2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Σλοβακία

24/3/2021 21:45
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1128 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβακία - Κύπρος στις 7/9/2021

Προϊστορία

7/9/2021 ΣλοβακίαΚύπρος 2 - 0
24/3/2021 ΚύπροςΣλοβακία 0 - 0
11/2/2009 ΚύπροςΣλοβακία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,954 10.4%
X
€ 24,944 13.8%
2
€ 137,496 75.8%
Over
€ 1,431 26.4%
Under
€ 3,989 73.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

130 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
Με τον Κωστένογλου για μία νέα αρχή η Κύπρος

Με τον Κωστένογλου για μία νέα αρχή η Κύπρος

Η Κύπρος με τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, υποδέχεται την Σλοβακία η οποία θέλει να ξεκινήσει με νίκες την προσπάθεια της για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

ΚΥΠΡΟΣ

Η αποτυχημένη πορεία της Κύπρου στο προηγούμενο Nations League, οδήγησε στην απομάκρυνση του Γιόχαν Βάλεμ ο οποίος πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μόλις σε 8 παιχνίδια. Η ανανέωση που ήθελε να φέρει ο Βέλγος τεχνικός χρειαζόταν υπομονή αλλά η εικόνα της ομάδας σεν ήταν καλή. Χαρακτηριστικό ότι σε έναν όμιλο με Μαυροβούνιο, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν, τερμάτισε τελευταία έχοντας μαζέψει 4 βαθμούς με μόλις μία νίκη.

Η ομοσπονδία της Κύπρου βέβαια έκανε λόγο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας αλλά ο ίδιος ο Βάλεμ σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του τόνισε πως αποφάσισε να αποχωρήσει ο ίδιος. Νέος τεχνικός της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου απόφαση που έφερε την αντίδραση του Σύνδεσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου. « Ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου εκφράζει την απαρέσκεια, την απογοήτευση και τον προβληματισμό του για την απόφαση της ΚΟΠ σχετικά με την πρόσληψη νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Ο Σύνδεσμος θεωρεί ότι η θέση ανήκει δικαιωματικά σε Κύπριο προπονητή, για μια σειρά από λόγους», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Θα πρέπει να αποβλέπουμε στη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν θέλω να συμβιβάζομαι με μεσοβέζικες λύσεις. Θα πρέπει να έχουμε συναίσθηση που βρισκόμαστε. Η σκέψη μου είναι να επιλέγω τους καλύτερους και υπάρχει αυτό το κράμα της εμπειρίας και της νιότης», τόνισε ο Νίκος Κωστένογλου.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο μέσος Μακρής (ΑΕΚ Λάρνακας), οι αμυντικοί Κάρο (Μαρίτιμο), Κυριακού (ΑΕ Λεμεσού) και Σιλελης (Τζέτζου Γιουνάιεντ) και ο φορ Χριστοφή (Ανόρθωση).

Η αποστολή της Εθνικής Κύπρου:

Τερματοφύλακες: Δημητρίου (Απόλλων Λεμ.), Κυριακίδης (Ομόνοια), Μιχαήλ (Ολυμπιακός Λευκωσίας)

Αμυντικοί: Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Νικόλας Ιωάννου (Άρης), Σιέλης (ΑΠΟΕΛ), Θωμάς Ιωάννου (ΑΕΚ Λάρνακα), Αντρέου, Ψάλτης, Σωτηρίου (Ολυμπιακός Λευκοσίας)

Μέσοι: Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριάκου, Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Τζιώνης (Ομόνοια), Κάστανος (Φροζινόνε), Παπαφώτης, Αβραάμ (ΑΕ Λεμεσού), Λοΐζου (Ομόνοια) Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Ρούσιας (Ερμής Αραδίππου), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Θεοδώρου (Ένωση Παραλιμνίου)



ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά την μεγάλη νίκη της επί της Βορείου Ιρλανδίας ήταν ικανή να φτιάξει όλο το κλίμα στην ομάδα και να αφήσει σε 2η μοίρα την κακή της πορεία στο Nations League. Εκεί σε έναν όμιλο με Τσεχία, Σκωτία και Ισραήλ, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, τερμάτισε στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς και υποβιβάστηκε στην Γ’ Κατηγορία της διοργάνωσης.

Ο κόουτς Τάρκοβις κέρδισε με το σπαθί του την θέση του μόνιμου προπονητή στην ομάδα και είναι αυτός που θα οδηγήσει την χώρα του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το έργο της στα προκριματικά του Μουντιάλ είναι αρκετά δύσκολο καθώς η Κροατία μοιάζει το φαβορί για την 1η θέση, θα παλέψει λογικά με Ρωσία και Σλοβενία για τα μπαράζ.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία στο αρχηγού Χάμσικ (Γκέτεμποργκ). O έμπειρος στόπερ Σρκτελ δεν έχει ομάδα και δεν κλήθηκε, εκτός έμεινε ο εξτρέμ Στοχ (Ζάλιεμπε Λούμπιν), ο τερματοφύλακας Ρόντακ (Φούλαμ), ο στόπερ Στέτινα (Σπάρτα Πράγας), ο μέσος Σαμπό (Ρίζεσπορ) και ο φορ Σάφρανκο (Σέπσι).

Η αποστολή της Εθνικής Κύπρου:

Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Κούτσιακ (Λέχια Γκντάνσκ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβα)

Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Πάουσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χουμποτσάν (Ομόνοια), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάντσκο (Σπάρτα Πράγας), Χολιούμπεκ (Πιαστ Γκλίβιτσε), Κόσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς)

Μέσοι: Μακ (Φερεντεσβάρος), Γκρεγκούς (Μινεσότα), Χροσόβσκι (Γκενκ), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ), Κούτσκα (Πάρμα), Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Ντούντα (Κολωνία), Λομπότκα (Νάπολι), Σούσλοφ (Χρόνιγκεν), Χαρασλίν (Σασσουόλο), Μπέρο (Φίτεσε), Μπένες (Άουγκσμπουργκ), Σούσλοβ (Γκρόνιγνκεν), Χρομάντα (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Ντούρις (Ομόνοια), Μπόζενικ (Φέγενορντ), Σχρανζ (Γιάμπλονετς), Στρέλεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κύπρος με τον Κωστένογλου στον πάγκο της θέλει να κάνει μία νέα αρχή και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι στο Nations League. Από την άλλη η Σλοβακία θέλει να παλέψει για μία από τις 2 πρώτες θέσεις και αυτά είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει. Η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα και γι΄αυτό θα πάμε με το under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  3 Σλοβακία 10 14 3 5 2 17:10
  5 Κύπρος 10 5 1 2 7 4:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +3.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες