1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Πολωνία

Προϊστορία

19/6/2021 ΙσπανίαΠολωνία 1 - 1
8/6/2010 ΙσπανίαΠολωνία 6 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,976,437 93.5%
X
€ 249,079 3.3%
2
€ 239,891 3.2%
Over
€ 697,688 45.8%
Under
€ 825,838 54.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

229 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio de La Cartuja
  • Χωρητικότητα: 60000
  • Θεατές: 11742
Έπαθε και έμαθε ο Λουίς Ενρίκε

Έπαθε και έμαθε ο Λουίς Ενρίκε

Η Ισπανία φιλοξενεί στη Σεβίλλη την Πολωνία και ψάχνει τη νίκη έχοντας στις κερκίδες 16.000 θεατές.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Χωρίς να δείξει τίποτα το ιδιαίτερο στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0), φιλοξένησε στη Σεβίλλη την Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί έπαιζαν μόνο άμυνα, αλλά είχαν δοκάρι με τον Ισάκ και μια φοβερή ευκαιρία με τον Μπεργκ. Οι Ισπανοί είχαν την κατοχή στο 74% και την υπεροχή, αλλά χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους. Οι φούριας ρόχας μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα, Όλσεν που έπιανε ότι πήγαινε προς την εστία του.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε εικασίες, αλλά θέλουμε πραγματικά να δώσουμε χαρά στους θαυμαστές και τους εαυτούς μας. Είμαστε μια καθαρά επιθετική ομάδα και η ευθύνη για το γκολ δεν είναι μόνο για έναν παίκτη. Όσον αφορά το γκολ, έχουμε καλέσει τους τέσσερις παίκτες με τα περισσότερα γκολ. Τον Μοράτα, τον Ζεράρ Μορένο, τον Φεράν Τόρες και τον Ογιαρθάμπαλ», ήταν τα λεγόμενα του Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Μπουσκέτς επέστρεψε, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί ενενηντάλεπτο.

Η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρόμπερτ Σάντσεθ (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Γκαγιά (Βαλένθια), Ζόρντι Άμπα (Μπαρτσελόνα), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Έρικ Γκαρσία (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιέγκο Γιορέντε (Λιντς), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Μάρκος Γιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο (Λίβερπουλ), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φαμπιάν (Νάπολι)

Επιθετικοί: Ντάνι Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μοράτα (Γιουβέντους), Μορένο (Βιγιαρεάλ), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι), Αντάμα Τραορέ (Γουλβς), Σαράμπια (Παρί Σεν Ζερμέν)

ΠΟΛΩΝΙΑ

Έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της στο EURO 2020, αφού έχασε στην Αγία Πετρούπολη από την Σλοβακία με 2-1. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και οι Σλοβάκοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Σέζνι στο 18', έπειτα από σουτ του Μακ με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, στην πλάτη του τερματοφύλακα και να μπαίνει στα δίχτυα. Η Πολωνία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και 21 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Λινέτι ισοφάρισε, αλλά στο 62' έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κριχόβιακ. Αυτός είχε ως αποτέλεσμα, εφτά λεπτά αργότερα ο Σκρίνιαρ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

«Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε λιγότερη κατοχή από ό, τι τις άλλες μέρες, γιατί αντιμετωπίζουμε μια πολύ τεχνική ομάδα. Εργαζόμαστε πάντα για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, ακόμη και τα πιο δύσκολα. Πάντα δημιουργούμε ευκαιρίες και σχεδόν πάντα σκοράρουμε. Όσο πιο επιθετικοί είμαστε, τόσο περισσότερες επιλογές θα έχουμε. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε πολλούς παίκτες, θα αλλάξουμε σε στρατηγικό επίπεδο, γιατί θα έχουμε διαφορετικό αντίπαλο από τη Σλοβακία» ανέφερε ο προπονητής Πάουλο Σόουζα.

Αγωνιστικά Νέα: Με 25 παίκτες είναι η αποστολής, αφού υπήρξε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον επιθετικό Μίλικ, ο οποίος τραυματίστηκε και έμεινε εκτός.

Η αποστολή: Τιμωρημένος είναι ο μέσος Κριχόβιακ, ενώ ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Φαμπιάνσκι τραυματίστηκε.


Τερματοφύλακες: Λούκας Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Ράντοσλαβ Μαγιέτσκι (Μονακό), Λούκατς Σκορούπσκι (Μπολόνια), Βόιτσιεχ Σέζνι (Γιουβέντους)

Αμυντικοί: Γιαν Μπέντναρεκ (Σουθάμπτον), Μπαρτόζ Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Πάβελ Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Καμίλ Γκλικ (Μπενεβέντο), Μιχάλ Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Τόμας Κεντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Καμίλ Πιατκόβσκι (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Τίμοτιουτς Πουσάτς (Λεχ Πόζναν), Ματσιέι Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Μέσοι: Πρζεμισλάβ Φρανκόβσκι (Σικάγο Φάιαρ), Καμίλ Γιόζβιακ (Ντέρμπι), Ματέους Κλιχ (Λιντς), Κάσπερ Κοζλόβσκι (Πογκόν), Γκρζεγκόρζ Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κάρολ Λινέτι (Τορίνο), Γιακούμπ Μόντερ (Μπράιτον), Πρζέμισλαβ Πλασέτα (Νόριτς), Πιοτρ Ζιελίνσκι (Νάπολι)

Επιθετικοί: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Νταβίντ Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Κάρολ Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Γιακούμπ Σβίερτσοκ (Πιαστ Γκλίβιτσε)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία δεν έδειξε τίποτα κόντρα στην Σουηδία και καλείται να αλλάξει τσιπάκι για να μην έχει πρόβλημα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ακόμα χειρότερα τα πήγε η Πολωνία που έπεσε θύμα έκπληξης από τη Σλοβακία στην πρεμιέρα. Οι φούριας ρόχας δεν έχουν άλλα περιθώρια και ο Λουίς Ενρίκε έβαλε μυαλό από την 11άδα που παρέταξε. Ο άσος πληρώνει ψίχουλα και θα προτιμήσουμε το No Goal με τους φιλοξενούμενους να κοιτάζουν περισσότερο την άμυνα τους.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Πολωνία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 5ος όμιλος
  2 Ισπανία 3 5 1 2 0 6:1
  4 Πολωνία 3 1 0 1 2 4:6
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
19/6/2021
Ισπανία
Πολωνία
1 - 1
8/6/2010
Ισπανία
Πολωνία
6 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +24.46% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες