3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Αζερμπαϊτζάν

Προϊστορία

22/9/2022 ΣλοβακίαΑζερμπαϊτζάν 1 - 2
10/6/2022 ΑζερμπαϊτζάνΣλοβακία 0 - 1
19/11/2019 ΣλοβακίαΑζερμπαϊτζάν 2 - 0
11/6/2019 ΑζερμπαϊτζάνΣλοβακία 1 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 88,802 70.2%
X
€ 21,757 17.2%
2
€ 15,973 12.6%
Over
€ 7,190 46.2%
Under
€ 8,376 53.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

141 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

7

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

3

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

10

Φάουλ

20

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Anton Malatinsky
  • Χωρητικότητα: 19200
  • Θεατές: 2875
Νέα αρχή με νέο τεχνικό ψάχνουν οι Σλοβάκοι

Νέα αρχή με νέο τεχνικό ψάχνουν οι Σλοβάκοι

Η Σλοβακία υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν στην 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της League C του Nations League. Από εκτός έδρας ήττα στο Καζακστάν προέρχονται οι γηπεδούχοι, από εντός έδρας νίκη επί της Λευκορωσίας οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα.

Βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς αν και φαβορί για την άνοδο στην League B βρίσκεται μία ανάσα από την μαθηματική παραμονή στην League C ξανά. Η ήττα από το Καζακστάν εκτός έδρας με 2-1 στο τελευταίο ματς που έδωσε για τον όμιλο ήταν χτύπημα που σχεδόν την έβγαλε «νοκ άουτ», αφού ήταν η δεύτερη από τους Κοζάκους οι οποίοι ξέφυγαν με 4 πόντους στην κορυφή.

Η Σλοβακία πλέον έχει ρεκόρ 2-0-2 στον όμιλο έχοντας επικρατήσει της Λευκορωσίας και του Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (1-0), αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια και θέλει δύο νίκες ελπίζοντας σε απώλειες του Καζακστάν.

Οι κακές εμφανίσεις της πάντως προκάλεσαν την απόλυση του Τάρκοβιτς από την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, με υπηρεσιακό δίδυμο να αναλαμβάνει για δύο ματς, ενώ κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής, Φραντσέσκο Καλτσόνα.

«Έχουμε ποιότητα και εμπειρία ως ομάδα, αλλά δεν είχαμε αρκετό χρόνο για προετοιμασία. Θα παλέψουμε για την νίκη και θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό βαθμολογικά στην διοργάνωση» τόνισε ο Καλτσόνα στις πρώτες του δηλώσεις.

Αγωνιστικά νέα: Tιμωρημένος ο μέσος Κούτσκα για αυτό το ματς. Τραυματίστηκε ο επιθετικός Σραντς και αποχώρησε από την αποστολή με τον μέσο Χρντσαρ να παίρνει τη θέση του.

Η αποστολή της Σλοβακίας:

Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Ντουμπράβκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τάκατς (Σπαρτάκ Τρνάβα)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Βάλο (Βίσλα Πλοκ), Ρουσνάκ (Ζίλινα), Βαλιέντ (Μαγιόρκα), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Φέγενορντ), Ντε Μάρκο Μορλάκι (Σλόβαν Μπρατισλάβας)

Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας),Κάτσερ (Ντουνάισκα Στρεντά), Μπένες (Αμβούργο), Χερτς (Γκράσχοπερς), Μπέρο (Φιτέσε), Ντούρις (Ζίλινα), Χροσόβσκι (Γκενκ), Χρντσαρ (Ζίλινα), Λομπότκα (Νάπολι)

Επιθετικοί: Γίρκα (Βικτόρια Πλζεν), Ρεγκάλι (Ρουζομπέροκ), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Μποζένικ (Μποαβίστα), Μπραζ (Μιραντές), Ζρέλνιακ (Βάρτα Πόζναν)Νίκησε δύσκολα με 2-0 την Λευκορωσία εντός έδρας και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του ομίλου παίρνοντας προβάδισμα παραμονής στην League C, που αποτελεί και βασικό στόχο της ομάδας. Η νίκη μάλιστα έφερε αρκετή ηρεμία, αφού είχαν αρχίσει οι φωνές για απομάκρυνση του Ιταλούς ομοσπονδιακού τεχνικού Ντε Μπιάζι.

Με 4 πόντους είναι στο +2 από την ουραγό Λευκορωσία, με την οποία υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Οι Αζέροι την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το Καζακστάν που είναι πολύ πιθανό να είναι αδιάφορο έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στην League B.

«Αξίζαμε καλύτερη τύχη στον όμιλο, αλλά μας κόστισαν η απροσεξία στην άμυνα και η επιπολαιότητα στην επίθεση. Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και δεν φοβόμαστε την Σλοβακία κι αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο» δήλωσε ο Ντε Μπιάζι.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένοι ο μέσος Αλίγιεβ και ο επιθετικός Εμρέλι για αυτό το ματς. Δεν κλήθηκαν σε σχέση με την προηγούμενοι φορά οι αμυντικοί Σαλαχλί και Μεντβέντεβ, αλλά και οι μέσοι Ναζάροβ, Καράγιεβ και Γκαράγιεβ.

Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν:

Τερματοφύλακες: Μαχαμαντάλιγιεβ (Καραμπάγκ), Αγκάγιεβ (Σαμπάχ), Μπαλάγιεβ (Τουράν)

Αμυντικοί: Μπαϊράμοβ (Καραμπάγκ), Κρίβοτσουκ (Βίσλα Πλοκ), Α. Χουσείνοβ (Καραμπάγκ), Μ. Χουσείνοβ (Καραμπάγκ), Σεϊντάεβ (Σαμπάχ), Χαγκχβέρντι (Τράκτορ), Καφαργκουλίγιεβ (Καραμπάχ), Μουσταφαζάντε (Καραμπάγκ), Τ. Χουσεΐνοβ (Σαμάχι)

Μέσοι: Αλίγιεφ (Ζίρα), Αλμέιδα (Καραμπάγκ), Κεκτσού (Αϊντχόφεν), Όζομπιτς (Καραμπάγκ), Αχμεντζάντε (Ζίρα), Ισραφίλοβ (Νέφτσι), Μαχμούντοβ (Νέφτσι), Τσαμάλοβ (Σαμπάχ), Νουρίγιεφ (Σαμπάχ)

Επιθετικοί: Νταντάσοβ (Γκρασχόπερς), Εμρελί (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σεϊντάγιεβ (Καραμπάγκ), Γκουρμπανλί (Καραμπάγκ)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβακία θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί στο ντεμπούτο του Καλτσόνα στον πάγκο της, ωστόσο οι νέες κλήσεις είναι πολλές, ενώ πολλές αναμένονται να είναι και οι δοκιμές, αφού οι ελπίδες για άνοδο στην League B είναι μαθηματικές. Την ίδια στιγμή το Αζερμπαϊτζάν θέλει βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του, ενώ παλεύει σε όλα τα ματς του ομίλου μέχρι τώρα, ακόμα κι αν επιθετικά δεν... συγκινεί. Πολύ χαμηλά ο άσος για να ασχοληθούμε, αλλά το Under μοιάζει η καλύτερη επιλογή βάσει συνθηκών και δεδομένων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Αζερμπαϊτζάν 6 10 3 1 2 7:4
  3 Σλοβακία 6 7 2 1 3 5:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες