Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Εσπανιόλ - Ρεάλ Οβιέδο

Προϊστορία

23/6/2024 ΕσπανιόλΡεάλ Οβιέδο 2 - 0
16/6/2024 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 1 - 0
20/5/2024 ΕσπανιόλΡεάλ Οβιέδο 2 - 1
1/12/2023 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 2 - 0
5/3/2021 ΕσπανιόλΡεάλ Οβιέδο 1 - 1
27/9/2020 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 0 - 2
12/8/2010 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 71,406 65.9%
X
€ 18,864 17.4%
2
€ 18,093 16.7%
Over
€ 12,348 28.3%
Under
€ 31,326 71.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

2

44%

Κατοχή μπάλας

56%

0

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

5

24

Φάουλ

18

15

Πλάγια Άουτ

23

21

Εκτελέσεις Φάουλ

3

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Luis Miguel Carrion

14 Alexandre Zurawski

17  Sebas Moyano Bretones Abel Αλλαγή 46'

16  Jaime Seoane Baston Borja Αλλαγή 76'

22  Jonathan Dubasin Cazorla Santi Αλλαγή 63'

11 Santiago Colombatto

5  Luismi Masca Αλλαγή 63'

21  Carlos Pomares Sanchez Borja Αλλαγή 46'

12 Dani Calvo

15 Oier Luengo

7 Viti

31 Leo Roman

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: RCDE Stadium
  • Χωρητικότητα: 40500
Μια «ανάσα» από το «όνειρο» η Οβιέδο, ελπίζει στην ανατροπή η Εσπανιόλ

Μια «ανάσα» από το «όνειρο» η Οβιέδο, ελπίζει στην ανατροπή η Εσπανιόλ

Εσπανιόλ και Οβιέδο συγκρούονται απόψε στο «Κορνεγιά Ελ-Πρατ» και στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ για την άνοδο στη Λα Λίγκα, με την ομάδα του Καριόν να απέχει μια «ανάσα» από το «θαύμα» και τους Καταλανούς να προσβλέπουν σε ανατροπή του εις βάρος τους σκηνικού.

Α’ Παιχνίδι: Οβιέδο – Εσπανιόλ 1-0

Τι ισχύει: Ρεβάνς του διπλού τελικού των πλέι οφ για το τρίτο «εισιτήριο» της ανόδου στη Λα Λίγκα. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που δεν υπερέχει κάποια πλευρά στα συνολικά γκολ, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε ευνοείται η ομάδα με την καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ήτοι η Εσπανιόλ.


Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον πρώτο τελικό του «Κάρλος Ταρτιέρε» πριν μία εβδομάδα και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Οβιέδο. Οι Καταλανοί μπήκαν πολύ συντηρητικά στο ματς προσπαθώντας να φυλάξουν κυρίως τα νώτα τους προκειμένου να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους μιας και θα ακολουθούσε η ρεβάνς στο «Κορνεγιά Ελ-Πρατ», ωστόσο δεν κατόρθωσαν να πετύχουν τον στόχο τους και εν τέλει το γκολ του Αλεμάο στο 72’ έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων, ενώ το σύνολο του Γκονθάλεθ δεν απείλησε ουσιαστικά καθόλου την εστία του Ρομάν.

Προβληματική αν μη τι άλλο η εικόνα της Εσπανιόλ σε έναν αγώνα τέτοιας βαρύτητας, ενώ αν μετρούσε και το τέρμα του Μάσκα στο 80ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε για λίγο ως οφσάιντ, τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Θεωρητικά, μπροστά και στον κόσμο της σήμερα, θα μπει πιο επιθετικά από τη στιγμή κιόλας που είναι πίσω με ένα γκολ, παρ’ όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ψυχωμένη Οβιέδο.

Στο μεταξύ, ο προπονητής της Εσπανιόλ, Μανόλο Γκονθάλεθ, τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η κυριαρχία από το πρώτο λεπτό σε αυτή τη ρεβάνς και φυσικά η νίκη και η επιστροφή στη Λα Λίγκα: «Πρέπει να μπούμε δυνατά σε αυτή τη ρεβάνς και να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να κερδίσουμε, τελεία. Όσο για την Οβιέδο, αμφιβάλλω πολύ αν θα έρθουν να εγκλωβιστούν. Θα είναι έξυπνοι και θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν το timing του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανέβουμε, αν και ξέρω επίσης ότι έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο μπροστά μας, αλλά οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσουν. Θα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς.

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει εκτός για την Εσπανιόλ ο μέσος Εσπόζιτο (21/1), αλλά επανέρχεται ο μέσος Λοθάνο (22/0). Παράλληλα εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Ελ Χιλάλι (38/0).
Μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια» στον πρώτο τελικό στην έδρα της και ούσα η ομάδα με τη μεγαλύτερη «δίψα» για επιστροφή στα «σαλόνια», στα οποία έχει να αγωνιστεί από το 2001, «μπλόκαρε» για τα καλά την Εσπανιόλ, περιορίζοντας δραματικά την παραγωγή ευκαιριών της τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αξίζει φυσικά να σημειωθεί, ότι την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα μετά από κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες.

Η ομάδα του Καριόν μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρεις αγώνες στην ειδική διαδικασία, με την ανασταλτική της λειτουργία να είναι υποδειγματική, αφού κατάφερε να κρατήσει αρχικά στο μηδέν την Εϊμπάρ, την ομάδα με την μακράν καλύτερη επίθεση στη Λα Λίγκα 2, και ακολούθως το ίδιο έκανε και στον πρώτο τελικό με το σύνολο του Γκονθάλεθ, το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο όσον αφορά τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας. Πλέον, μένει να δούμε αν απόψε θα έχει τα ψυχικά αποθέματα ούτως ώστε να ολοκληρώσει το «θαύμα».

«Θα είναι δύσκολο να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί. Είναι ένα διαφορετικό ματς. Η άνοδός μας θα σήμαινε κάτι πολύ ωραίο γιατί κατάλαβα τι σημαίνει αυτό. Τις προάλλες ο κόσμος έκλαιγε στην επαρχία. Είναι μια κοινή προσπάθεια όλων και θα είμαστε μαζί. Ελπίζω να κάνουμε πολλούς ανθρώπους χαρούμενους. Είναι αυτό για το οποίο μιλάμε όλο τον χρόνο», σχολίασε ενόψει του δεύτερου τελικού ο τεχνικός της Οβιέδο, Λουίς Μιγκέλ Καριόν.

Αγωνιστικά Νέα: Κλήθηκε στην αποστολή της Οβιέδο ο κεντρικός αμυντικός Κόστας (19/0), ενώ αμφίβολοι είναι ο χαφ Καθόρλα (24/0) και ο εξτρέμ Παουλίνο (37/9) που έχουν συμπεριληφθεί εξίσου.

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το 1-0 του πρώτου τελικού προβλημάτισε για τα καλά την μέχρι πρότινος αήττητη επί τέσσερις μήνες Εσπανιόλ, ωστόσο το προβάδισμα της Οβιέδο είναι οπωσδήποτε ισχνό, από τη στιγμή ειδικά που μειονεκτεί σε περίπτωση που οι Καταλανοί επικρατήσουν εξίσου με ένα γκολ διαφορά. Πάντως, αν και η ομάδα του Γκονθάλεθ δεν έπεισε στον πρώτο τελικό στο «Κάρλος Ταρτιέρε», εκτιμούμε ότι στο γήπεδό της θα καταφέρει να πάρει τη νίκη έστω και οριακά για να οδηγήσει τουλάχιστον τη σειρά στην παράταση, η οποία τη συμφέρει βάσει βαθμολογικής θέσης στην κανονική διάρκεια της Λα Λίγκα 2. Επομένως, θα καταλήξουμε στον «άσο» σε αυτή τη ρεβάνς.

FACTS

  • Η ομάδα Εσπανιόλ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Εσπανιόλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεάλ Οβιέδο ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο johnk με το υψηλότερο yield +0.02% έπαιξε: 1
  • » Ο Nios24, με το υψηλότερο yield +16.57% στο [ΙΣΠΑΝΙΑ: Σεγούντα Ντιβιζιόν] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +0.47% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες