Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Λιθουανία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 250,285 98.8%
X
€ 2,210 0.9%
2
€ 862 0.3%
Over
€ 7,601 83.4%
Under
€ 1,517 16.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Mapei - Citta del Tricolore
  • Χωρητικότητα: 23717
  • Θεατές: 10578
Με απουσίες η Ιταλία

Με απουσίες η Ιταλία

Η Ιταλία υποδέχεται την Λιθουανία για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ. Ψάχνουν τη νίκη μετά από 2 σερί ισοπαλίες οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΤΑΛΙΑ

Ταξίδεψε στην Βασιλεία την Κυριακή για να αντιμετωπίσει την Ελβετία, ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και έτσι έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Αρχικά ο Μπεράρντι στο 19’ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ζόμερ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ και στο 35’ το σουτ του Ινσίνιε κατέληξε λίγο άουτ. Οι παίκτες του Μαντσίνι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, κέρδισαν πέναλτι στο 51’ αλλά ο Ζορζίνιο νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η πίεση της δεν απέδωσε καρπούς στο τέλος και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία για το σύνολο του Μαντσίνι, το οποίο βέβαια παραμένει στην 1η θέση του ομίλου έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από την 2η Ελβετία. Έχει βέβαια δύο παιχνίδια παραπάνω από την αντίπαλο της, την οποία αντιμετωπίζει τον Οκτώβριο εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που θα έχει τον χαρακτήρα τελικού. Τρέχει ένα σερί 36 αγώνων χωρίς ήττα (27-9-0), έχει σπάσει το σχετικό ρεκόρ και συνεχίζει απτόητη.

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Ελβετία, καλύτερο ακόμα και από αυτό του Euro που κερδίσαμε με 3-0 αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί μπροστά στην αντίπαλη εστία. Σίγουρα βέβαια θα προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές απέναντι στην Λιθουανία», σχολίασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αγωνιστικά Νέα: Οι μέσοι Βεράτι και Πελεγκρίνι αποχώρησαν από την αποστολή περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Aπών και ο Ινσίνιε που αποχώρησε και αυτός αλλά για προσωπικούς λόγους. Κλήθηκε ο φορ Κεν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Σιρίγου (Τζένοα), Γκολίνι (Τότεναμ)

Αμυντικοί: Κιελίνι, Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι, Καλάμπρια (Μίλαν), Έμερσον (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Ντι Λορένζο (Νάπολι), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Τολόι (Αταλάντα), Μπαστόνι (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα)

Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα, Σένσι (Ίντερ), Κριστάντε, Ζανιόλο (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πεσίνα (Αταλάντα), Καστροβίλι (Φιορεντίνα)

Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Μπερναντέσκι, Κιέζα, Κιν (Γιουβέντους), Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Σκαμάκα (Σασουόλο), Κεν (Γιουβέντους)



ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Για ακόμη ένα παιχνίδι στα προκριματικά η εμφάνιση της δεν ήταν καλή και γνώρισε την ήττα στη Σόφια από την Βουλγαρία με 1-0. Δεν απείλησε ουσιαστικά καθόλου σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχε βέβαια σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της Γκεοργκίεφ ο οποίος σε δύο στιγμές σταμάτησε τον Ντεσπότοφ και κρατούσε όρθια την ομάδα του ως το 82’. Σε εκείνο το σημείο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει την κεφαλιά του Τσότσεφ και δίκαια η Λιθουανία γνώρισε την ήττα.

Αυτή λοιπόν ήταν η 5η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά και η 8η συνολικά στις τελευταίες αναμετρήσεις της. Η αλλαγή προπονητή δεν έχει φέρει τίποτα διαφορετικό ως τώρα, η εικόνα της παραμένει κάτω του μετρίου και λογικά θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου όπου και βρίσκεται τώρα με 0 βαθμούς και τέρματα 1-8.

«Το παιχνίδι με την Βουλγαρία πήγε βάση του πλάνου που είχαμε, δώσαμε περισσότερο έμφαση στην άμυνα και ψάξαμε να χτυπήσουμε μέσω αντεπιθέσεων. Είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και αξίζαμε τον βαθμό», σχολίασε ο βοηθός προπονητή, Τόμας Ραζανάουσκας.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν ο μέσος Σίμκους και ο φορ Σέρνιτς. Ο κόουτς Ιβανάουσκας νοσεί από κορωνοϊό και δεν θα κάτσει στον πάγκο όπου θα βρεθεί και πάλι ο βοηθός του, Τόμας Ραζανάουσκας.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Κραπίκας (Σπέτσια), Πλούκας (Χέγκελμαν)

Αμυντικοί: Κλιμαβίτσιους (Νταινάβα), Μπαραβίκας (Ούτα), Σλαβίτσκας (Σούντοβα), Γκασπούλτις (Ντάνφερμλιν), Σάτκους (Νυρεμβέργη Β’), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Τιτισκίνας (Κροτόνε)

Μέσοι: Νοβικόβας (Έρζουρουμσπορ), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ακαντέμικα Κλιντσένι), Βερμπίκας (Ζαλγκίρις), Βορομπιόβας (Ούτα), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Σαμπάιλ), Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Ουζέλα (Ζαλγκίρις), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις)

Επιθετικοί: Σέρνιτς (Γιαγκελόνια), Ντουμπίτσκας (Πιατσένζα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην σαφώς υποδεέστερη Λιθουανία και να συνεχίσει την αήττητη πορεία της. Η εικόνα της απέναντι στην Ελβετία ήταν καλή, της έλειπε το γκολ μόνο, αν βρει σήμερα ένα νωρίς ίσως δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Άλλωστε μόνο με το εύρος του σκορ αξίζει να ασχοληθούμε στο παιχνίδι, θα πάμε με το 4-6.

FACTS

  • Η ομάδα Ιταλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιταλία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 9.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 3.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  2 Ιταλία 8 16 4 4 0 13:2
  5 Λιθουανία 8 3 1 0 7 4:19
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/9/2021
Ιταλία
Λιθουανία
5 - 0
31/3/2021
Λιθουανία
Ιταλία
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: 1
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: No Goal
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.21% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες