3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Πράγας - Άρσεναλ

Προϊστορία

15/4/2021 Σλάβια ΠράγαςΆρσεναλ 0 - 4
8/4/2021 ΆρσεναλΣλάβια Πράγας 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 154,959 7.8%
X
€ 93,555 4.7%
2
€ 1,735,196 87.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

304 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
Μπήκε σε περιπέτειες η Άρσεναλ

Μπήκε σε περιπέτειες η Άρσεναλ

Σλάβια Πράγας και Άρσεναλ αναμετρούνται στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τους γηπεδούχους να έχουν σκορ πρόκρισης μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Έμιρειτς».

Α’ Ματς (Άρσεναλ – Σλάβια Πράγας 1-1): Κλειστό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη η Άρσεναλ ανέβασε την απόδοση της και είχε δύο δοκάρια για να προηγηθεί. Ακολούθησε από μια καλή στιγμή για την κάθε ομάδα, ώσπου στο 86’ οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με τον Πέπε στην αντεπίθεση. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Τσέχοι πίεσαν και στο 90+3’ ισοφάρισαν με τον Χολς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί έπειτα η διαδικασία των πέναλτι.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Επιβεβαίωσε πως δεν έφτασε τυχαία έως τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ φεύγοντας με σκορ πρόκρισης από το «Έμιρειτς» μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Εξαιρετικά στημένη από τον Τριπόφσκι, έκλεινε σωστά τους χώρους ειδικά στο πρώτο μέρος και έβγαινε με αξιώσεις στην κόντρα επίθεση. Δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχτηκε στο 86’, αύξησε την πίεση της και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις, αποκτώντας προβάδισμα εν όψει της σημερινής ρεβάνς.

Εντός των συνόρων επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 38 παιχνίδια, νικώντας με το εντός έδρας 2-0 την Σπάρτα στο ντέρμπι της Πράγας. Πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος, κινδυνεύοντας σε αρκετές περιπτώσεις με το γκολ, ωστόσο κράτησε το μηδέν και στο 45’ πήρε αυτή το προβάδισμα με όμορφο τελείωμα του Χόλς. Διαχειρίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το προβάδισμα της στο δεύτερο μέρος, όντας πιο απειλητική από την αντίπαλο της και στο 80’ «σφράγισε» τη νίκη με τον Τεκλ. Παραμένει πρώτη και αήττητη με ρεκόρ 21-5-0, έχοντας διαφορά 16 βαθμών από την 2η θέση. Τα τελευταία δύο χρόνια μόνο ομάδες του μεγέθους των Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα και Ίντερ την έχουν κερδίσει στην έδρα της σε εγχώρια και ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Τριπόφσκι δήλωσε: «Πρέπει να πιάσουμε το μάξιμουμ ως ομάδα αλλά και κάθε παίκτης ξεχωριστά για να τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως εξελίχθηκε το πρώτο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι ώστε να το κερδίσουμε. Σαν να είναι ματς πρωταθλήματος. Απαιτείται τεράστιο ποσοστό υπομονής και ποιότητας. Οι ομάδες της Τσεχίας δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να πάνε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Αγωνιστικά Νέα: Έχασαν το ντέρμπι με την Σπάρτα Πράγας οι εξτρέμ Σίμα (18/11) και Ολαγίνκα (20/6) και δίνονται αμφίβολοι, με τις πιθανότητες πάντως να είναι με το μέρος τους. Χάνει και τη ρεβάνς ο βασικός στόπερ Κούντελα (22/5), που τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές για ρατσιστική επίθεση στον Καμαρά στο παιχνίδι με την Ρέιντζερς. Σταθερά εκτός ο έτερος βασικός στόπερ Χόβορκα (8/0), ενώ ο ομοθεσίτης Ντέλι (7/0) είναι θετικός στον κορωνοϊό και θα χάσει και τη ρεβάνς.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Έμπλεξε όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 1-1 με την Σλάβια Πράγας στο Λονδίνο. Ήταν μεν η πιο απειλητική ομάδα στο 90λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να αποδείξει με την εμφάνιση της ότι είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού και το τέρμα που δέχτηκε στο φινάλε την αναγκάζει να ψάξει γκολ στην Πράγα αφού δεν έχει σκορ πρόκρισης.

Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 33’ με τον Λακαζέτ έπειτα από τρομερή ασίστ-τακουνάκι του Θεμπάγιος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια και «καθάρισε» το ματς στο τελευταίο 20λεπτο με τους Μαρτινέλι (71’) και Λακαζέτ (85’). Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, ανέβηκε στην 9η θέση και στο -7 από την εξάδα.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο Αρτέτα δήλωσε: «Όπως είπα και πριν το πρώτο παιχνίδι, πρόκειται για μια ομάδα που δεν τα παρατάει, κάτι που έδειξε ισοφαρίζοντας μας στο τελευταίο λεπτό. Σε κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη δείχνουν τεράστια επιθυμία, προσεγγίσουν εξαιρετικά τα παιχνίδια, κάτι που έκαναν ακόμα και στις μεγάλες ομάδες που απέκλεισαν. Αξίζουν απόλυτα να βρίσκονται εδώ και μας περιμένει μια μεγάλη μάχη στην Πράγα».

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός επιθετικός Ομπαμεγιάνγκ (25/9) ταλαιπωρείται με ίωση και δίνεται αμφίβολος, όπως και ο χαφ Έντεγκαρντ (9/1) με πρόβλημα στον αστράγαλο. Από την άλλη, επιστρέφουν ο εξτρέμ Σακά (25/5) και ο επιθετικός μέσος Σμιθ-Ρόου (14/0). Σταθερά εκτός ο βασικός μπακ Τίρνεϊ (23/1) και ο στόπερ Λουίζ (19/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Άρσεναλ μπήκε σε περιπέτειες μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και χρειάζεται γκολ στην Πράγα για να αποκτήσει σκορ πρόκρισης. Φαβορί μεν η ομάδα του Αρτέτα, που παίζει όλη τη χρονιά, αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της για να πάμε με το «διπλό» σ’ αυτές τις τιμές. Σφιχτή και καλά δουλεμένη ομάδα η Σλάβια, η οποία έχει αποκλείσει ήδη δύο βρετανικές ομάδες (Λέστερ, Ρέιντζερς) και στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε με το 2-3 γκολ. Η Άρσεναλ χρειάζεται τουλάχιστον ένα τέρμα, αμυντικά όμως είναι επιρρεπής στα λάθη και δύσκολα κρατάει το μηδέν.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σλάβια Πράγας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 4.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.25% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες