6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Εκουαδόρ

5/6/2021 03:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 718
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1073 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εκουαδόρ - Βραζιλία στις 27/1/2022

Προϊστορία

27/1/2022 ΕκουαδόρΒραζιλία 1 - 1
28/6/2021 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 1 - 1
5/6/2021 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 2 - 0
1/9/2017 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 2 - 0
2/9/2016 ΕκουαδόρΒραζιλία 0 - 3
5/6/2016 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 0 - 0
10/9/2014 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 1 - 0
14/7/2011 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 4 - 2
30/3/2009 ΕκουαδόρΒραζιλία 1 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

82 ψήφοι:

«Βαρύ» το κλίμα λόγω Κόπα Αμέρικα στη «Σελεσάο»

«Βαρύ» το κλίμα λόγω Κόπα Αμέρικα στη «Σελεσάο»

Η Βραζιλία υποδέχεται το Εκουαδόρ στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην Ουρουγουάη, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Κολομβία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αν το επέτρεπε η πανδημία του Covid-19 θα είχε παίξει τον προηγούμενο Μάρτιο με την Κολομβία εκτός έδρας και με την Αργεντινή εντός. Ωστόσο αυτά τα παιχνίδια αναβλήθηκαν κι αναμένεται να οριστούν σε νέες ημερομηνίες. Ο τελευταίος αγώνας της ήταν τον περασμένο Νοέμβριο στο Μοντεβιδέο. Παραδοσιακά δυσκολεύεται από την Ουρουγουάη, όμως έκανε το καθήκον της και πήρε μία «καθαρή» νίκη (2-0), παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Δέχτηκε πίεση στα πρώτα λεπτά και οι αντίπαλοι είχαν δοκάρι. Κόντρα στη ροή του αγώνα κατόρθωσε να προηγηθεί στο 34’. Η μπάλα στρώθηκε στον Αρτούρ έξω από την περιοχή κι εκείνος δοκίμασε ένα σουτ το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 45’ κατάφερε να βρει και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Ριτσάρλισον. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σώθηκε ξανά από το δοκάρι σε προσπάθεια του Γοδίν. Στην επανάληψη έπαιξε πιο προσεκτικά για να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 71’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Καβάνι. Δεν ανησύχησε καθόλου και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η Βραζιλία πάντως παρουσιάζεται απόλυτα σοβαρή κι αποτέλεσε τη μοναδική ομάδα που πέτυχε τέσσερις νίκες στους ισάριθμους πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκε μόνη στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Φυσικά αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για να τερματίσει στην κορυφή. Άλλωστε δεν έχει απουσιάσει ποτέ από τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ήταν No Goal. Η ψυχολογία στο εσωτερικό της είναι πεσμένη μετά την ανάληψη της διοργάνωσης του Κόπα Αμέρικα, καθώς άπαντες διαφωνούν ότι είναι η κατάλληλη λύση να φιλοξενηθούν στη χώρα εννιά εθνικές ομάδες, τη στιγμή που υπάρχει φόβος διασποράς του κορωνοϊού. Εκεί θα κοντραριστεί με την Κολομβία, τη Βενεζουέλα, το Περού και το Εκουαδόρ. Πριν από αυτό όμως θα παίξει εκτός έδρας με την Παραγουάη.

Ο τεχνικός της «Σελεσάο» Τίτε εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα και να δώσει φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές που έως τώρα συνήθως δεν βρίσκονταν στα αρχικά του πλάνα. Είναι πολύ πιθανό ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα γνωστός και ως Γκαμπιγκόλ να πάρει φανέλα βασικού στην επίθεση, παρέα με τους Ριτσάρλισον και Νεϊμάρ. Στη μεσαία γραμμή έχουν προβάδισμα ο Λούκας Πακετά, ο Φρεντ και ο Κασεμίρο, ενώ στην άμυνα ο Μιλιτάο και ο Μαρκίνιος θα αποτελέσουν δίδυμο στα στόπερ, με τον Άλισον να είναι κάτω από την εστία. Δεξιός μπακ θα είναι εκτός απροόπτου ο Ντανίλο κι αριστερός ο Άλεξ Σάντρο. Παράλληλα ο Τίτε υπογράμμισε ότι οι παίκτες του δεν συμφωνούν με τη διεξαγωγή του Κόπα Αμέρικα στη χώρα..

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο σούπερ σταρ Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν). Θα λείψουν λόγω τραυματισμών ο δεξιός μπακ Ντάνι Άλβες (Σάο Πάουλο), ο σέντερ μπακ Βερίσιμο (Μπενφίκα), όπως επίσης ο μεσοεπιθετικός Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα) και ο στράικερ Πέδρο (Φλαμένγκο).

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), ΜΙλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάιο (Φλαμένγκο), Φελίπε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έμερσον (Μπέτις)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)



ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Τον περασμένο Μάρτιο δεν διεξήχθησαν τα παιχνίδια των προκριματικών απέναντι στη Βενεζουέλα εκτός έδρας και τη Χιλή εντός. Ωστόσο αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στον Ισημερινό τη Βολιβία κι επικράτησε 2-1. Σκόραρε στο 37’ με τον Μαρτίνεθ και στο 59’ με τον Εστράδα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Ραμάγιο. Τον προηγούμενο Νοέμβριο είχε γράψει ιστορία. Συναντήθηκε εντός έδρας με την Κολομβία και τη διέλυσε με 6-1, σ’ ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Ήταν καταιγιστικό κι άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Αρμπολέδα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μένα πέτυχε το 2-0. Στο 32’ ο Εστράδα πέτυχε το 3-0 και στο 39’ ο Αρεάγα σημείωσε το 4-0. Οι «καφετέρος» μείωσαν με πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες σε 4-1 κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ένα γκολ του Γκονζάλο Πλάτα κι άλλο ένα από τον Εστουπινιάν διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε γιορτινό κλίμα παρά την απουσία οπαδών από τις εξέδρες.

Με αυτόν τον τρόπο το Εκουαδόρ έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν αποτελεί τυχαία έως τώρα την ευχάριστη έκπληξη της προκριματικής φάσης. Η συγκομιδή των 9 βαθμών το φέρνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω μόνο από τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Φυσικά ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τα τρία από τα τέσσερα ματς του ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με το Περού. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Βραζιλία για το Κόπα Αμέρικα. Εκεί θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Κολομβία, τη Βενεζουέλα, το Περού και τη Βραζιλία.

«Δεν έχουμε ακόμα συμπαγή ομάδα. Από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα κάποιοι παίκτες έπαιζαν αρκετά και κάποιοι άλλοι όχι. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε στο 6-1 με την Κολομβία. Για να τα καταφέρουμε κόντρα στη Βραζιλία θα πρέπει να παίξουμε όπως το είχαμε κάνει με την Αργεντινή. Να είμαστε πιεστικοί και να μην επιτρέψουμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε όμως σίγουρα πρέπει να τους σεβόμαστε» ήταν τα λόγια του προπονητή των «τρικολόρ», Γκουστάβο Αλφάρο.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα εκτίσει την ποινή του ο εξτρέμ Γκονσάλο Πλάτα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας). Απόντες λόγω κορωνοϊού ο τερματοφύλακας Παντίγια (Ντελφίν) και ο μέσος Τσιφουέντες (Λος Άντζελες).

Η αποστολή του Εκουαδόρ:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκεζ (Βελέζ Σάρσφιλντ), Ορτίθ (Έμελεκ), Γκαλίντεζ (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Ραμίρεζ (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς), Λεόν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Πινέιδα (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Ταγιέρες), Αντζ. Πρεσιάδο (Γκενκ), Περλάζα (Λίγκα ντε Κίτο)

Μέσοι: Νομπόα (Σότσι), Μέντεζ (Ορλάντο Σίτι), Μ. Καϊσέδο (Μπράιτον), Αρόγιο (Έμελεκ), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Γκρουέζο (Άουγκσμπουργκ), Μένα (Λεόν), Μαρτίνεζ (Τιχουάνα), Ντίαζ (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Καθάρες (Φλουμινένσε), Πλάτα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Αϊρ. Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Καραμπαλί (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Επιθετικοί: Βαλέντσια (Φενέρμπαχτσε), Εστράδα (Τολούκα), Ζ. Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Καμπάνια (Φαμαλικάο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία θα ψάξει την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Παράλληλα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά από την απρόσμενη ανάληψη της διοργάνωσης του Κόπα Αμέρικα που αρχίζει σε δέκα ημέρες. Η «Σελεσάο» έχει τον πρώτο λόγο, απέναντι σε μία άκρως επικίνδυνη ομάδα όπως είναι το Εκουαδόρ. Ο Ισημερινός διαθέτει ένα αρκετά ισχυρό σύνολο που αρέσκεται να παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα κάνει και στο προσεχές παιχνίδι. Καμία αξία σε σημείο, θα ρισκάρουμε στηρίζοντας τα 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.18% έπαιξε: 1
  • » Ο geopan44, με το υψηλότερο yield +6.31% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.14% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες