6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Λιχτενστάιν

23/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 623
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 401 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιχτενστάιν - Πορτογαλία στις 16/11/2023

Προϊστορία

16/11/2023 ΛιχτενστάινΠορτογαλία 0 - 2
23/3/2023 ΠορτογαλίαΛιχτενστάιν 4 - 0
12/8/2009 ΛιχτενστάινΠορτογαλία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 689,751 99.0%
X
€ 3,837 0.6%
2
€ 2,791 0.4%
Over
€ 49,876 94.1%
Under
€ 3,152 5.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

1

13

Σουτ εκτός εστίας

1

71%

Κατοχή μπάλας

29%

3

Οφσάιντ

0

0

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

0

5

Φάουλ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Jose Alvalade
  • Χωρητικότητα: 52466
  • Θεατές: 45178
Πρεμιέρα Μαρτίνεθ και ρεκόρ Ρονάλντο χωρίς... αντίπαλο

Πρεμιέρα Μαρτίνεθ και ρεκόρ Ρονάλντο χωρίς... αντίπαλο

Η Πορτογαλία υποδέχεται το Λίχτενσταϊν στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μην γίνουν «σάκος του μποξ» στο γκρουπ.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Η πορεία της μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θεωρήθηκε πλήρως αποτυχημένη και όχι άδικα. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην τετράδα αλλά έχασε από το Μαρόκο και τα πάντα τελείωσαν μέσα σε κλίμα απογοήτευσης. Ο Φερνάντο Σάντος έπειτα από μία οκταετία αποχώρησε από την άκρη του πάγκου με τον κύκλο του να έχει κλείσει κατά γενική ομολογία και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ιδιαίτερη κίνηση αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ισπανός κόουτς διέθετε ένα εκπληκτικό ρόστερ στο Βέλγιο και δεν κατάφερε να το βοηθήσει να φτάσει τόσο ψηλά όσο μπορούσε. Παρ’ όλα αυτά είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα και μένει να φανεί τι θα καταφέρει, προχωρώντας και σ’ ένα μικρό «λίφτινγκ» ενόψει των προκριματικών του Euro 2024.

Φυσικά η Πορτογαλία δεν μπορεί ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού. Τα πάντα έγιναν βατά για εκείνη μετά την κλήρωση που την έφερε στον 10ο και τελευταίο όμιλο, εκεί όπου εκτός από το Λίχτενσταϊν που θα συναντήσει στην πρεμιέρα, θα τα βάλει επίσης με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Ισλανδία, τη Σλοβακία και το Λουξεμβούργο. Αναμένεται εύκολη πρωτιά για τους Ίβηρες οι οποίοι θα προσπαθήσουν παράλληλα να μονταριστούν ενόψει της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2024. Παράλληλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γράψει ιστορία απέναντι στο Λίχτενσταϊν, καθώς θα γίνει ρέκορντμαν όλων των εποχών σε συμμετοχές με μία εθνική ομάδα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τόνισε: «Είχαμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Εθνική Ελπίδων για να καλυφθεί το κενό στη θέση του τερματοφύλακα τουλάχιστον για τις προπονήσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρουμε. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος και με την παρουσία του Ρονάλντο θα είμαστε πιο δυνατοί. Είναι σημαντικό να γνωρίζει τον ύμνο ο προπονητής της ομάδας κι έχω φροντίσει ήδη γι’ αυτό».

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον βασικό τερματοφύλακα Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο). «Κόπηκε» και τη θέση του θα πάρει ο Σέλτον Μπιάι (Βιτόρια Γκιμαράες) ο οποίος κανονικά υπολογιζόταν για την Εθνική Ελπίδων. Νωρίτερα είχε τεθεί εκτός και ο βετεράνος στόπερ Πέπε (Πόρτο). Σε σχέση με την ομάδα που πήγε στο Κατάρ για το Μουντιάλ, «κόπηκαν» ο αμυντικός χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις), ο μεσοεπιθετικός Ρικάρντο Όρτα (Μπράγκα) και ο σέντερ φορ Αντρέ Σίλβα (Λειψία).

Η αποστολή της Πορτογαλίας:

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Ρόμα), Σέλτον Μπιάι (Βιτόρια Γκιμαράες), Ζοσέ Σα (Γουλβς)

Αμυντικοί: Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκερέιρο (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Κανσέλο (Μπάγερν Μονάχου), Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σίλβα (Μπενφίκα), Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Λέιτε (Ουνιόν Βερολίνου)

Μέσοι: Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νέβες (Γουλβς), Παλίνια (Φούλαμ), Νούνες (Γουλβς), Οτάβιο (Πόρτο), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ), Ζότα (Λίβερπουλ), Φέλιξ (Τσέλσι), Λεάο (Μίλαν), Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα)

Υπήρξαν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή μέσα στον Μάρτιο. Κι αυτό διότι ο Μάρτιν Στοκλάσα αποφάσισε να αφήσει το πόστο του για να αναλάβει τα ηνία της Βαντούζ, αναζητώντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Κανείς δεν περίμενε τη συγκεκριμένη κίνηση και γι’ αυτόν τον λόγο τα ηνία δόθηκαν στον Ρενέ Πάουριτς. Ο τελευταίος είχε εργαστεί ως χεντ κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας από το 2012 έως το 2018 και στη συνέχεια ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας. Αποφασίστηκε να καθοδηγήσει τους «κοκκινομπλέ» στα δύο προσεχή παιχνίδια με την Πορτογαλία και την Ισλανδία.

Το Λίχτενσταϊν είναι εξαιρετικά αδύναμο κι αποδείχθηκε στο προηγούμενο Nations League, όταν συμμετείχε στην τέταρτη και τελευταία κατηγορία της διοργάνωσης και θεωρητικά αντιμετώπισε αντιπάλους στα μέτρα του από τους οποίους θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν τα κατάφερε κι αποδείχθηκε η χειρότερη ομάδα ολόκληρου του τουρνουά. Στην τελευταία του υποχρέωση αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό το Γιβραλτάρ. Αποδείχθηκε ξανά κατώτερο των περιστάσεων και γνώρισε νέα εύκολη και «καθαρή» ήττα με 2-0.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να στοχεύει σε τίποτα αξιόλογο στην προκριματική φάση του Euro 2024. Το 10ο γκρουπ διαθέτει ένα και μοναδικό μεγαθήριο, την Πορτογαλία, παρ’ όλα αυτά έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι σε θέση να κοντράρει καμία από τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Ισλανδία, το Λουξεμβούργο και η Σλοβακία είναι πολύ πιο ισχυρές από το ίδιο. Ο μοναδικός λοιπόν ρεαλιστικός σκοπός είναι να μην γίνει «σάκος του μποξ» και να προσπαθήσει να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις «βαριές» ήττες. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει, χωρίς πάντως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε κληθεί αλλά τραυματίστηκε και δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Σαλάνοβιτς (Ταλαβέρα). Υπάρχουν επίσης δώδεκα αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που είχε δώσει τον Νοέμβριο. Σπουδαιότερη απόφαση ο αποκλεισμός του αμυντικού Γκόπελ (Έσχεν/Μάουρεν).

Η αποστολή του Λίχτενσταϊν:

Τερματοφύλακες: Μπούχελ (Βαντούζ), Όσπελτ (Ντόμπιρν), Λο Ρούσο (Φρέινμπαχ)

Αμυντικοί: Γιλντίζ (Εσχέσν/Μάουρεν), Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μάλιν (Ροτ-Βάις Ράνκβεϊλ), Χόφερ (Σόλοθουρν), Μάρξερ (Μούρι-Γκίμλιγκεν), Τράμπερ (Βαντούζ), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς)

Μέσοι: Χάσλερ (Βαντούζ), Βάιζερ (Βαντούζ), Σέλε (Τσουρ 97), Μάιερ (Έσχεν/Μάουρεν), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Φρόμελτ (Κόσοβα Ζυρίχης), Μπεκ (Έσχεν/Μάουρεν), Λούτσινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Βαντούζ ΙΙ), Λόρεντζ (Βαντούζ)

Επιθετικοί: Φρικ (Μόντλινγκεν), Καρντέσογλου (Νένζινγκ), Γκάσνερ (Ντόρνμπιρν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πορτογαλία έχει εύκολο έργο στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης και ο νέος προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα ήθελε να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ευρεία νίκη απέναντι στο αδύναμο Λίχτενσταϊν. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά την αποτυχημένη παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Παράλληλα στην αποστολή βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Περιμένουμε ξέσπασμα από τους Ίβηρες και θα πάμε στα 7+ γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  1 Πορτογαλία 10 30 10 0 0 36:2
  6 Λιχτενστάιν 10 0 0 0 10 1:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο John_Akrata, με το υψηλότερο yield +2.07% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες