Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Αγγλία

17/11/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 688
0 - 4
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 32' Winks Harry

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 48' Kololli Benjamin
  2. 79' Kane Harry
  3. 83' Rashford Marcus
  4. 91' Mount Mason

      Προϊστορία

      17/11/2019 ΚόσοβοΑγγλία 0 - 4
      10/9/2019 ΑγγλίαΚόσοβο 5 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 97,266 3.0%
      X
      € 133,439 4.1%
      2
      € 3,008,608 92.9%
      Over
      € 381,680 57.5%
      Under
      € 282,232 42.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      155 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadiumi Fadil Vokrri, Pristina
      Να γίνει επικεφαλής ομίλου η Αγγλία

      Να γίνει επικεφαλής ομίλου η Αγγλία

      Η πρωτοπόρος Αγγλίας που θέλει νίκη ή ισοπαλία για να γίνει επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της τελικής φάσης αντιμετωπίζει το Κόσοβο, το οποίο δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση του ομίλου μετά την ήττα στη Τσεχία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      * Φιλικό το κλίμα στην Πρίστινα για την αγγλική αποστολή, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου. Ενδεικτικό ότι οι Κοσοβάροι υποδέχτηκαν με πανό και με λουλούδια τους Άγγλους.

      ΚΟΣΟΒΟ

      Την Πέμπτη γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Τσεχίας και έχασε κάθε μαθηματική ελπίδα για την 2η θέση του ομίλου. Δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους και δεν απείλησε σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 49’ πήρε το προβάδισμα με τρομερή κεφαλιά του Νουχίου. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να φέρνουν… τούμπα το ματς (70’, 78’), ενώ ενδιάμεσα στα δύο γκολ είχαν και δύο δοκάρια.

      Θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου, έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στην προκριματική φάση. Παράλληλα, διατηρεί ζωντανές ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση, αφού τον Μάρτιο του 2020 θα διεκδικήσει εισιτήριο μέσω των πλει-οφ του Nations League με αντιπάλους τις Γεωργία, Λευκορωσία και ΠΓΔΜ.

      Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της ομάδας, Σαλάντ δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και ενδεχομένως την καλύτερη της Ευρώπης. Κοιτάξτε μόνο τα σκορ της, κανείς δεν έχει σκοράρει τόσο πολύ. Είναι μια σπουδαία πρόκληση και ως προπονητής μπορώ να απολαύσω τέτοιες προκλήσεις αλλά επίσης και να είμαι λίγο φοβισμένος. Μπορούμε να γελάμε αλλά αυτό είναι το 1001ο παιχνίδι της Αγγλίας και για εμάς το 29ο. Είναι λίγο πιο έμπειρη ομάδα».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Τσεχία ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά, Μουρίκι (Φενέρμπαχτσε) και δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του στο σημερινό. Εκτός έμειναν οι χαφ Ζένελι (Ρεμς), Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι) και Χ. Κριέζιου (Ζυρίχη) όπως και ο αμυντικός Μ. Κριέζιου (Ζυρίχη).

      H αποστολή

      Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Τορίνο), Μούριτς (Νότιγχαμ), Μπεκάι (Πρίστινα)

      Αμυντικοί: Ραχμάνι (Βερόνα), Βοϊβόντα (Σταντάρ Λιέγης), Πακαράντα (Σαντχάουζεν), Αλίτι (Kάλμαρ), Χαντεργκιονάι (Χάντερσφιλντ), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Χεμαίλι (Ξαμάξ).

      Μέσοι: Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), Χαλίμι (Σαντχάουζεν), Μπερίσα (Λάτσιο), Βότσα (Λουκέρνη), Ρασκάι (Εσκιλστούνα), Κολόλι (Ζυρίχη), Τσελίνα (Σουόνσι), Χασάνι (Ντιοσγκιoύρ), Σχάλα (Βαλερένγκα), Ζεγκρόβα (Βασιλεία), Μουσλίγια (Αννόβερο),

      Επιθετικοί: Μουρικί (Φενερμπαχτσέ), Νιουχιού (Σέφιλντ Γουέσντεϊ), Ρασάνι (Οντ Γκρένλαντ)

      ΑΓΓΛΙΑ

      Γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο το 1000ο παιχνίδι της ιστορίας της, διαλύοντας με 7-0 το Μαυροβούνιο στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» εισιτήριο για την τελική φάση του Euro. Το παιχνίδι, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τα «τρία λιοντάρια» να πηγαίνουν στο ημίχρονο με προβάδισμα πέντε τερμάτων χάρη στα γκολ των Τσάρμπερλειν (11’), Κέιν (18’, 24’, 37’) και Ράσφορντ (30’). Στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Σόφρανατς (66’ αυτ.) και Έιμπραχαμ (84’). Στα αξιοσημείωτα πως η ομάδα παρατάχθηκε με την πιο νεανική ενδεκάδα μετά από 60 χρόνια.

      Βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με απολογισμό 6-0-1 και 33-6 τέρματα έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Τζο Γκόμες από Άγγλους φιλάθλους για το επεισόδιο με τον Στέρλινγκ συζητήθηκε έντονα στα αγγλικά Μέσα, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη του, τονίζοντας πως αποδοκιμάστηκε για κάτι που δεν ευθύνονταν ο ίδιος.

      Εν όψει του σημερινού χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να γίνει επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της τελικής φάσης. Ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ ρωτήθηκε για το γεγονός πως εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον ίδιο να τονίζει: «Οι νεαροί παίκτες που έρχονται λατρεύουν να παίζουν για την Αγγλία. Αγωνίζονται ελεύθερα, εκφράζονται στο γήπεδο και σκέφτονται περισσότερο τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο παρά ανησυχούν για το αν θα χάσουν. Για μένα είναι ένα από τα κύρια ζητήματα όταν ανέλαβα την Εθνική ομάδα».

      Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο Στέρλινγκ (επιθετικός, Μάντσεστερ Σίτι) που έλειψε κόντρα στο Μαυροβούνιο εξαιτίας του επεισοδίου με τον Γκόμες. Ο τελευταίος (στόπερ, Λίβερπουλ) αποκόμισε πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο ισχύει με τον Χέντερσον (χαφ, Λίβερπουλ) που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ταξίδεψε στο Κόσοβο. Κόπηκαν από την αρχική αποστολή λόγω προβλημάτων ο μεσοεπιθετικός Μπάρκλεϊ, ο χαφ Ντελφ και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Χίτον.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι), Χέντερσον (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

      Αμυντικοί: Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόουζ (Τότεναμ), Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τσίλγουελ (Λέστερ), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Μινγκς (Άστον Βίλα), Τομόρι (Τσέλσι)

      Μέσοι: Χέντερσον (Λίβερπουλ), Τσάμπερλεϊν (Λίβερπουλ), Ράις (Γουέστ Χαμ), Μάουντ (Τσέλσι), Γουίνκς (Τότεναμ), Μάντισον (Λέστερ)

      Επιθετικοί: Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάντσο (Ντόρτμουντ), Γουίλσον(Μπόρνμουθ), Έιμπραχαμ (Τσέλσι), Χάντσον-Οντόι (Τσέλσι)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Παιχνίδι χωρίς μεγάλη βαθμολογική σκοπιμότητα, με το Κόσοβο να έχει αποκλειστεί και την Αγγλία να ψάχνει ένα βαθμό για να τεθεί επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της Παρασκευής. 8 γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, το πιο πιθανό δείχνει ότι θα δούμε ξανά ένα καλό παιχνίδι. Η Αγγλία έχει σκοράρει 33 γκολ σε 7 παιχνίδια, ενώ το Κόσοβο έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης. Βέβαια μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής το όβερ πήρε την… κατηφόρα (1.59) και πλέον δεν έχει αξία. Ενδεικτικά

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Αγγλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αγγλία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αγγλία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        1 Αγγλία 8 21 7 0 1 37:6
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Αγγλία 8 21 7 0 1 37:6
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      17/11/2019
      Κόσοβο
      Αγγλία
      0 - 4
      10/9/2019
      Αγγλία
      Κόσοβο
      5 - 3

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +24.03% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες