Στην επανάληψη ωστόσο ανέβασε την απόδοση της και αφού γλίτωσε το γκολ στην αρχή, βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση. Είχε δοκάρι και τελικά έκανε το 1-1 με ωραία ενέργεια του Ραμάγιο στο 83’. Στις καθυστερήσεις ωστόσο και έπειτα από μία ολιγωρία στην άμυνα είδε την αντίπαλο της πετυχαίνει και δεύτερο γκολ.

Με βάση την εικόνα της στο δεύτερο μέρος άξιζε κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, υπέστη όμως την 3η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μοιάζει η πιο αδύναμη ομάδα των προκριματικών, έχει ήδη τη χειρότερη άμυνα και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι παρά το γεγονός ότι προκρίνονται οι 6 ομάδες και η 7η παίζει μπαράζ. Στην έδρα της και λόγω του υψομέτρου είναι πιο δυνατή, εκτός έδρας δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο μπακ Φερνάντες (Μπάλτικα), εκτός ο κίπερ Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάρλος Λάμπε (Μπολίβαρ), Γκιγιέρμο Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ), Μπραούλιο Ουραεσάνια (Μπλούμινγκ)

Αμυντικοί: Χοσέ Σαγρέδο (Μπολίβαρ), Χάιρο Κιντέρος (Μπολίβαρ), Ντιέγκο Μεδίνα (Όλγουεϊς Ρέντι), Κάρλος Ρόκα (Δε Στρόνγκεστ), Λουίς Χακίν (Ντεπορτίβο Κάλι), Μαρσέλο Σουάρες (Όλγουεϊς Ρέντι), Έκτορ Κουέγιαρ (Όλγουεϊς Ρέντι), Χεσούς Σαγρέδο (Μπολίβαρ)

Μέσοι: Μπόρις Σέσπεδες (Ιβερντόν), Χάιμε Αρασκαΐτα (Δε Στρόνγκεστ), Γκαμπριέλ Βιγιαμίλ (Μπολίβαρ), Μιγκέλ Τερσέρος (Σάντος), Μοϊσές Βιγιαροέλ (Άγκιλας Ντοράδας), Ραμίρο Βάκα (Μπολίβαρ), Ροντρίγο Ραμάγιο (Αουρόρα), Λεονέλ Χουστινιάνο (Μπολίβαρ), Ντάνι Μπεχαράνο (Νέα Σαλαμίνα)

Επιθετικοί: Μαρσέλο Μαρτίνς (Ιντεπ. Ντελ Βάγε), Βίκτορ Αμπρέγο (Ουνιβερσιτάριο ντε Βίντο), Χάουμε Κουέγιαρ (Μπαρτσελόνα Β’), Χένρι Βάκα (Μακάμπι Μπνέι Ρεϊνέ), Μπρούνο Μιράντα (Ρόγιαλ Πάρι), Λούκας Τσάβες (Μπολίβαρ), Τζέισον Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παραγουάη ξέρει πως έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη, είναι το φαβορί απέναντι στη Βολιβία και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν να υστερούν, μετράνε μόνο ήττες και η λογική λέει πως θα πάνε για την 4η σερί. Δεν έχει βέβαια αξία ο άσος, ούτε το No Goal αλλά θεωρώ πως δεν θα ξεφύγει η αναμέτρηση και γι’ αυτό θα πάω με τα 2-3 Goals.

FACTS

  • Η ομάδα Βολιβία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βολιβία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βολιβία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  7 Παραγουάη 6 5 1 2 3 1:3
  9 Βολιβία 6 3 1 0 5 4:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Papbet με το υψηλότερο yield +0.54% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under
  • » Ο maranos1, με το υψηλότερο yield +3.14% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες