9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Πορτογαλία

Προϊστορία

16/11/2023 ΛιχτενστάινΠορτογαλία 0 - 2
23/3/2023 ΠορτογαλίαΛιχτενστάιν 4 - 0
12/8/2009 ΛιχτενστάινΠορτογαλία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,160 0.4%
X
€ 2,648 0.9%
2
€ 303,824 98.8%
Over
€ 40,970 95.8%
Under
€ 1,793 4.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

144 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

8

4

Σουτ εκτός εστίας

12

27%

Κατοχή μπάλας

73%

0

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

6

9

Φάουλ

9

0

«Κομμένα» Σουτ

9

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Roberto Martinez

9 Goncalo Ramos

11  Joao Felix Joao Mario Αλλαγή 87'

7  Cristiano Ronaldo Vitinha Αλλαγή 67'

8  Bruno Fernandes Bruma Αλλαγή 67'

10  Bernardo Silva Horta Ricardo Αλλαγή 60'

21 Diogo Jota

20  Joao Cancelo Neves Joao Αλλαγή 87'

2 Toti Gomes

18 Ruben Neves

3 Antonio Silva

12 Jose Sa

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rheinpark Stadion
  • Χωρητικότητα: 7838
  • Θεατές: 5749
Εξαρτάται από τις ορέξεις της Πορτογαλίας

Εξαρτάται από τις ορέξεις της Πορτογαλίας

Η Πορτογαλία δοκιμάζεται κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν με μόνο στόχο το 9x9 στον όμιλο.

Συνηθισμένο στις ήττες, γνώρισε άλλες δύο στα ματς του Οκτωβρίου, αυτή τη φορά απέναντι σε Βοσνία (0-2 εντός) και Ισλανδία (0-4 εκτός). Ήταν πάντως ανταγωνιστικό -τηρουμένων των αναλογιών- και στα δύο παιχνίδια κρατώντας στο… Under το ματς με τους Βόσνιους ενώ απέναντι στους Ισλανδούς είχε χαμένο πέναλτι για να μειώσει σε 2-1 και να αγχώσει τους γηπεδούχους.

Έχει οχτώ ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο με 1-25 τέρματα και το μόνο που θα προσπαθήσει είναι να αποφύγει το… βραβείο της χειρότερης ομάδας όλων των ομίλων.

Μετράει 21 σερί ήττες σε φιλικά και επίσημα αλλά και 33 παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-30). Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία στην Αρμενία (1-1) τον Σεπτέμβριο του 2021 για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τελευταία νίκη αυτή σε φιλικό με το Λουξεμβούργο τον Οκτώβριο του 2020.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός του, Φίνφστικ ανέφερε στο σημερινό για την Πορτογαλία: «Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, έχουν άριστους παίκτες σε όλες τις θέσεις. Όχι μόνο ο Ρονάλντο, και οι άλλοι παίκτες είναι εξαιρετικοί. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με χαρά. Η Πορτογαλία έχει ποιότητα αλλά θέλουμε να είμαστε μέρος του παιχνιδιού και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι το Λιχτενστάιν κάνει το καλύτερο του. Θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε σε κάποια διαστήματα. Δεν μπορούμε να αμυνόμαστε για 90 λεπτά. Έχουμε ένα πλάνο και περιμένουμε τους παίκτες να το ακολουθήσουν».

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του Λιχτενστάιν το 2004 πήρε ισοπαλία με την Πορτογαλία: «Φυσικά η ομάδα μας το 2004 δεν μπορεί να συγκριθεί. Ήταν η χρυσή γενιά. Τώρα λίγοι παίκτες είναι επαγγελματίες. Μόνο με ενέργεια και προσπάθεια μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία. Συγκρίνοντας τα μεγέθη, η χώρα μας σαν μία μικρή γειτονιά στην Λισαβόνα. Οπότε προφανώς έχουμε λιγότερες επιλογές. Όμως πρέπει να δείξουμε ότι το Λιχτενστάιν μπορεί να είναι περήφανο».

Αγωνιστικά Νέα: Ρόστερ κυρίως ερασιτεχνών παικτών, με τους περισσότερους να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας. Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου δεν είναι στην αποστολή οι μέσοι Βολφίνγκερ (Μπάλζερς), Λόρεντζ (Βαντούζ), Χας (Ρουγκέλ) και ο 18χρονος επιθετικός Νοτάρο (Βαντούζ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπούχελ (Βαντούζ), Όσπελτ (Ντόρνμπιρν) Φόζερ (Βαντούζ)

Αμυντικοί: Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Γκέπελ (Έσεν/Μάουρεν), Μάλιν (Ροτ-Βάις Ράνκβαϊλ), Χόφερ (Άρες), Μπεκ (Έσεν/Μάουρεν), Τράμπερ (Βαντούζ), Μάρξερ (Μούρι-Γκούμλιγκεν)

Μέσοι: Βίζερ (Βαντούζ), Σέλε (Έσεν/Μάουρεν), Μέιερ (Έσεν/Μάουρεν), Μ. Μπούχελ (ελεύθερος), Λούσινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Έσεν/Μάουρεν), Κόλμαν (Ρούγκελ), Σλέγκελ (Βαντούζ), Κρανζ (Σέν)

Επιθετικοί: Σαλάνοβιτς (ελεύθερος), Χάσλερ (Τρίσεν), Κίντλε (Τρίσεν), Χάσλερ (Τρίσεν)Έκανε το 8x8 στην προκριματική φάση μετά τις νίκες του Οκτωβρίου απέναντι σε Σλοβακία (3-2 εντός) και Βοσνία (5-0 εκτός) «σφραγίζοντας» έτσι την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. «Καθάρισε» το ματς με τους Σλοβάκους χάρη στους Ρονάλντο (2 γκολ) και Φερνάντες (2 ασίστ) ενώ κόντρα στους Βόσνιους έκανε περίπατο πετυχαίνοντας και τα πέντε γκολ στο πρώτο μέρος.

Έχει οχτώ νίκες σε ισάριθμα ματς με 32-2 τέρματα κάνοντας επίδειξη δύναμης σ’ έναν βατό όμιλο. Το μόνο κίνητρο στα ματς του Νοεμβρίου με Λιχτενστάιν και Ισλανδία είναι να κάνει το απόλυτο 10x10 για λόγους γοήτρου.

Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαρτίνεθ: «Τώρα θέλουμε την ένατη νίκη και μετά τη δέκατη. Έχουμε μόνο τέσσερα παιχνίδια για να προετοιμαστούμε για το Euro και το επερχόμενο είναι επίσης σημαντικό για εμάς ώστε να εξελιχθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση και δουλειά. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίζοντας για την Εθνική μας ομάδα χρειάζεται τη μέγιστη αφοσίωση».

Προσωπικό κίνητρο έχει και ο Ρονάλντο, ο οποίος μετράει εννέα γκολ στα προκριματικά και βρίσκεται στη 2η θέση των σκόρερ, ένα γκολ διαφορά από τον Λουκάκου. Ειδικά το σημερινό με το αδύναμο Λιχτενστάιν αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να ανεβάσει τους αριθμούς του. Πάντως ο Μαρτίνεθ εμφανίστηκε αινιγματικός σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του «CR7» στο ματς: «Δεν είναι σημαντικό αν ο Ρονάλντο θα παίξει ή όχι. Σίγουρα θα πάρει κάποια λεπτά» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων.

Αγωνιστικά Νέα: Απρόοπτο με τον μέσο Νούνιες (Μάντσεστερ Σίτι) ο οποίος αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στη χθεσινή προπόνηση και αποχώρησε από την αποστολή. Το ίδιο έπραξαν μερικές μέρες νωρίτερα ο στόπερ Πέπε (Πόρτο), ο εξτρέμ Λεάο (Μίλαν) και οι μπακ Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σεμέδο (Γουλβς). Ο μπακ Γκερέιρο (Μπάγερν) αντικατέστησε τον Σεμέδο στην αποστολή και παρότι έκανε ατομικό χθες, είναι διαθέσιμος για το σημερινό έστω και ως αλλαγή. Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι ο γκολκίπερ Σα (Γουλβς) θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό ενώ όπως προαναφέρθηκε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ρονάλντο να πάρει μόνο λίγα λεπτά συμμετοχής. Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου λείπουν ο μεσοαμυντικός Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν) και ο εξτρέμ Νέτο (Γουλβς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ν. Κόστα (Πόρτο), Σα (Γουλβς), Πατρίσιο (Ρόμα)

Αμυντικοί: Κανσέλο (Μπαρτσελόνα), Γκερέιρο (Μπάγερν), Ζ. Μάριο (Πόρτο), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Α. Σίλβα (Μπενφίκα), Ινάσιο (Σπόρτινγκ), Τ. Γκόμες (Γουλβς)

Μέσοι: Παλίνια (Φούλαμ), Ρ. Νέβες (Αλ Χιλάλ, Ζ. Νέβες (Μπενφίκα), Μ. Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μοντέιρο (Αλ Νασρ), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν), Μ. Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Ρονάλντο (Αλ Νασρ), Ρ. Όρτα (Μπράγκα), Μπρούμα (Μπράγκα), Φέλιξ (Μπαρτσελόνα), Γ. Ράμος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Ζότα (Λίβερπουλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το μόνο ερώτημα είναι στα πόσα γκολ θα σταματήσει η Πορτογαλία. Στο τελευταίο ματς με την Βοσνία σκόραραν πέντε γκολ στο ημίχρονο και στη συνέχεια έβαλε χειρόφρενο, ενώ στο πρώτο ματς με το Λιχτενστάιν σκόραρε μόλις τέσσερα, στην πρεμιέρα της στον όμιλο. Προφανώς αντιστοιχηματικό ματς με τις τιμές στο «διπλό», το όβερ και το νο γκολ να μην παίζονται. Προσωπικά δε θα ασχοληθώ, αν αξίζει κάτι είναι το ρίσκο στο 7+. Και λέμε ρίσκο όχι γιατί δεν μπορούν να βρουν επτά γκολ οι Ίβηρες απέναντι σε μια ομάδα που δέχτηκε επτά από την Ισλανδία, αλλά υπάρχει το σενάριο να κατεβάσουν ρυθμούς από ένα σημείο και έπειτα.

FACTS

  • Η ομάδα Λιχτενστάιν έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πορτογαλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λιχτενστάιν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πορτογαλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  1 Πορτογαλία 10 30 10 0 0 36:2
  6 Λιχτενστάιν 10 0 0 0 10 1:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +10.72% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες