10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Ανδόρα

19/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 270
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ανδόρα - Ισραήλ στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΑνδόραΙσραήλ 0 - 2
19/6/2023 ΙσραήλΑνδόρα 2 - 1
3/9/2015 ΙσραήλΑνδόρα 4 - 0
13/10/2014 ΑνδόραΙσραήλ 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 98,090 93.5%
X
€ 4,453 4.2%
2
€ 2,397 2.3%
Over
€ 8,801 89.9%
Under
€ 992 10.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

160 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

1

Σουτ εκτός εστίας

1

71%

Κατοχή μπάλας

29%

2

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

1

2

Φάουλ

16

2

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Teddi Malha Stadium
  • Χωρητικότητα: 34000
  • Θεατές: 13300
Αναμέτρηση σε τεταμένο κλίμα στην Ιερουσαλήμ

Αναμέτρηση σε τεταμένο κλίμα στην Ιερουσαλήμ

Το Ισραήλ υποδέχεται την Ανδόρα στην Ιερουσαλήμ για την προκριματική φάση του Euro θέλοντας μόνο τη νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί υπό την παρουσίαση ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων μετά τις απειλές οπαδών της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να τινάξουν το ματς στον αέρα ύστερα απ’ την απόφαση της Ομοσπονδίας του Ισραήλ να αποβάλλει την ομάδα από τη διοργάνωση του Κυπέλλου τη νέα σεζόν.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Το ματς θα γίνει στο Στάδιο Τέντι της Ιερουσαλήμ, χωρητικότητας 31733 θεατών. Η αστυνομία περιόρισε τον αριθμό πώλησης των εισιτηρίων σε 15.000 μετά τις απειλές των εξαγριωμένων οπαδών της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του αγώνα, ύστερα απ’ την απόφαση της Ομοσπονδίας να αποβάλλει την ομάδα από τη διοργάνωση του Κυπέλλου τη νέα σεζόν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Χαζάν σχολίασε: «Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι θυμωμένοι και να νιώθουν πληγωμένοι, αλλά η εθνική ομάδα είναι το κράτος του Ισραήλ και το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να βλάψουν το κράτος του Ισραήλ».

Με τρομερή ανατροπή στο φινάλε κέρδισε με 2-1 την τυπικά γηπεδούχο Λευκορωσία στην ουδέτερη Βουδαπέστη και πήρε την πρώτη του νίκη στον όμιλο. Βρέθηκε πίσω στο 16’ με την άμυνα της να πιάνεται στον ύπνο ενώ κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με δεύτερο τέρμα. Δυσκολεύτηκε από το αμυντικό παιχνίδι των Λευκορώσων αλλά ανέβασε στροφές στο τελευταίο τέταρτο και έφερε… τούμπα το ματς με πέναλτι του Βάισμαν (85’) και γκολ του Γκλουχ στο 90+2’ από απευθείας χτύπημα κόρνερ! Δύο λεπτά μετά βέβαια λίγο έλειψε να του κοπεί το χαμόγελο γλιτώνοντας το 2-2 από μακρινό σουτ των Λευκορώσων που πέρασε λίγο άουτ. Παρά τη νίκη, ο εγχώριος Τύπος άσκησε αρκετή κριτική για την εμφάνιση με τον ομοσπονδιακό προπονητή Χαζάν να δηλώνει πως κάποιοι παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από την Ελβετία (3-0) ενώ στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 1-1 με το Κόσοβο εντός έδρας. Με 4 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου και στο -3 από την 2η Ρουμανία. Για να μείνει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης δεν μπορεί να χάσει βαθμούς από την αδύναμη Ανδόρρα, όντας υποψιασμένο μετά τη γκέλα ολκής του Κοσόβου τον Μάρτιο. Έχει επίσης μια καλή ευκαιρία να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί 18 αγώνων όπου παραβιάζεται η εστία του.

Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Άλον Χαζάν δήλωσε: «Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης ποιότητας από εμάς, αλλά θα έρθουν και θα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Θέλουμε να αποφύγουμε τις σποραδικές επιθέσεις τους που θα μπορούσαν να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Θα βγούμε με πολλούς παίκτες μπροστά, όπως ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λευκορωσία. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο (σ.σ. ότι θα παίξει αμυντικά η Ανδόρα), αλλά έχουμε τους παίκτες που ξέρουν πώς να κάνουν τις ενέργειες μέσα στην περιοχή και ελπίζω να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα απ’ ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει «φρέσκα» προβλήματα. Τρεις αλλαγές σκέφτεται να προχωρήσει ο Χαζάν σε σχέση με το ματς κόντρα στην Λευκορωσία, τους Χαζίζα και Γκλουχ αντί των Αμπντά και Σπούρι στα χαφ αλλά και τον Βάισμαν αντί του Μπρίμπο στην κορυφή της επίθεσης. Δεν βρίσκονται στην αποστολή στα ματς Ιουνίου λόγω τραυματισμών ο βασικός τερματοφύλακας Μαρσιάνο (Φέγενορντ), πολύπειρος στόπερ Μπιτόν (Μακάμπι Τελ Αβίβ) οι μπακ Λάιντνερ (Αούστρια Βιέννης), Αμπού Αμπάιντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Μπιτόν και ο πρώην αρχηγός/χαφ Νάτχο (Παρτιζάν) που τον Μάρτιο αποσύρθηκε από την Εθνική.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κουντράβετς (ΜΠΑΤΕ), ΣΙγκνατόβιτς (Σαχτιόρ), Σπακόφσκι (Ντιναμό Μινσκ)

Αμυντικοί: Βολκόφ (ΜΠΑΤΕ), Μάλκεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Πολιακόφ (Χάποελ Χάιφα), Πιατσένιν (Όρενμπουργκ), Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Κχαντάρκεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ), Κβάλκο (Καπάζ)

Μέσοι: Μποχέροφ (ΜΠΑΤΕ), Κοβάλεφ (Όρενμπουργκ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ), Κλίμοβιτς (Νέα Σαλαμίνα), Γιαμπλόνσκι (Άρης Λεμεσού), Μπίκοφ (Ντιναμό Μινσκ), Ποντστρέλοφ (Κάσπι), Εμπόνγκ (Αστάνα), Σελιάβα (Ροστόφ)

Επιθετικοί: Σαβίτσκι (Νέμαν Γκρόντνο), Μπάκχαρ (Κιριάτ Σμόνα), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ)Μετά το σπουδαίο βαθμό που απέσπασε στο Κόσοβο (1-1) τον Μάρτιο, εμφανίστηκε ανταγωνιστική και στο εντός έδρας με την Ελβετία γνωρίζοντας αξιοπρεπέστατη ήττα με 2-1. Δέχτηκε και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος (7’, 32’) από στιγμές αδράνειες στην άμυνα, κατάφερε όμως να μειώσει στο 67’ με τον Βιέιρα έπειτα από στατική φάση. Τρία λεπτά μετά γλίτωσε τρίτο γκολ σε εξ επαφής χαμένη ευκαιρία των Ελβετών, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος.

Έχει ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές (1-1-1), αυτόν στο Κόσοβο (1-1) που ήταν και ο δεύτερος της ιστορίας της σε εκτός έδρας αγώνα σε προκριματικά Euro! Ο άλλος ήταν στο αμέσως προηγούμενο εκτός έδρας ματς, στην Αλβανία (2-2) για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ είχαν προηγηθεί 29/29 ήττες! Η ίδια εμφανίστηκε ανταγωνιστική, τηρουμένων των αναλογιών, και στα άλλα δύο ματς του ομίλου με τις δύο πρωτοπόρες Ρουμανία (0-2) και Ελβετία (1-2).

Στα χαρτιά είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και μεγάλος στόχος είναι να μην τερματίσει τελευταία. Όλα ενδέχεται να κριθούν στα δύο ματς με τους Λευκορώσους. Πάντως έχει ήδη κερδίσει το σεβασμό όλων με την μέχρι στιγμής παρουσία της στον όμιλο.

Το σημερινό είναι το 200ο παιχνίδι του Κόλντο Άλβαρες στον πάγκο της ομάδας αφού ο 52χρονος βρίσκεται στην Εθνική ομάδα από το 2010. «Νιώθω ότι μεγαλώνω» δήλωσε ο ίδιος και αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Δεν θα είναι εύκολο διότι πριν 48 ώρες ήμασταν στο γήπεδο και παίζαμε με την Ελβετία. Οι Ισραηλινοί έχουν μία πολύ επικίνδυνη επίθεση και πολύ επιθετικά φουλ-μπακ. Θα μας αναγκάσουν να δείξουμε την καλύτερη αμυντική μας έκδοση».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε με την Ελβετία και τέθηκε νοκ-άουτ ο βασικός μπακ Ρούμπιο (Ίντερ ντ’ Εσκαλντές), ενώ δεν υπολογίζονται επίσης λόγω τραυματισμών ο έμπειρος στόπερ Βάλες (Ρεάλ Γιουνιόν) και ο μπακ Ντε Πάμπλος (UE Σάντα Κολόμα). Κλήθηκε στην αποστολή και έπαιξε στα τελευταία λεπτά ο αρχηγός Ιλντεφόνς Λίμα, ο οποίος σε ηλικία 43 ετών έγινε ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίζεται στα προκριματικά του Euro.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκόμες (Σάντα Κολόμα), Άλβαρεθ (Βιγιαρεάλ Β), Πίρες (Βιανένσε)

Αμυντικοί: Αλαβέδρα (Πριμόριε), Λίμα (Ανδόρα), Ντε Πάμπλος (UE Σάντα Κολόμα), Γκαρσία (Ενγκορντάνι), Σαν Νικολάς (Ατλέτικ ντ’ Εσκαλντές), Θερβός (Ρούνταρ), Ρούμπιο (Ίντερ ντ’ Εσκαλντές), Γκιγιέν (Ατλέτικο Μονθόν), Γιοβέρα (Σαν Κριστόμπαλ),

Μέσοι: Βιέιρα (Ατλέτικο Μονθόν), Ρεμπές (FC Σάντα Κολόμα), Ρέγες (UE Σάντα Κολόμα), Κλεμέντε (UE Σάντα Κολόμα) Πουζόλ (Ενγκορντάνι), Βάλες (Ταμαρίτε)

Επιθετικοί: Ρίκαρντ Φερνάντεθ (Σαν Κριστόμπαλ), Ιθάν Φερνάντεθ (Ατλέτικο Μονθόν), Μαρτίνεθ (Ατ. ντ’ Εσκαλντές), Ρόσας (Μπέτις Β), Αλάεθ (FC Σάντα Κολόμα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νίκη είναι μονόδρομος για το Ισραήλ αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της 2ης θέσης. Οι παίκτες του Χαζάν καλούνται να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι παρά τα όσα ενδέχεται να σημειωθούν έξω από το γήπεδο και στις εξέδρες από τους οπαδούς της Μπεϊτάρ και να πάρουν το τρίποντο απέναντι σε μια Ανδόρα που εμφανίζεται άκρως ανταγωνιστική τηρουμένων των αναλογιών. Με τις τιμές σε άσο και όβερ στα… πατώματα, προτιμούμε να το προσπεράσουμε. Αν έπρεπε αναγκαστικά να παίζαμε κάτι, θα ρίχναμε κάτι ψηλά στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο. Η Ανδόρα βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία με Κόσοβο και Ελβετία ενώ το Ισραήλ δέχεται γκολ σε 18 διαδοχικά παιχνίδια!

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
  6 Ανδόρα 10 2 0 2 8 3:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.82% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες