2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Βουλγαρία

25/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 810
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1865 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βουλγαρία - Κόσοβο στις 10/6/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 19' Vojvoda Mergim
  2. 19' Nedyalkov Anton
  3. 36' Slavchev Simeon
  4. 39' Bozhikov Vasil
  5. 41' Popov Ivelin

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 53' Popov Strahil
  2. 61' Zeneli Arber
  3. 71' Kryeziu Hekuran
  4. 86' Antov Valentin
  5. 92' Halimi Besar

      Προϊστορία

      10/6/2019 ΒουλγαρίαΚόσοβο 2 - 3
      25/3/2019 ΚόσοβοΒουλγαρία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 218,171 59.6%
      X
      € 86,161 23.5%
      2
      € 61,939 16.9%
      Over
      € 7,291 35.1%
      Under
      € 13,459 64.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      162 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadiumi Fadil Vokrri, Pristina
      Πρεμιέρα στα προκριματικά για το Κόσοβο

      Πρεμιέρα στα προκριματικά για το Κόσοβο

      Πρώτη φορά συμμετέχει το Κόσοβο σε προκριματικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, φιλοξενώντας την Βουλγαρία. Επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις των Κοσοβάρων μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, να αφήσουν πίσω την ισοπαλία της πρεμιέρας θέλουν οι Βούλγαροι.

      *Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο χώρες.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα πρώτα κριτήρια είναι οι βαθμοί στα μεταξύ τους και η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους.

      ΚΟΣΟΒΟ

      Ποιος να το περίμενε όταν άρχισε το Νations League ότι το Κόσοβο θα τερμάτιζε πρώτο στον όμιλο, του όντας αήττητο και παρουσιάζοντας με διαφορά την καλύτερη ομάδα. Με αντιπάλους τη Μάλτα, τα Νησιά Φεροέ και το Αζερμπαϊτζάν πέτυχε τέσσερις νίκες ενώ ήρθε δύο φορές ισόπαλο. Προβιβάστηκε έτσι στην 3η κατηγορία της διοργάνωσης. Έδωσε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τη Δανία τη Πέμπτη που ήρθε ισόπαλο με 2-2. Προηγήθηκε μάλιστα δύο φορές με τον Ραχμάνι και τον Τσέλινα, δέχτηκε ωστόσο στο τέλος την ισοφάριση από τους Δανούς. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εμφάνιση του, ενώ παρέμεινε αήττητο για 11 συνεχόμενους αγώνες. Τελευταία φορά έχασε από την Ισλανδία τον Οκτώβρη του 2017, στα πλαίσια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

      «Είμαι ευχαριστημένος γιατί ενθουσιάζομαι να παίζω ενάντια σε δυνατές ομάδες με καλή φήμη, όπως είναι η Αγγλία η Τσεχία και η Βουλγαρία. Είμαι χαρούμενος που το Κόσοβο θα αντιμετωπίσει αυτές τις εθνικές στο ίδιο επίπεδο. Γνωρίζω πως με τις μέχρι τώρα επιτυχίες μας, η Ομοσπονδία, οι φίλαθλοι και τα μίντια μας παίρνουν πλέον στα σοβαρά. Αυτό έχει επίπτωση στους παίκτες και κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και την ήττα. Τα πράγματι μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μπέρναρτν Σαλάντ. Ο 67χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα το Μάρτιο του 2018 και παραμένει αήττητος.

      Aγωνιστικά Νέα: Προφυλάχτηκαν και δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Δανία ο αμυντικός Κριεζού και ο μέσος Κόλονι. Ο δεύτερος δεν προπονήθηκε ούτε χθες και είναι αρκετά αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Μπερίσα.

      Η αποστολή του Κοσόβου:

      Τερματοφύλακες: Σαμίρ Ουικάνι (Ρίζεσπορ), Βισάρ Μπεκιάι (Πρίστινα), Αριανέτ Μούριτς (Μάντσεστερ Σίτι)

      Αμυντικοί: Μεργκίμ Βοϊοβόντα (Μουσκρόν), Λίαρτ Πακαράντα (Ζάντχαουζεν), Μιρλίντ Κριεζιού (Ζυρίχη), Αρμπενίτ Τζεμαϊλί (Ξαμάξ), Αμίρ Ραχμάνι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Φιντάν Αλίτι (Κάλμαρ),

      Μέσοι: Μίλοτ Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), Χεκουράν Κριεζιού, Μπένζαμιν Κόλολι (Ζυρίχη), Μπεσάρ Χαλίμι (Μπρόντμπι), Μπερνάρντ Μπερίσα (Ακμάτ Γκρόζνι), Χέρολιντ Σάλα (Βαλερένγκα), Μπερσάντ Τσελίνα (Σουόνσι), Αρμπερ Ζένελι (Ρεμς), ,Εντον Ζέρκοβα (Βασιλεία), Ιντρίζ Βόκα (Λουκέρνη), Φλόρεντ Χασάνι (Ντιόσγκοβρι)

      Επιθετικοί: Λιρίμ Καστράτι (Λοκομοτίβα),Βεντάτ Μουρίκι (Ρίζεσπορ), Ατντε Νούχιου (Σέφιλντ Γουένσντεϊ),

      ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

      Δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του το Μαυροβούνιο σε ένα ματς που θα μπορούσε να χάσει κάλλιστα. Ευτύχησε ωστόσο με ένα λάθος του διαιτητή της αναμέτρησης να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50’ από το όμορφο γκολ του Μουγκόσα, προσπάθησε να αντιδράσει και εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι δώρο που έδωσε ο Γάλλος διαιτητής Μπουκέ, σε φάουλ εκτός περιοχής, ισοφαρίζοντας στο 82΄με τον Νεντέλεβ.

      «Η Αγγλία είναι το φαβορί και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ίδιες πιθανότητες πρόκρισης. Το Κόσοβο είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι» σχολίασε ο κόουτς Πέταρ Χούμπτσεφ.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική απουσία λόγω τραυματισμού του εξτρέμ Κιρίλ Ντεσπότοφ, με απόφαση του κόουτς Χούμπτσεφ δεν αντικαταστάθηκε. Τραυματίστηκε ο μέσος Ιβάνοφ και δεν ακολούθησε την αποστολή.

      Η αποστολή της Βουλγαρίας:

      Τερματοφύλακες : Νικολάι Μιχαΐλοφ (Λέφσκι Σόφιας), Ντίμιταρ Εντίμοφ (Άκρινγκτον), Μπλαγκόι Μακεντζίεφ (Λουντογκορετς)

      Αμυντικοί :Νικολάι Μποντούροφ, Βαλεντίν Αντόφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Στράχιλ Ποπόφ (Κασίμπασα), Πέταρ Ζάνεφ (Γενισέι), Βασίλ Μποζίκοφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Άντον Νεντιάκολφ (Λουντογκόρετς), Καμέν Χάντζιεφ (Πούσκας Ακάντεμι), Βαλεντίν Αντόφ

      Μέσοι : Κριστιάν Μαλίνοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Τόντορ Νεντέλεφ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Σιμεόν Σλάβτσεφ (Καραμπάκ), Ιβαΐλο Τσόσεφ (Παλέρμο), Γκεόργκι Κονσταντίνοφ (Αρσεναλ Τούλα), Νικολάι Ντιμιτρόφ (Ουράλ), Αντόνιο Βούτοφ (Μπότεφ Πλόβντιν)

      Επιθετικοί: Ιβελίν Ποπόφ (Ροστόφ), Ράντοσλαβ Βασίλεφ, Μάρτιν Μίντσεφ (Τσέρνο Μόρε), Σπας Ντέλεφ (Πογκόν Σέτσιν), Ράντοσλαβ Κιρίλοφ (Σλάβια Σόφια), Στάνισλαβ Κοστόφ (Λέφσκι Σόφια)

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      10/6/2019
      Βουλγαρία
      Κόσοβο
      2 - 3
      25/3/2019
      Κόσοβο
      Βουλγαρία
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες