4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Χιλή

22/6/2021 00:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 377
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1054 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουρουγουάη - Χιλή στις 9/9/2023

Προϊστορία

9/9/2023 ΟυρουγουάηΧιλή 3 - 1
30/3/2022 ΧιλήΟυρουγουάη 0 - 2
22/6/2021 ΟυρουγουάηΧιλή 1 - 1
9/10/2020 ΟυρουγουάηΧιλή 2 - 1
25/6/2019 ΧιλήΟυρουγουάη 0 - 1
16/11/2016 ΧιλήΟυρουγουάη 3 - 1
18/11/2015 ΟυρουγουάηΧιλή 3 - 0
25/6/2015 ΧιλήΟυρουγουάη 1 - 0
19/11/2014 ΧιλήΟυρουγουάη 1 - 2
27/3/2013 ΧιλήΟυρουγουάη 2 - 0
12/11/2011 ΟυρουγουάηΧιλή 4 - 0
9/7/2011 ΟυρουγουάηΧιλή 1 - 1
18/11/2010 ΧιλήΟυρουγουάη 2 - 0
2/4/2009 ΧιλήΟυρουγουάη 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 666,703 51.0%
X
€ 155,951 11.9%
2
€ 485,574 37.1%
Over
€ 36,296 13.8%
Under
€ 225,771 86.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 00:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

Η «σελέστε» θέλει σεφτέ, η «ρόχα» θέλει πρόκριση και πρωτιά

Η «σελέστε» θέλει σεφτέ, η «ρόχα» θέλει πρόκριση και πρωτιά

Η Ουρουγουάη και η Χιλή συγκρούονται στην πόλη Κουιάμπα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα 2021 που διεξάγεται στη Βραζιλία. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα από την Αργεντινή, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι νίκησαν τη Βολιβία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της περασμένης Παρασκευής. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Αργεντινή σ’ ένα παραδοσιακό ντέρμπι εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής. Πάλεψε σκληρά για να αποφύγει την ήττα όμως δεν τα κατάφερε και «λύγισε» με το οριακό 1-0 στην πρωτεύουσα Μπραζίλια, έχοντας δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν κάκιστο και οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μπήκε νωθρά στο γήπεδο και της κόστισε. Στο 13’ οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Γκουίδιο Ροντρίγκες. Δίχως να έχει απειλήσει θα έπρεπε να κερδίσει πέναλτι στο 27’. Ο Καβάνι ανατράπηκε από τον σκόρερ του ματς όμως ο Βραζιλιάνος ρέφερι Σαμπάιο δεν καταλόγισε την παράβαση και το VAR δεν τον έστειλε να ξαναδεί τη φάση. Επρόκειτο για μία πεντακάθαρη παράβαση. Στην επανάληψη είχε μία ανούσια κατοχή η οποία δεν μεταφράστηκε σε κάποια σπουδαία φάση και το σφύριγμα της λήξης την ανάγκασε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Ουρουγουάη δεν ξεκίνησε καλά το Κόπα Αμέρικα 2021 και τώρα έχει μπροστά της έναν κομβικό αγώνα με τη Χιλή. Βεβαίως θα ακολουθήσουν πιο εύκολες αναμετρήσεις, καθώς στη συνέχεια θα συναντήσει την αδύναμη Βολιβία, πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της για την πρώτη φάση στο παιχνίδι κόντρα στην Παραγουάη. Δεν έχει συγκεντρώσει κάποιο βαθμό ακόμα και είναι ουραγός μαζί με τη Βολιβία η οποία έχει κι έναν αγώνα περισσότερο.

Ο τεχνικός της «σελέστε» κι επονομαζόμενος «δάσκαλος» Όσκαρ Ταμπάρεζ τόνισε: «Ελέγξαμε τις επιθέσεις της Αργεντινής όμως δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Έχουμε παίκτες με μεγάλη ικανότητα στο γκολ, αλλά δεν είμαστε σε θέση να τους δημιουργήσουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες για να το κάνουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερες συνθήκες για να πετύχουμε κάποια γκολ. Το Κόπα Αμέρικα θα κριθεί για εμάς στα τρία επόμενα παιχνίδια. Φιλοδοξούμε να προκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προκριθούμε από την καλύτερη δυνατή θέση γιατί είναι κομβικό και για τη συνέχεια. Θα βασιστούμε στη δουλειά μας για το δύσκολο αγώνα με τη Χιλή».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ροσέτ (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Αμυντικοί: Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γοδίν (Κάλιαρι), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Καντίδο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο), Γκονζάλες (Πενιαρόλ), Βίνια (Παλμέιρας), Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Κάσερες (Φιορεντίνα)

Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Μπεντανκούρ (Γιουβέντους), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Νάντες (Κάλιαρι), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Τορέιρα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα)

Επιθετικοί: Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Αλμερία), Γκόμες (Βαλένθια), Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τόρες (Πενιαρόλ), Οκάμπο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)



ΧΙΛΗ

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής την έφερε αντιμέτωπη με τη Βολιβία στην πόλη Κουιάμπα της Βραζιλίας. Έψαχνε πάση θυσία τη νίκη, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη αντίπαλος θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα του πρώτου γκρουπ. Τα κατάφερε με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0. Για ακόμα μία φορά πάντως δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της, όμως όσο θα αποσπά θετικά αποτελέσματα, ελάχιστα θα απασχολεί και θα ενοχλεί η εικόνα της στο χορτάρι. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Μπήκε δυνατά κι άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Μπρερετόν μετά από ασίστ του Βάργκας σε ωραία αντεπίθεση. Δημιούργησε πολλές μεγάλες ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίωρο, όμως «έπεσε» πάνω σ’ έναν εκπληκτικό Λάμπε, με τον Βολιβιανό γκολκίπερ να πραγματοποιεί σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων. Στην επανάληψη για ανεξήγητο λόγο κλείστηκε στα «καρέ» της. Αυτό έδωσε θάρρος στους τυπικά φιλοξενούμενους οι οποίοι βγήκαν μπροστά. Ο Μπράβο έσωσε την εστία του αποκρούοντας καλό σουτ του Σααβέδρα, ενώ κινδύνευσε σε ακόμα τρεις περιπτώσεις, δίχως να έχει αρκετή επιθετική δραστηριότητα. Το ευχάριστο ήταν ότι άντεξε μέχρι τέλους στην πίεση και πήρε το «τρίποντο».

Αυτή ήταν και η πρώτη επιτυχία της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα 2021, μετά την ισοπαλία με την Αργεντινή στην πρεμιέρα. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου παρέα με την Αργεντινή. Μάλιστα επειδή έχει περισσότερους βαθμούς Fair Play τυπικά είναι εκείνη στην πρώτη θέση, με δύο παιχνίδια να απομένουν. Ξέρει ότι με νίκη κόντρα στην Ουρουγουάη προκρίνεται και μαθηματικά, αν και δύσκολα θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός. Και τα δύο ματς της έως τώρα ήταν Under. Στην επόμενη αγωνιστική θα κλείσει τις υποχρεώσεις της για τη φάση των ομίλων απέναντι στην Παραγουάη, ενώ στην τελευταία «στροφή» έχει ρεπό.

«Η Βολιβία μας δυσκόλεψε πολύ περισσότερο απ’ όσο περιμέναμε και μας ανάγκασε να αμυνθούμε. Όμως αυτό είναι κάτι που δουλεύουμε πολύ καλά και θέλουμε να είμαστε ικανοί στο αμυντικό κομμάτι και να μην επιτρέπουμε στους αντιπάλους να δημιουργούν ευκαιρίες και να σκοράρουν. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε το σχέδιο που έχουμε καταστρώσει. Είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας μου μέχρι τώρα» σχολίασε ο κόουτς της «ρόχα», Μάρτιν Λασάρτε ο οποίος φρέσκαρε τους παίκτες του δίνοντας ρεπό το περασμένο Σάββατο.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο στράικερ Αλέξις Σάντσες (Ίντερ) που δεν θα παίξει στη φάση των ομίλων λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή της Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Αρίας (Ράσινγκ), Καστεγιόν (Χουατσιπάτο)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μένα (Ρασίνγκ), Μαριπάν (Μονακό), Ρόκο (Φατίχ Καραγκιουμρούκ), Βέγκας (Μοντερέι), Σιεράλτα (Γουότφορντ), Γκονζάλεζ (Σαντιάγκο Γουόντερερς)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Πούγλκαρ (Φιορεντίνα), Πινάρες (Γκρέμιο), Αρανγκίς (Λεβερκούζεν), Γκαλδάμες (Βελέζ Σάρσφιλντ) Μπαέθα (Τολούκα), Πάμπλο Αρανγκίς (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Γκαλντάμες (Βελέζ Σάρσφιλντ), Αλαρκόν (Ο’ Χίγκινς), Νούνιεζ (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Μόρα (Πόρτλαντ Τίμπερς), Μόντες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Παλάσιος (Ιντερνασιονάλ), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν), Μενέσες (Λεόν), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Αριαγάδα (Κόλο-Κόλο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Διαφορετικούς στόχους φαίνεται ότι έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Κόπα Αμέρικα η Ουρουγουάη και η Χιλή. Η μεν «σελέστε» έχει παίξει έναν αγώνα και σ’ αυτόν ηττήθηκε από την Αργεντινή. Στον αντίποδα η «ρόχα» απέσπασε ισοπαλία από την παρέα του Λιονέλ Μέσι και στη συνέχεια νίκησε έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει τη Βολιβία. Το συγκρότημα του Όσκαρ Ταμπάρεζ θα προσπαθήσει για τη νίκη αλλά ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος θα είναι να μην χάσει, ούτως ώστε να μην αγχωθεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της πρώτης φάσης. Από την άλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι με βαθμό θα παραμείνουν στο κόλπο ακόμα και για πρωτιά, ενώ θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην πρόκριση. Υπάρχει αξία στο ρίσκο και θα το πάρουμε επιλέγοντας την ισοπαλία.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Χιλή, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.49 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  2 Ουρουγουάη 4 7 2 1 1 4:2
  4 Χιλή 4 5 1 2 1 3:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: X2
  • » Ο kavalat, με το υψηλότερο yield +17.68% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα] έπαιξε: No Goal
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.57% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες