1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Κύπρος

Προϊστορία

7/9/2021 ΣλοβακίαΚύπρος 2 - 0
24/3/2021 ΚύπροςΣλοβακία 0 - 0
11/2/2009 ΚύπροςΣλοβακία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 56,380 77.8%
X
€ 10,258 14.2%
2
€ 5,841 8.1%
Over
€ 1,027 12.0%
Under
€ 7,529 88.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Football Stadium
  • Χωρητικότητα: 22500
  • Θεατές: 6762
Τον πρώτο λόγο οι Σλοβάκοι

Τον πρώτο λόγο οι Σλοβάκοι

Η Σλοβακία υποδέχεται στην Μπρατισλάβα την ουραγό Κύπρος με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ξανά σε τροχιά πρόκρισης.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Ηττήθηκε με 1-0 από την Κροατία στην έδρα της, σ’ ένα παιχνίδι που μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Προσεκτικές και οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυλούσε δίχως κάτι αξιόλογο. Όλα αυτά ως το 86’ όταν και δέχτηκε το γκολ από δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Έκτοτε βγήκε μπροστά και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ήταν η πρώτη της ήττα στον όμιλο (1-3-1) και υποχώρησε στην 4η θέση και στο -4 από τις πρωτοπόρους Ρωσσία και Κροατία. Άξιζε κάτι καλύτερο βάσει των εμφανίσεων της στα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με Σλοβενία (1-1 εκτός) και Κροατία (0-1 εντός).

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Τάρκοβιτς, δήλωσε: «Φέραμε ισοπαλία εναντίον τους τον Μάρτιο και ήταν δύο χαμένοι βαθμοί για εμάς. Θα προσεγγίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε στις εμφανίσεις μας κόντρα σε Σλοβενία και Κροατία, όπου ήμασταν καλοί και σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Πρέπει να είμαστε δραστήριοι, να πιέσουμε μέχρι τέλους στο χώρο της άμυνας τους. Θέλουμε τη νίκη και τη χρειαζόμαστε. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κρατήσουμε το όνειρο της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ζωντανό. Η άποψη μου είναι ότι η Κύπρος είναι διαχειρίσιμη».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω ενοχλήσεως ο μεσοαμυντικός Χολούμπεκ (Πιάστ), ενώ ο μέσος Μπέρο (Φίτεσε) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέχια Γκντάνσκ), Ροντάκ (Φούλακ), Πλαχ (Πιάστ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Σπάρτ Πράγας), Βάιγιεντ (Μαγιόρκα), Κοτσέλνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Ντε Μάρκο (Σλόβαν)

Μέσοι: Χάμσικ (Τραμπζονσπόρ), Κούτσκα (Γουότφορντ), Βάις (Σλόβαν), Μακ (Φερεντσβάρος), Χροσόφσκι (Γκενκ), Ντούντα (Κολωνία), Λομπότκα (Νάπολι), Σουσλόβ (Χρόνινχεν), Χρομάντα (Σλάβια), Τζίρκα (Οβιέδο)

Επιθετικοί: Μπόζενικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Σχράνζ (Σλάβια Πράγας), Στρέλετς (Σπέτσια)

ΚΥΠΡΟΣ

Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο εντός έδρας με την Ρωσία, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 6ο λεπτό και με εξαίρεση 1-2 μικροευκαιρίες, δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Ακίνδυνη στην επανάληψη, δέχτηκε δεύτερο στο 55’ και το ματς «έσβησε».

Δεύτερη «κολλητή» ήττα μετά από την πολύ άσχημη με 3-0 από την Μάλτα και τρίτη σε πέντε παιχνίδια στον όμιλο (1-1-3). Ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Μάλτα και βρίσκεται στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο, Σλοβακία. Ουσιαστικά δεν ελπίζει στην πρόκριση αλλά πηγαίνει στην Σλοβακία με στόχο να βγάλει αντίδραση, κυρίως μετά την ήττα από την Μάλτα. Έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε πέντε αγώνες, ενώ έχει δεχτεί έξι τέρματα.

Όσον αφορά το σημερινό, ο τεχνικός της, Κωστένογλου δήλωσε: «Θέλουμε να κλείσουμε τον κύκλο των τριών αγώνων με θετικές εντυπώσεις και βαθμολογικό όφελος. Η εικόνα μας στον αγώνα με τη Ρωσία ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα με τη Μάλτα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί δεν πήραμε βαθμούς. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Σλοβακία, η οποία γίνεται ακόμη καλύτερη στην έδρα της, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Κ. Σωτηρίου (ΑΕ Λεμεσού), αντίθετα δεν προλαβαίνει ούτε το σημερινό ο φορ Π. Σωτηρίου (Λουντογκόρετς).

Η αποστολή: Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Κώστας Σωτηρίου. Αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου.

Τερματοφύλακες: Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Παναγή (Ομόνοια),

Αμυντικοί: Κ. Σωτηρίου (ΑΕΛ Λεμεσού), Ιωάννου (Κόμο), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Αντωνιάδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Καρώ (ΑΠΟΕΛ), Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Θ. Ιωάννου (Εθνικός Άχνας), Ψάλτης (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν)

Μέσοι: Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Αβραάμ (Ανόρθωση), Μ. Ιωάννου (Ανόρθωση), Θεοδώρου (ΑΠΟΕΛ), Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Παπουλής (Απόλλων Λεμεσού), Τζιωνής (Ομόνοια), Παναγιώτου (Ομόνοια)

Επιθετικοί: Χριστοφή (Ανόρθωση), Ρουσιάς (Ανόρθωση), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Λοΐζου (Ομόνοια), Ζαχαρίου (Ομόνοια)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί η Σλοβακία, η οποία άξιζε κάτι καλύτερο στα δύο προηγούμενα και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Δεν πείθει σε κανένα σημείο με την εικόνα της η Κύπρος, η οποία γνώρισε δύο ήττες από Μάλτα και Ρωσία και δύσκολα θα κάνει τη ζημιά στους Σλοβάκους. Χαμηλά πάντως ο άσος, ο οποίος στο 1.45 είναι για εμάς κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Αμυντικά θα το πάνε οι Κύπριοι και όπου βγει, από την άλλη οι Σλοβάκοι ζορίζονται στο σκοράρισμα. Θα πάμε με το 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  3 Σλοβακία 10 14 3 5 2 17:10
  5 Κύπρος 10 5 1 2 7 4:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +2.77% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες