1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Ιταλία

31/3/2021 21:45
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1120 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιταλία - Λιθουανία στις 8/9/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 14' Pellegrini Lorenzo
  2. 27' Simkus Domantas
  3. 32' Pessina Matteo

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 48' Sensi Stefano
  2. 71' Locatelli Manuel
  3. 77' Vaitkunas Egidijus
  4. 94' Kazlauskas Donatas
  5. 95' Immobile Ciro (πέναλτι)

      Προϊστορία

      8/9/2021 ΙταλίαΛιθουανία 5 - 0
      31/3/2021 ΛιθουανίαΙταλία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,309 1.0%
      X
      € 6,003 2.7%
      2
      € 212,310 96.2%
      Over
      € 3,725 59.3%
      Under
      € 2,553 40.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      127 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: LFF Stadium, Vilnius
      Για το 3x3 η Ιταλία

      Για το 3x3 η Ιταλία

      Η Ιταλία, που έχει το απόλυτο στα προκριματικά, δοκιμάζεται στην έδρα της Λιθουανίας με στόχο το 3x3 στον όμιλο.

      ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

      Όπως αναμενόταν, δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ελβετίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 2’ από λάθος στην άμυνα της και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Σε δεύτερο ρόλο σε όλο το ματς, τα συνολικά σουτ ήταν 22-6 και ευτύχησε να έχει σε μεγάλη ημέρα τον γκολκίπερ Σβεντκάουσκας.

      Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της Ουρμπόνας δήλωσε: «Δεν μας άρεσε η εικόνα μας στα πρώτα δύο λεπτά αλλά στη συνεχεία προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και κάναμε αρκετά πράγματα σωστά. Ίσως θέλαμε να ήμασταν περισσότερο δημιουργικοί και να φτιάξουμε ευκαιρίες, αλλά είναι πολύ ευχάριστο που όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και έδειξαν ποιότητα στο αμυντικό κομμάτι».

      Δεν έχει βαθμό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η ίδια βέβαια έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι, αφού στην πρεμιέρα είχε ρεπό κι έπαιξε φιλικό με το Κόσοβο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0. Είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου και θα παλέψει για μην τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου. Εντός έδρας μετράει αήττητο τριών αγώνων (1-2-0).

      Αγωνιστικά Νέα: Εξαιρετικά αμφίβολοι οι αμυντικοί Γκιρντβάινις (Ουέρντινγκερ) και Παλιόνις (Ρέγκενσμπουργκ). Νοκ-άουτ ο επιθετικός μέσος Γκολουμπίκας (Νταινάβα).

      Η αποστολή της Λιθουανίας

      Τερματοφύλακες: Σβεντκάουσκας (Λομέλ), Ανταμόνις (Σαλερλιτάνα), Ντριομόβας (Μπάνγκα Γκαργκζντάι), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις)

      Αμυντικοί: Παλιόνις (Ρέγκενσμπουργκ), Γκασπούιτις (Ντανφέρμλιν), Γκιρντβάινις (Ουερντίνγκεν), Μπενέτα (Σούντουβα), Βαϊτκούνας (Καούνο Ζαλγκίρις), Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Μπαραβίκας (Κουκέσι)

      Μέσοι: Ελιόσιους (Πενεβέζις), Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις), Σιργκέντας (Καούνο Ζαλγκίρις), Νοβίκοβας (Ερζουρούμσπορ), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Ρομανόφσκι (Ολιμπίκ Ντόνετσκ), Καζλάουσκας (Λβιβ), Σίμκους (Χάποελ Σαμπά), Βορομπγιόβας (Αράντ), Πετραβίτσιους (Αγκουίλας), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Γκολουμπίτσκας (Νταϊνάβα)

      Επιθετικοί: Τσέρνιχ (Γιαγκελόνια), Νέριγιους Βέλσκις (Γιαμσεντπούρ), Κάρολις Λαουκζέμις (Καϊσάρ).

      ΙΤΑΛΙΑ

      Χωρίς να εντυπωσιάσει, κέρδισε με 2-0 την Βουλγαρία στη Σόφια κι έκανε το 2x2 στον όμιλο. Ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο μέρος καθώς αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων, αλλά βρήκε τη λύση με πέναλτι του Μπελότι στο 43’. Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος, απείλησε για πρώτη φορά στο 72’ σημαδεύοντας το δοκάρι με τον Μπελότι και τελικά «κλείδωσε» το ματς στο 82’ με τον Λοκατέλι. Στη συνέχεια βρήκε περισσότερους χώρους και είχε 3 στιγμές με τον Ιμόμπιλε για ένα τρίτο τέρμα.

      Έχει το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-0 την Β. Ιρλανδία στην έδρα της. Τρέχει αήττητο 24 αγώνων με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της, το καλύτερο σερί της από τον Ιούλιο του 2006 όταν και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου. Η τελευταία της ήττα ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 (1-0 στην Πορτογαλία).

      Στους κινδύνους που κρύβει το σημερινό παιχνίδι αναφέρθηκε ο τεχνικός της, Μαντσίνι, ο οποίος στάθηκε στον τεχνητό χλοοτάπητα: «Υπάρχουν κίνδυνοι σε αυτό το παιχνίδι, πρώτα από όλα ο αγωνιστικός χώρος καθώς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τεχνητό χλοοτάπητα. Επίσης η λιθουανική ομάδα θα κλειστεί πίσω και δε θα μας δώσει χώρους να κινηθούμε. Πρόκειται για μία γυμνασμένη ομάδα που αμύνεται καλά. Η Ελβετία κέρδισε μόνο με 1-0 και αυτό επιβεβαιώνει ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ειδικά εάν έχουν προηγηθεί άλλα δύο σε τόσο σύντομο διάστημα».

      Αγωνιστικά Νέα: Έχουν επιστρέψει στους συλλόγους τους ο στόπερ Κιελίνι (Γιουβέντους), ο μέσος Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), ο μπακ Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), ο εξτρέμ Μπεράρντι (Σασουόλο) και ο φορ Καπούτο (Σασουόλο). Ξανά νοκ-άουτ ο μέσος Κριστάντε (Ρόμα) και ο φορ Κεν (Παρί Σεν Ζερμέν).

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Σιρίγου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Κράγνο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι)

      Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Σπινατσόλα, Μαντσίνι (Ρόμα), Ασέρμπι, Λάτζαρο (Λάτσιο), Έμερσον (Τσέλσι), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Φεράρι (Σασουόλο), Τολόι (Αταλάντα)

      Μέσοι: Μπαρέλα, Σένσι (Ίντερ), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Σοριάνο (Μπολόνια), Λοκατέλι (Σασουόλο), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Μαντραγόρα (Τορίνο), Πεσίνα (Αταλάντα), Ρίτσι (Σπέτσια)

      Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Ελ Σαραουί (Ρόμα), Μπερναντέσκι, Κιέζα (Γιουβέντους), Γκρίφο (Φράιμπουργκ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ιταλία δε βγάζει μάτια με το επιθετικό της παιχνίδι αλλά παίρνει νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Προφανώς το φαβορί απέναντι στην αδύναμη Λιθουανία αλλά το «διπλό» βρίσκεται πολύ χαμηλά. Αν έπρεπε να παίζαμε κάτι, θα πηγαίναμε με το No Goal με το σκεπτικό ότι οι «ατζούρι» είναι σφιχτοί στα μετόπισθεν και δεν παίρνουν ρίσκα (8/9 Ν/G), ενώ οι γηπεδούχοι δύσκολα θα βρουν ευκαιρίες. Στο 1.52 βέβαια η απόδοση, για όσους αρέσκονται σε τέτοιες τιμές.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
        2 Ιταλία 8 16 4 4 0 13:2
        5 Λιθουανία 8 3 1 0 7 4:19
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      8/9/2021
      Ιταλία
      Λιθουανία
      5 - 0
      31/3/2021
      Λιθουανία
      Ιταλία
      0 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.84% έπαιξε: 2
      • » Ο Solon, με το υψηλότερο yield +8.71% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.2
      • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +9.91% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες