1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Καζακστάν

11/11/2020 19:00

Προϊστορία

11/11/2020 ΜαυροβούνιοΚαζακστάν 0 - 0
1/9/2017 ΚαζακστάνΜαυροβούνιο 0 - 3
8/10/2016 ΜαυροβούνιοΚαζακστάν 5 - 0
27/5/2008 ΜαυροβούνιοΚαζακστάν 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 44,249 67.9%
X
€ 11,269 17.3%
2
€ 9,683 14.9%
Over
€ 3,439 38.6%
Under
€ 5,470 61.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

33 ψήφοι:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion pod Goricom
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 15230
Πολλές απουσίες το Καζακστάν

Πολλές απουσίες το Καζακστάν

Μαυροβούνιο και Καζακστάν αναμετρούνται σε φιλικό παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα. Παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιήσουν οι γηπεδούχοι, με πολλές απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Έμπλεξε όσον αφορά την πρωτιά στον όμιλο του στο Nations League μετά την εντός έδρας ήττα από το Λουξεμβούργο (1-2). Κακή εμφάνιση, προηγήθηκε σε μια από τις λίγες ευκαιρίες του με τον Ιβάνοβιτς (34’) αλλά δέχτηκε την ανατροπή (42’, 86’) και δεν πήρε ούτε το βαθμό.

Ήταν η πρώτη του βαθμολογική απώλεια στον όμιλο μετά από τρεις νίκες και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή του γκρουπ με το Λουξεμβούργο στους 9 βαθμούς. Θέλει να ανέβει στην League B κι έχει στόχο το 2x2 απέναντι σε Αζερμπαϊτζάν (14/11 εκτός) και Κύπρο (17/11, εντός).

Παρότι το σημερινό παιχνίδι με το Καζακστάν είναι φιλικό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του, Χατζιμπέγκιτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη και θα το προσεγγίσει απολύτως σοβαρά: «Μια νίκη φέρνει χιλιάδες θετικά πράγματα, ένα παιχνίδι σαν αυτό μπορεί να μας ανοίξει τα μάτια και να διορθώσουμε πράγματα. Η προσέγγιση μας θα είναι απολύτως σοβαρή. Οι παίκτες του Καζακστάν είναι επαγγελματίες σαν εμάς, το παιχνίδι πρέπει να γίνει και υπολογίζω στο κίνητρο των παικτών του εγχώριου πρωταθλήματος αλλά και αυτών που δεν έχουν λεπτά να δείξουν ότι αξίζουν τις κλήσεις στην Εθνική».

Αγωνιστικά Νέα: Ο Χατζιμπέγκιτς δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει παίκτες που αγωνίζονται σε συλλόγους του Μαυροβουνίου αλλά και παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. Εκτός ο πολύτιμος μέσος Βούκσεβιτς (Λεβάντε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πέτκοβιτς (Ναζέ), Ντραγκόγεβιτς (Μπουντούτσνοστ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ)

Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο), Ρασπόποβιτς (Ριέκα), Σίμιτς (Πάκτακορ), Βούγιασιτς (Παρτιζάν), Ραντούνοβιτς (Άστρα), Τομάσεβιτς (Αστάνα), Μίλοβιτς (Βόζντοβατς), Μπάλιτς (Ζαγκλέμπιε)

Μέσοι: Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Κόσοβιτς (Καιράτ), Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Μπάκιτς (μουσκρόν), Σαβίσεβιτς (Σαμσουνσπόρ), Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ)

Επιθετικοί: Μπετσιράι (Βίσλα Κρακοβίας), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρόζενμποργκ), Βουίνοβιτς (Βόζντοβατς), Μουγκόσα (Ίντσεον)

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα παιχνίδια του Οκτωβρίου για το Nations League κι έτσι υποχώρησε στην τελευταία θέση του ομίλου. Αρχικά κράτησε στο 0-0 την Αλβανία στην έδρα του, σ’ ένα παιχνίδι όπου δεν ήταν απειλητικό και πέρασε δύσκολες στιγμές. Ακολούθησε η ήττα με 2-0 στην Λευκορωσία, όπου το πάλεψε ως το τέλος για το βαθμό αλλά δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 90’.

Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου του με 4 βαθμούς (1-1-2) και στο -3 από την πρωτοπόρο Λευκορωσία. Δύσκολο το έργο της, αφού ακολουθεί εκτός έδρα παιχνίδι με την Αλβανία (15/11) ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Λιθουανία.

Αγωνιστικά Νέα: Πολλές και σημαντικές απουσίες, ειδικά στη μεσαία γραμμή. Συγκεκριμένα απουσιάζουν ο στόπερ Μάλι (Τομπόλ) και οι μέσοι Ζαϊνουτνίτνοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μουζχίκοβ (Τομπόλ), Βασίλιεφ (Ρουκχ Μπρεστ) και Ναρζιλντάεβ (Καισάρ), ενώ ο κάπτεν/μέσος Ισλαμκχάν (Αλ Αΐν) βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Την ίδια ώρα εξαιρετικά αμφίβολοι δίνονται ο αμυντικός Ερλάνοβ (Ορνταμπάσι) και ο μέσος Ταγκιμπέργκεν (Καισάρ). Μόλις 3 παίκτες δεν αγωνίζονται σε ομάδες του Καζακστάν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοφ (Καϊράτ), Νεποχόντοφ (Αστάνα), Σεϊσέν (Ταράζ)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο, Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Μαλγί (Τομπόλ), Σουγιουμπάεφ, Αλίπ (Καϊράτ), Βορογκόφσκι (Μπίρσχοτ), Ερλάνοφ (Ορνταμπάσι), Μπιστρόφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Κεριμζάνοφ (Ζέτισου)

Μέσοι: Κουάτ (Χίμκι), Ταγκιμπεργκέν (Καϊσάρ), Ζαϊνουντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μουζίκοφ (Τομπόλ), Αμπίκεν (Καϊράτ), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Ορνταμπάσι), Ναρζιλντάεφ (Καϊσάρ)

Επιθετικοί: Κιζνιτσένκο (Ορνταμπάσι), Σότκιν (Αστάνα), Φεντίν (Τομπόλ), Αϊμπέτοφ (Καϊράτ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαυροβούνιο θα παραταχθεί με παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα, από την άλλη το Καζακστάν κατεβαίνει με πολλές και σημαντικές απουσίες. Πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι ακόμα κι αν παραταχθούν με αλλαγές, ο άσος όμως στο 1.72 είναι χαμηλά. Ενδεικτικά.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαυροβούνιο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +0.01% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: Ημ.X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες